Vad händer med Dogecoin? Infographic | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Vad händer med Dogecoin? Infographic

Vad händer med Dogecoin? Infographic

För vissa människor är det bara ett skämt. För kryptovaluta fans, är det den 13: e största digitala mynt runt bland en grupp med mer än 140 utmanare.

Det ser ut som Dogecoinis här för att stanna, tillsammans med dess roliga Shiba Inu meme. Wow. Mycket bra. Så infographic!Vad är det för Litecoin? InfographicNär Litecoinwas lanserades lite över två år sedan, meddelades det asthe ny och förbättrad version av Bitcoin, en kryptovaluta som skulle förändra systemet. Men gjorde det erövrat alla sina mål eller är den vägen är för lång för sitt korta liv?

På 99Bitcoins, vi vill höra din informerade åsikt om litecoin eller någon annan kryptovaluta, så vi bestämde oss för att dela denna LTC infographic med dig. Lär dig allt du behöver veta och göra upp dig.


Vad handlar det om Namecoin? InfographicDet var inte bara Bitcoin som blomstrade under 2013, som andra cryptocurrencies som Namecoinalso tog steget och blev (nästan) mainstream. Kanske det beror på att denna altcoin, skapades 2011, är inte bara en form av digital kontanter, men också fungerar som en oberoende domännamnsleverantör.

Efter registrering av en pristopp i slutet av november, håller Namecoin går upp. Ta bara en titt på denna infographic Presenteras av Bitcoin Examinator och kontrollera siffrorna.


Vad handlar det om Peercoin? InfographicPeercoin är definitivt en lovande kryptovaluta

set för att åtgärda de uppenbara brister som påverkar världsberömda Bitcoin, särskilt när det gäller kostnaderna för gruvdrift.

Denna virtuella valutan har verkligen plockat upp i termer av börsvärde tillbaka i december och dess utveckling fortsätter att gå upp i diagram, eftersom detta infographic av Bitcoin Examinator kommer att visa dig. Goda nyheter för gruvarbetarna och Peercoiners ute.


Vad handlar det om Primecoin? InfographicPrimecoin är definitivt en av de mest intressanta mynt i hela universum av kryptovaluta, det vill säga en hel del som detta universum har nu mer än 140 "invånare".

Med en unik mission och specialfunktioner, är det värt att veta mer om denna digitala mynt och det är precis vad du kan göra med hjälp av denna infographic Presenteras av Bitcoin granskare.


Var får du dina Bitcoin nyheter? 10 Bitcoin bloggar du kanske vetHär på Bitcoin examinator försöker vi att hålla dig informerad om de senaste förekomster av kryptovaluta världen. I dag tar vi tid att inse några bloggar som har strävat efter att hålla vår favorit mynt image flytande på internet.

1. Coindesk

Definitivt en av de stora online-röster digital valuta.

2. Bitcoin Foundation Blog

En av de viktigaste bloggar i världen av kryptovaluta och en källa till officiell information.

3. Bitcoin Magazine

Dagliga nyheter och uppdaterade priser för de mest ivriga Bitcoin älskare.

4. The Standard Bit

En stor källa till Bitcoin nyheter specifikt riktade till de stora investerare och Wall Street experter.

5. Den dagliga Bitcoin

"Nyheter från sköna nya värld av pengar" är deras löfte och de håller det.

6. Bitcoin Views

En av de bästa webbplatser för att få realtids nyheter om Bitcoin.

7. Bitcoin Trader

En blogg med flera användbara länkar där du kan hitta en hel del information om virtuell valuta.

8. Genesis Block

Med parollen "din foundation för allt Bitcoin", är Genesis Block definitivt en del av Bitcoin kedja av information.

9. Den Bitcoin

På Bitcoin är stolta över att spåra väsentliga Bitcoin nyheter och snabbt antagande av kryptovaluta.

Och slutligen, vi landar hemma...

10. Bitcoin granskare

0

Tyvärr, vi kunde inte motstå att vi tror verkligen att vi förtjänar en plats i denna lista. Med flera dagliga uppdateringar, användbara guider och svala listor, du vet Bitcoin Examineris en stor källa till information om kryptovaluta världen. Vi hoppas att se dig omkring!


Vem äger alla Bitcoins? InfographicMed miljontals Bitcoins spridda över hela världen, det blir svårare att spåra den eftersöktes varje digital mynt. Det är därför infographics som dessa finns!

Precis som i fiat universum, är en värld av Bitcoin också definieras av ojämlikhet, enligt vissa. Andra talar om en fri marknad och Bitcoiners som kan fira sin lycka eftersom de var de första att inse kraften i världens mest kända kryptovaluta.

Infographic publiceras av WhoIsHostingThis?

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

11 Populära Bitcoin förespråkare

Post Dogecoin

Pressmeddelande: Trucoin tillkännager upplösningen av sitt partnerskap med NCC och Presto Financial tillsammans med planer för en officiell lansering som nästan kommer att fyrdubbla det gamla partnerskapets täckning av amerikanska stater

Post Dogecoin

10 Små eller avlägsna platser som har omfamnat Bitcoin

Post Dogecoin

SEC Undersökning av GAW Miners pågår

Post Dogecoin

Ett år med Bitcoin-bilder: Topp 10 bilder från Bitcoin subReddit

Post Dogecoin

Bitcoin mot USD mot Gold - Därför vinner Bitcoin

Post Dogecoin

18 fantastiska Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Liberté Mining försöker något annorlunda

Post Dogecoin

12 viktigaste Bitcoin-publikationerna

Post Dogecoin

Bitcoin besparingar, gratis luncher och gatukonst

Post Dogecoin

Bakom kulisserna på BetMoose

Post Dogecoin

Grunden för Dogecoin