Litecoin gruvbassänger: vem är vem? Infographic | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Litecoin gruvbassänger: vem är vem? Infographic

Litecoin gruvbassänger: vem är vem? Infographic

Världens näst största kryptovaluta fortsätter att växa i stadig takt och vi vill ägna lite tid att litecoin, särskilt till de grupper som gruvan den digitala mynt.

Det är därför idag Bitcoin Examinator ger dig en visuell analys av 'vem är vem' i en värld av LTC gruv pooler. Kunskap kan vara kul... Men också värdefull.Litecoin mot Bitcoin: vem vinner kryptokampen? InfographicOm detta var en västerländsk film, skulle denna jämförelse vara en hel del annorlunda: i stället för en infographic, skulle vi ha Bitcoin på ena sidan och litecoin å andra sidan både beväpnad och farlig med sina cowboyhattar och bullriga stövlar Spurs. Vilket skulle vara det snabbaste att trycka på avtryckaren?

Tja, det vet vi inte, men vi har en trevlig infographic visa som sätter de två största cryptocurrencies i worldface att möta. Redo för uppgörelse?


Max Keizer fordringar Bitcoin är Röda Korset av valutorMax Keiser kan inte få nog av Bitcoin. Värd för showen "Keiser Report" twittrade igen om de mest kända kryptovaluta denna onsdag (18).

Efter en kontroversiell tweet relaterad till Bitcoin, denna gång Max Keiser talade om en ökning av Bitcoin nedladdningar i Argentina, som ett sätt att fly från de stora inflation och ekonomiska problem som påverkar landet.

Den ekonomisk expert säger att den virtuella valutan är "Röda Korset valutor", främst på grund "där det finns panik, det finns Bitcoin".

Via maxkeiser.com


Max Keizer: Om svart Amerika gick 100% Bitcoin kunde de kontrollera amerikansk ekonomiDen berömda värd för "Keiser Report" show (sänds på RT), Max Keiser, twittrade om Bitcointhis söndag (14). Den amerikanska programföretaget och ekonomisk expert skrev "Om svart Amerika gick 100% Bitcoin de kunde kontrollera amerikanska ekonomin inom 10 år. Whitey är alltför frickin dum för att få det. Detta är vår tid". Han är inte ens något African American, men det spelar ingen roll...

Och han inte stanna här, han fortsatte att sprida sin teori i kommentarerna: "(! Få det) om alla svarta Amerika hade köpt Bitcoin när det was.50 cent de skulle kontrollera mer rikedom än vitt Amerika".


Namecoin: Bitcoins mer användbara tvilling? InfographicKonkurrensen mellan cryptocurrencies värms upp, eftersom världen blir mer och mer nyfiken på de fördelar som denna innovation. Bitcoin kan vara på väg mot stjärnorna, men de andra digitala mynten kommer inte att frivilligt hamna på efterkälken. Titta på litecoin s exampleand du kommer att förstå vad vi talar om.

Nu kommer vi att hålla oss till polyvalenta Namecoin, ta en stund och en trevlig infographic att jämföra det med Bitcoin. Du kommer att hitta några skillnader, men främst tillhörighet mellan dessa två digitala valutor. Men håll ögonen öppna eftersom vi har en mycket mer infographics för dig!


Nytt interaktivt Bitcoin infographic förklarar grunderna för kryptokurrency på ett roligt sättMånga infographics har gjorts om Bitcoin, men få som denna är vi på väg att visa dig. Webbplatsen FXCM.com nyligen publicerat en ny interaktiv Bitcoin infographicthat helt förändrar sättet vi ser dessa informativa verktyg.

Den infographic är uppdelad i tre sektioner: Vad är Bitcoin, berättelsen om Bitcoin och Bitcoin idag. Till skillnad från de flesta infographics, behöver du inte att rulla upp och ner för att se ett särskilt avsnitt, kan du bara klicka på ikonen och infographic kommer att visa dig den information du vill se.

Trots att helt komplett, denna infographic huvudsakligen består av ikoner och korta mängder text, vilket förenklar processen att lära sig om Bitcoin. Och det bästa är att många ikoner eller ord längs infographic är kopplade till andra webbsidor, till exempel, vilket gör det ännu mer interaktiv.

För att kontrollera detta infographic besök FXCM.comand ha kul.


Novacoin: det kontroversiella barnet Peercoin och Litecoin InfographicDagens infographic handlar om Novacoin, den andra kryptovaluta baserad på en implementering av en kombinerad proof-of-spel eller proof-of-work-systemet. Den virtuella mynt ansåg sjunde största kryptovaluta i augusti 2013 blandar funktioner från Peercoin och Bitcoin. Du kan kalla det en hybrid.

Förmodligen den största skillnaden jämfört med Bitcoin är frånvaron av en gräns på mynt som kan produceras, bland andra detaljer som du kan ta reda på med hjälp av denna infographic.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

12 viktigaste Bitcoin-publikationerna

Post Dogecoin

Syndicoin låter dig finansiera innehåll online

Post Dogecoin

De 13 mest lovande kryptokurvorna

Post Dogecoin

20 Konstiga saker du kan köpa på Silk Road

Post Dogecoin

Topp fem amerikanska städer med de flesta Bitcoin-vänliga handlare

Post Dogecoin

21 fantastiska Litecoin Mining Rigs

Post Dogecoin

19 riktiga platser där du kan spendera dina bitcoins

Post Dogecoin

6 Platser där du kan köpa bilar med Bitcoin

Post Dogecoin

10 Futuristiska eller vanliga projekt som accepterar Bitcoin. 99.006>10 lite kända funktioner dolda inuti Blockchain.info. 99.007>Efter 10 månader lämnar Moolah konkurs. 99.008>10 dyraste objekt du kan köpa med Bitcoins

Post Dogecoin

Coin Brief Site Update: stora förändringar kommer

Post Dogecoin

Vad är kändisar som säger om Bitcoin? Här är 6 tweets du vill läsa

Post Dogecoin

Utgivning av Nxt Multigateway-tjänst: handla BTC och LTC inom Nxt!