BTC för rookies: förstå Bitcoins och hur man minar dem Infographic | Swedish.globalsciencecollaboration.org

BTC för rookies: förstå Bitcoins och hur man minar dem Infographic

BTC för rookies: förstå Bitcoins och hur man minar dem Infographic

Den Bitcoin ekosystemet... En plats som är samtidigt fantastiskt och komplext, särskilt för nykomlingarna. Bitcoin är en hård koncept för att förstå sig själv, butit blir ännu värre när åtgärder som handel eller gruv följa med.

Via Mining.comFirande Bitcoins femte födelsedag runt om i världen och runt på nätetDet är festdags! Bitcoin firar sin femte birthdaythis fredag, den mycket efterlängtade 1 november och i hela världen varje Bitcoiner njuter dagen på sitt eget sätt.

För fem år sedan publicerade Satoshi Nakamoto en ursprunglig vitt papper som förändrade världen. Så tog Bitcoin Examiner en snabb rundtur runt på nätet för att ta reda på hur detta menings milstolpe är att vara celebratedby den kryptovaluta samhälle.

1. En klotter

Webbplatsen Mercado Bitcoinhas skapat en "doodle" för att fira denna dag. Du kan kolla upp det på sin Facebook-sida.

2. Camping

Seans Outpost, Pensacola hemlösa Outreach, organiserar ett läger på Satoshi Forest.

3. Bitcakes

En härlig hustru gjorde dessa läckra utseende Bitcakes att fira datum, enligt denna redditor.

4. Ett främjande

Producenten säker fysisk Bitcoin plånböcker Trezor erbjuder två produkter till priset av en, men bara för ett par timmar.

5. Nyfikenhet

Det ser ut som en hel del nybörjare vill veta vad Bitcoin är, enligt statistik avslöjas av Wikipedia. Detta redditor säger att de dagliga synpunkter Bitcoin artiklar på Wikipedia har överträffat 100.000 dagliga visningar för första gången sedan april förra året. Åtminstone visar denna tabell en enorm tillväxt enbart den senaste månaden.


Kina reglerar utbytet av Litecoin runt om i världen InfographicKina är inte bara Master and Commander av Bitcoin handel över hela planeten, det är också regerande litecoin enligt denna infographic Presenteras av 99Bitcoins.

I det här fallet är den största börsen i scenen kinesiska OKCoin. Den totala volymen på den asiatiska plattformen är så stor att den överstiger den sammanlagda volymen av alla andra börser.


Coin Briefs uppgradering till HTTPS och andra uppdateringarHej alla,

Vi ber om ursäkt om det verkar lite off, eller svårt att navigera för tillfället. Vi är i färd med att göra det möjligt fullständig SSL-kryptering på Coin Brief, som kommer att ta lite tid att fullända. Dock kommer slutresultatet vara värt det, eftersom hela domänen kommer att portas till HTTPS, och kommer att ge ett extra lager av säkerhet för våra användare.

Tyvärr har vissa av våra program inte hanterar växeln mycket väl, och måste repareras en efter en (vilket är mest märkbara just nu med formatet på vår hemsida). Vår hemsida är omgjorda just nu, men det är inte den nya designen.

Du kan förvänta dig att alla frågor som vår övergång till HTTPS lösas inom nästa dag eller två, och förhoppningsvis vår nya hemsida kommer att presenteras (potentiellt tillsammans med en intressant ny funktion som vi har arbetat med).

Återigen ber vi om ursäkt för eventuella röran eller förvirring detta orsakar. Vi lovar att det är bara tillfälligt!

Vänliga hälsningar,

Coin Brief Team


Myntbrand för gruvarbetareMining kan vara allvarliga affärer för många Bitcoin entusiaster.

Coin Fire har varit en av mina favoritplatser att besöka för allmän Bitcoin nyheter men när det gäller gruvdrift platsen har inte alltid haft de bästa reportage, nyheter, ledare, eller recensioner.

Starta omedelbart om jag hoppas att ändra på det.

Mitt namn är Lee och jag har varit en gruvarbetare för det gångna året. Jag har gått med i Coin Fire personal som ny hemvist miner och jag kommer att föra dig det senaste inom kryptovaluta gruv nyheter, recensioner och mycket mer.

Jag har flera recensioner i röret och kan inte vänta med att dela dem med dig. Den nya / gruvarbetare avsnitt Coin Fire kommer att sparkas ut i de närmaste dagarna och vi ser fram emot att dela den senaste i kryptovaluta gruv världen med dig.

Bild med tillstånd av BKeychain.com


CoinTerra börjar beställningar för 16nm MinerCoinTerratoday meddelat att nästa generation Bitcoin Miner - AIRE Miner ™. Vid en förväntad prestanda per watt 5x nuvarande generationens gruvarbetare, är nu tillgänglig för begränsad tid förbeställa med förväntad leverans under Q1 2015 16 nm ASIC baserade AIRE Miner.

Efter en lyckad lansering av TerraMiner IV ™ Bitcoin Miner i januari 2014 är CoinTerra nu emot förbeställningar för deras nästa generation av Bitcoin Miner, den revolutionära AIRE Miner.

AIRE Miner, för närvarande planerad att levereras till kunder i Q1 2015 är en högeffektiv Bitcoin miner baserad på CoinTerra nya 16 nm SHIVA ™ ASIC planerad till tape out i slutet av september 2014.

AIRE Miner tillför marknaden inte bara betydande prestandaförbättringar i en liten formfaktor men ger också oöverträffad energieffektivitet.

AIRE Miner är nu tillgänglig för pre-order till introduktionspris på $ 2499 per enhet + S / H för en begränsad tid. Kunderna kan

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

11 Historiska Bitcoin-ögonblick: En pictorial nedräkning av kryptocurrencyhistoriken

Post Dogecoin

17 Småföretag som accepterar Bitcoins

Post Dogecoin

Bitcoin besparingar, gratis luncher och gatukonst

Post Dogecoin

Idag var långsam, men här är vad som förväntas under helgen

Post Dogecoin

En Bitcoin-karta: Nedladdningar av operativsystemet Infographic

Post Dogecoin

Litecoin gruvbassänger: vem är vem? Infographic

Post Dogecoin

Ett urval av 10 kända Bitcoin haters

Post Dogecoin

15 Platser där du kan köpa öl med Bitcoins

Post Dogecoin

Topp 25 Bitcoin och Cryptocurrency webbplatser över hela världen

Post Dogecoin

9 fantastiska Bitcoin illustrationer

Post Dogecoin

Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare

Post Dogecoin

14 fantastiska Bitcoin startups