Vad är kändisar som säger om Bitcoin? Här är 6 tweets du vill läsa | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Vad är kändisar som säger om Bitcoin? Här är 6 tweets du vill läsa

Vad är kändisar som säger om Bitcoin? Här är 6 tweets du vill läsa

Bitcoin handlar inte bara om anonymitet, åtminstone inte längre. Detta gäller i synnerhet när kändisar börjar prata om det. Efter fem år av kraftig aktivitet, har detta kryptovaluta erövrat hjärtan och virtuella plånböcker flera kända personligheter och en del av dem, vare sig de är Bitcoiners eller ej, tweeting om det.

Om du är nyfiken på vad Snoop Dogg eller Richard Branson har att säga om den digitala valutan, kontrollera dessa sex senaste tweets Bitcoin Examiner samlats för dig.

1. Snoop Dogg

Snoop Doggmay inte vet vilket namn han kommer att ha nästa, men musiken artist har inga tvivel om framtiden. Tydligen kommer hans nästa album är "tillgängligt i Bitcoin och levereras i en drönare".

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcheris en berömd Bitcoin supporter och investerare. Skådespelaren tog även sin tid för att främja Bitcoin Black Friday via Twitter, en händelse som inträffade den 29 november.

3. Max Keiser

Tja, vad kan vi säga om Max Keiser? Självklart, tweets han en hel del om Bitcoin. Värd för den berömda show "Keiser Report" och Bitcoin aficionado försvarade kryptovaluta med denna enorma tweet ett par dagar sedan.

4. Richard Branson

Miljardären entreprenören Richard Bransonrevealed han är en Bitcoiner för några veckor sedan när han meddelade att Virgin Galactic skulle börja acceptera kryptovaluta för att betala för resor till rymden. Enligt Branson är Bitcoin "en futuristisk valuta".

5. Jeffrey Tucker

Den berömda chefredaktör för laissez-faire böcker, Jeffrey Tucker, har offentligt stött Bitcoin många gånger. Han ständigt talar om kryptovaluta i sitt Twitter-konto och hävdade att kryptovaluta är en synonym till "förändring".

6. Mark Hughes

Mark Hughesmight vara den minst kända av dessa personligheter, men hans tweet förtjänar att ha en plats i denna lista. Europaparlamentet medlem för östra England och välkända finansiella planerare säger Bitcoin är "den största innovationen i valuta i 6000 år".

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

De 13 mest lovande kryptokurvorna

Post Dogecoin

20 Billiga saker som folk kan köpa online med Bitcoin

Post Dogecoin

En samling av de 15 bästa Bitcoin-tecknen

Post Dogecoin

9 fantastiska Bitcoin illustrationer

Post Dogecoin

13 mest aktiva Bitcoin Meetup-grupper

Post Dogecoin

14 fantastiska Bitcoin startups

Post Dogecoin

Fars dag i Australien: Presentidéer för varje Bitcoiner pappa

Post Dogecoin

Bitcoin gruvpooler: vem är vem? Infographic

Post Dogecoin

Topp 13 Bitcoin kranar

Post Dogecoin

Coin Brief Site Update: stora förändringar kommer

Post Dogecoin

7 Måste titta på Max Keizer Bitcoin-videor

Post Dogecoin

Bitcoin ATM feber: en lista med 8 olika maskiner