Den kompletta och slutgiltiga historien om Bitcoin Infographic | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Den kompletta och slutgiltiga historien om Bitcoin Infographic

Den kompletta och slutgiltiga historien om Bitcoin Infographic

Samla alla viktiga händelser relaterade till historien om Bitcoinin bara en plats är inte en lätt uppgift, men detta infographic gör ett riktigt bra jobb.

Även nya berättelser hålla rapporteras runt om i världen på en daglig basis, vissa är viktigare än andra. Men de fakta som verkligen betyder något är alla här, tack vare arbetet i teamet på Visual Capitalist (via Gizmodo). Om du tror att du har missat viktig information om Bitcoin, ta en titt på denna infographic och du kommer säkert att lösa ditt problem.Cryptocurrency som bodde två gånger: Coinye är tillbaka InfographicCoinye liv är inte lätt att följa. Om altcoin ansågs döda bara ett par dagar sedan, nu tydligen återvände till livet och har en ny "hem" på Coinyetheco.in.

"Tvärtemot vad många medier anser vi är inte döda. Vi arbetar hårt för att ge dig några spännande nytillskott!", Läser webbplatsens huvudsida. I ett försök att försöka undvika mer problem med Kanye West och hans bataljon av advokater, administratörer också lagt följande meddelande, som undertecknats av en 'okänd källa':

Är Kanye inblandade? Absolut inte! Vi vill göra det klart att vi är helt oberoende av mannen, och det bör inte finnas någon förvirring om syftet eller ursprung av detta projekt. Namnet "Coinye" är endast avsedd som parodi, inte en indikation eller konsekvens av godkännande eller engagemang.

Så det här är fortfarande om inget annat, och intressant experiment. Den största utmaningen kommer att få ett utbyte för att lista och hålla tillräckligt gruvarbetare i samhället för att hålla nätverket upp - men det är en början. Detta är den första försök till borttagning / nedmontering av ett mynt. Detta ger användbar information för framtiden om hur motståndskraftig cryptocurrencies ska utanför kontroll bortom valar manipulera marknaderna.

Kommer det första tillägget, som innebär vissa konstnärliga och redaktionella parodier av varumärken är tillåtna i USA, arbete i det här fallet? Teamet bakom Coinye comeback förhoppningar så, eftersom de hoppas också att etablera ett utbyte inom en snar framtid.

Även om det inte händer, här är en infographic om Coinye Presenteras av Bitcoin granskare.


Den nya eran började av Bitcoin InfographicHär är en stor infographic som sammanfattar många av de frågor som vi idag publicerar och diskutera på 99Bitcoins. "The Encryption Standard" förklarar hur kryptovaluta är branding början på en ny era i det moderna samhället. Från grundläggande information om vår älskade mynt till citat från viktiga personligheter som talar om Bitcoin. Kolla in det nedan!

Via visualcapitalist.com


Antalet Silk Road-avstängning InfographicMycket har sagts och skrivits om Silk Road avstängning, gripandet av den illegala marknaden administratör kallas Dread Pirate Roberts - eller Ross Ulbricht, om du letar efter hans riktiga namn - och konsekvenserna av denna historiska händelse i Bitcoin ekosystem.

Men vi slår någon visade dig allt detta som Bitcoin examinator: med en fantastisk infographic som samlar all viktig DATAIN bara ett ställe. Efter detta avgörande ögonblick, vår favorit kryptovaluta sjunkit lite för att sedan stiga som en fågel Fenix, som nyligen nådde de $ 200 milstolpe.


Stigningen av BitPay InfographicOm det finns ett företag med en utveckling som kan jämföras med Bitcoin och dess historia, är att företaget betalningshantering plattform BitPay.

Efter överträffar sin blygsamma början, är BitPay närvarande en enorm händelse av framgång: det har redan passerat $ 100 miljoner dollar i Bitcoin transaktioner och har mer än 15.500 handlare spridda över 200 länder.

Den nuvarande är fantastiskt, naturligtvis, men det är alltid värt att komma ihåg hur betalning processor kom hit. Det är därför Bitcoin Examiner har en ny infographic att visa dig och idag handlar det om BitPay.


Denna amerikanska fotograf har ett nytt projekt inspirerat av BitcoinMegan Miller är namnet på den Los Angeles-baserade photographerthat nyligen beslutat att kick-off ett nytt projekt inspirerat av världens mest kända digitala mynt.

Men hur kan du ta en bild av en valuta som inte har en fysisk existens? Tja, det är precis den punkten.

Miller är inte exakt fotograferar Bitcoins, men föremål som kan eller köptes med kryptovaluta, samt typiska ögonblick i livet för en sann Bitcoinersuch som att bygga en gruvrigg eller utbyta fiat valuta för digitala pengar.

Kolla in några av hennes arbete nedan.

Alla bilder från Megan Miller hemsida

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Vad är DarkSend?

Post Dogecoin

10 Futuristiska eller vanliga projekt som accepterar Bitcoin. 99.006>10 lite kända funktioner dolda inuti Blockchain.info. 99.007>Efter 10 månader lämnar Moolah konkurs. 99.008>10 dyraste objekt du kan köpa med Bitcoins

Post Dogecoin

13 mest aktiva Bitcoin Meetup-grupper

Post Dogecoin

Tredje Crypto Station CryptRadio lanserar 1 oktober

Post Dogecoin

SEC Undersökning av GAW Miners pågår

Post Dogecoin

Åsikter om kryptokurrency från 6 Bitcoin-vänliga politiska kandidater

Post Dogecoin

14 fantastiska Bitcoin startups

Post Dogecoin

12 viktigaste Bitcoin-publikationerna

Post Dogecoin

Syndicoin låter dig finansiera innehåll online

Post Dogecoin

Bitcoin ATM feber: en lista med 8 olika maskiner

Post Dogecoin

20 Billiga saker som folk kan köpa online med Bitcoin

Post Dogecoin

Topp 13 Bitcoin kranar