Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

De flesta människor har tur att ha en mycket speciell hjälte i världen, någon som de kallar far. Det finns ingen säga hur mycket vår pappa har gjort för oss, eftersom vi blir som vi är till stor del tack vare våra föräldrar. Med fars dag i Australien närmar sig snabbt (7 september), vävstolar den oundvikliga frågan: Vad får du din pappa för en present på Fars dag (eller någon annan dag)? Och om du råkar vara bland de människor som tar en aktiv del i Bitcoin adoption rörelsen, kan man undra, vilken typ av present kan du köpa din pappa i år med världens mest populära kryptovaluta.

Oroa dig inte, vi har forskat i ämnet och kommit fram till en massa olika presentidéer och aktiviteter som passar alla typer av pappor!

1. Manuellt arbete kniv

En utomhus typ av gåva verkar vara den klassiska när det gäller fars dag. Så om din pappa har vandring eller camping eller åtminstone göra sin väg till vildmarken varje gång på ett tag, varför inte överväga att få honom en ganska sval vikning eller en handgjord kniv? De mer moderna stycken är otroligt väl utformad och komma ut som spektakulära verk av modern industriell design. Undrar var du kan få en av dessa för Bitcoin? Ser längre än Knives4Bitcoin, vilket ger en fantastisk urval av knivar för alla program och estetiska smak.

2. Modern konst

Precis som fäder, men kan gåvor varierar kraftigt. Således, om din far är den typ att njuta av den visuella intryck av modern konst kan verkligen göra nowrong genom att kolla in Cointemporary, ett modernt konstgalleri som accepterar betalningar strikt Bitcoin. Beläget i Vien, Österrike, är detta galleri curerad av ivriga anhängare av den digitala valutan rörelsen Valentin Ruhry och Andy Boot. Vi måste erkänna, både konsten och galleriet ser oerhört spektakulärt. I ett sätt Cointemporary har redan lyckats och som banbrytande en helt ny och fantastisk nisch inom Bitcoin rörelsen. Så om du älskar Cointemporary värd konst, överväga att köpa en del med Bitcoin!

3. Läder plånbok

Om att säkra ditt kreditkort, en bit av kontanter eller en måttlig mängd offline Bitcoin, en gåva av aleather walletis så mycket av en klassiker som chic eller idrottsrelaterade gåva. En sann viktigt för nästan alla människa, är en läder plånbok något som kan åldras riktigt bra, särskilt om handgjord från Välj, utsökta material, vilket är fallet med de artiklar som erbjuds för Bitcoin av HandAndSew. Så om du letar efter målmedveten gåva och känner för ett faktum att din fars gamla plånbok är i behov av en ersättare, ge denna idé en bra fråga, eftersom det inte bara är ett uttalande av stil, men också en pålitlig visning av praktisk funktion.

4. IPad och iPod läderhylsor

En läder plånbok är inte den enda svala handgjorda present du kan få din pappa i år för Bitcoin. Joli Originalssells några spektakulära italienska läder och holländska woolfelt ärmar för iPad Air, iPad mini, iPad, iPhone, MacBook Air & MacBook Pro och iPod. Om din pappa äger någon av dessa enheter, ha i åtanke att du kan komplettera dem för honom med snygga handgjorda tillbehör.

5. Läderrem taco

På tal om tillbehör, ärmarna är inte den enda intressanta tillbehör du kan få din pappa för sina prylar. Så om din pappa är ett fan av att hålla saker rent, snyggt och organiserade, medan regelbundet utnyttjar en USB-kabel eller hörlurar på språng kan en Cord Taco vara en bra passform för en gåva. En order innehåller tre Cord Tacos skyldig att städa upp på insidan av väskan genom att gå från rörigt svalna. Cord Tacos finns i ett flertal färger.

Om du vill bredda dina alternativ för handgjorda föremål, varför inte bläddra igenom Etsy s Bitcoin gemenskap? Villiga att kliva upp ett snäpp, samtidigt som letar efter icke-triviala, intressanta, moderna gåvor för en hip far? Då ska du definitivt se Män avdelning av BitDazzle, som har träffande döpt till Etsy av Bitcoin. Från skägg tvål band till manschettknappar, BitDazzle har vad det är som du letar efter när det gäller en enorm gåva för din kalla pappa!

6. Elektronisk gadgetar

Ibland kan du bara vill gå alla ut och det finns en mycket väl lämpad gåva kategori för det. Vi är i själva verket talar om elektroniska prylar. Även mammor inte kan finna ny teknik attraktiva, det finns många pappor där ute som verkligen gör! Så om din pappa tycker surfa på Internet på en handdator eller dessutom har en daterad smartphone som behöver en dire uppdatering, kan du definitivt titta på att få honom en ny smartphone, med HTC Onebeing bland de mest uppenbara topp utmanare.

7. En läcker måltid

Som en del av gåvan och ett tecken på tacksamhet, varför inte ta din far ut för en bit av hjälte Subsif du är i Melbourne, eller till en restaurang för ett glas vin någon annanstans! Detta är den perfekta aktivitet att visa din far att du bryr dig, samt att fånga upp livets händelser, samtidigt dela något häftigt att äta. Även är listan över platser som accepterar Bitcoin inte så länge, fortfarande AirBitz directoryis en av de bästa och enklaste att använda som vi hittat på internet hittills. Så varför inte ta en titt, vem vet, kanske finns det en väl rätta plats att gå ut till och betala med Bitcoin nära dig!

Denna artikel publicerades i samarbete med ShopJoy

Dagens bild: Wikimedia

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

13 mest aktiva Bitcoin Meetup-grupper

Post Dogecoin

Bakom kranarna

Post Dogecoin

Videospelutvecklare med Blockchain-teknik höjer $ 1mm

Post Dogecoin

6 Platser där du kan köpa bilar med Bitcoin

Post Dogecoin

22 Största objekt du kan köpa med Bitcoins

Post Dogecoin

11 Historiska Bitcoin-ögonblick: En pictorial nedräkning av kryptocurrencyhistoriken

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin T-shirts och tillbehör

Post Dogecoin

Bitcoin besparingar, gratis luncher och gatukonst

Post Dogecoin

5 saker jag har lärt mig från Amazon förnekar mig $ 21k i affiliate-provisioner

Post Dogecoin

Tredje Crypto Station CryptRadio lanserar 1 oktober

Post Dogecoin

En Bitcoin-karta: Nedladdningar av operativsystemet Infographic

Post Dogecoin

Monero Översikt