Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare

Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare

Någonsin undrat som är den nordamerikanska städer mest lockade till makt kryptovaluta? Tur för dig, här är svaret: upptäcka de fem Bitcoin vänliga städer i landet.

1. New York

Staden som aldrig sover verkar locka allt som är ansluten till pengar, som börjar och slutar på Wall Street, och Bitcoin är inte ett undantag. NYC är den mest Bitcoin vänliga stad i USA med 49 handlare och 813 medlemmar komponera sin Bitcoin meetup grupp.

2. Los Angeles

Den berömda och mycket kaliforniska Los Angeles fick den andra positionen i listan tack vare sina 35 krypto-handlare och en meetup grupp med 300 medlemmar.

3. San Francisco

Beläget i delstaten Kalifornien, San Francisco - eller Frisco, som vissa människor älskar att kalla det, även om vi inte riktigt förstår varför - har 27 Bitcoin handlare och en meetup grupp med 150 personer. Men om vi tittar på handlaren att befolknings ranson är San Francisco vinnaren med 30.000 till 1.

4. Philadelphia

  

Med 16 kryptovaluta vänliga köpmän och en stor meetup grupp med 100 vanliga deltagare, Philadelphia, i delstaten Pennsylvania, är den fjärde i gänget.

5. Portland

Denna stad i delstaten Oregon stöder stolt sina 14 Bitcoin köpmän och dess små, men starka, meetup grupp bestående av 10 medlemmar.

Data från Motley Foolvia Coinmap.org

Bilder från WikimediaUltimate Christmas Shopping List för riktiga Bitcoiners InfographicÄr du en Bitcoiner med virtuella pengar att bränna din digitala fickan? Har du kreativitet problem och köpa julklappar för familjen inte är din kopp te?

Därefter här är svaret på alla dina problem: en sista minuten julhandeln listcomposed fina och originella presenter som kan köpas online med kryptovaluta och levereras var som helst i världen. Du behöver inte ens lämna vardagsrummet för att fylla det tomrum i ditt träd.

Det är dags att ta reda på vem var stygg och trevlig detta år... Ha en god jul med mycket krypto-gåvor.


Förmögenhet fördelning Del I: fiat valuta mot BTC InfographicÄven Bitcoin betraktas som en demokratisk valuta, är dess fördelning nu märkligt lik den orättvisa fördelningen av rikedom som präglar fiat currencyacross världen.

Här är en visuell förklaring Presenteras av Bitcoin granskaren som visar hur båda typerna av valuta nu distribueras.


Förmögenhet fördelning Del II: fiat valuta mot BTC InfographicHär är den andra delen av vår visuella analys på Bitcoin rikedom fördelning (se den första delen här) jämfört med det sätt fiat valuta sprids runt om i världen. Idag vill vi visa dessa data i ett annat ljus.

Ta en titt på Bitcoin Examiner nyaste infographic.


Vet du vad som händer när en Bitcoin visas i Happy Tree Friends?Kom ihåg "Happy Tree Friends"? Om namnet inte ringer en klocka, tänk på en berömd amerikansk tecknad där söta varelser har våldsamma "äventyr" med riktigt grafiska slut?

Jo, en av de sista episoderna hade en speciell gäst: a Bitcoin! Och nej, resultatet var inte bra.

Du kan klicka härtill se videon.

Källa: Mondo Media


Vad är Tacocoin? En lektion om Tacocoin och Merge MiningVet du om Tacocoin? Om du gillar tacos och / eller roliga, bör du nog.

Tacocoin s tekniska aspekter

Tacocoin är samman minable, på ett sätt som liknar Myriadcoin. Men medan Myriadcoin mininguses en Multi-vPOW system är Tacocoin en Scrypt valuta, med användning av samma AuxPOW (Auxillary Bevis på arbete) som används av Namecoin, och möjligen Dogecoinin framtiden. Merge mining tillåter gruvarbetare att bryta två mynt med bibehållen vinst på heller. Detta incentivizes gruv mindre mynt, och hjälper säkra blockchain av ett mynt.

För att citera Billy Markus, en av grundarna av dogecoin:

Om du är en Scrypt gruvarbetare kommer en auxpow aktiverad mynt gör att du kan bidra till att säkra den medan gruv någon annan mynt av högre svårighetsgrad. Som kompensation för att hjälpa säkra myntet får du några av dess tokens. På så sätt, om [ett mynt] var auxpow aktiverats är det att säga detta: Om du bidra till att säkra mitt nätverk, kommer du att få några [mynt]. Om du mine Scrypt kan du bidra till att säkra mitt nätverk utan att behöva oroa sig för att förlora vinst.

Detta tillvägagångssätt visat sig framgångsrika genom Tacocoin som snart kommer att ha 3 gånger hashrate av dogecoin, på grund av tillägg till flera mycket stora dogecoin pooler och litecoin pooler.

Dessutom har Tacocoin en aktiv utvecklingsteam, med en github arkiv med fler åtar än de flesta mynt.

Digital Currency Community Omgivande Tacocoin

En annan fördel för Tacocoin är dess aktiva samhälle. Tacocoin startades på reddit, med den enda avsikten att ha roligt. Myntet har inget premine och stadig tillväxt, eftersom vårt samhälle värderar förtroendet och roligt, inte bli rik snabbt.

/ R / tacocoin på reddit är ditt centrala navet i Tacocoin nyheter, och vi har ett aktivt community och tipbot.

Jag rekommenderar att du kolla in tacocoin och dess gemenskap, som jag är säker på att du har massor av kul.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

8 Mindblowing Bitcoin heists

Post Dogecoin

En introduktion till Myriadcoin och en kort historia om valuta

Post Dogecoin

17 Småföretag som accepterar Bitcoins

Post Dogecoin

14 fantastiska Bitcoin startups

Post Dogecoin

Topp nio: Bitcoiners favoritdroger med Silk Road

Post Dogecoin

9 fantastiska Bitcoin illustrationer

Post Dogecoin

Vad är kändisar som säger om Bitcoin? Här är 6 tweets du vill läsa

Post Dogecoin

Bakom kulisserna på BetMoose

Post Dogecoin

11 Historiska Bitcoin-ögonblick: En pictorial nedräkning av kryptocurrencyhistoriken

Post Dogecoin

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

Post Dogecoin

21 fantastiska Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

Vad är DarkSend?