1-800-Blommor kommer att acceptera Bitcoin. 99.002>1-800-Flowers reports Bitcoin acceptans | Swedish.globalsciencecollaboration.org

1-800-Blommor kommer att acceptera Bitcoin. 99.002>1-800-Flowers reports Bitcoin acceptans

1-800-Blommor kommer att acceptera Bitcoin. 99.002>1-800-Flowers reports Bitcoin acceptans

Coin Fire har fått information från en källa på 1-800-Flowers att de kommer att börja acceptera Bitcoin snart.

1-800-Flowers.com, Inc. Är en blommig och present återförsäljare och distributionsföretag i USA. Det var en av de första återförsäljare att använda ett 24 x 7 avgiftsfritt telefonnummer och Internet för direktförsäljning till konsument.

Coin Fire har också lärt från en annan källa som 1-800 Flowers kommer att använda Coinbase att acceptera och behandla betalningar för Internetförsäljningen sidan av verksamheten och Coin Fire har lärt sig att Chris McCann VD och bror grundare James McCann (den på reklam) har personligen övervaka förhandlingarna mellan 1-800 Flowers and Coinbase.

De skulle gå CheapFlowers.com ett företag som är en del av Teleflora nätverket och drivs av Impulse Communications, Inc. Godkännande av Bitcoin på Internet för blommor och andra gåvor. Andra stora blom företag accepterar Bitcoins inkluderar BloomNation och vissa Teleflora medel.

Även om detaljer vid denna tid är gles vi kommer att hålla ett öga på situationen och har ytterligare rapporter som de kommer in.10 000 Bitcoin-mining ASIC-chips är på väg till europeiska kunderEuropa äntligen fått sin första omgången av Avalon ASIC-kretsar, som levererades i Schweiz. Det är 10.000 enheter med en effekt av 282 MH / s standard klocka och en beräknad 300 MH / s överklocka varje, som gör en del av en större sändning som produceras av företag som kan öka Bitcoin nätverket hashrate med 500 procent.

Eftersom dessa anpassade chips som syftar till att bryta Bitcoinsrequire sätts på PCB styrelser innan användarna kan börja producera cryptocurency är ASIC som levereras till kunderna. Då kommer de att sätta i styrelserna av användare eller av företag som Burnin.

Efter beställning markerna i april enheterna tog 99 dagar att komma fram. Enligt Zefir den Reddit användare som distribuerar ASIC, är detta den första av totalt sju partier som kommer att anlända med 10.000 chips vardera. Anordningen hade en ursprunglig individuella pris av 0,078 BTC, men Zefir sattes en 9,9 procent avgift för sin tjänst och en annan 10 procent avgift för skatter, som bör höja det pris till 0,1 BTC per chip.

Om förväntningarna avslöjats genom Zefir var uppfyllda, var markerna drivs in Tyskland för frakt och bör nu vara på väg till kunderna. Lycklig brytning!

Via thegenesisblock.com


100.000 êog Giveaway på Chain RadioChain Radiowill att ta till etern ikväll för att meddela att de kommer att ge bort 100.000 Ðogecoins via en ny giveaway på stationen vid 9:00 Eastern vi har lärt oss här på Coin Fire.

Dogen DIG 100K GIVEAWAYis sätts på genom Chain Radio och varje dag kl 11 Eastern (8:00 Pacific, 4pmUTC) information om hur du anger för den dagen kommer att ges ut.

Den officiella giveaway kommer att äga rum den 28 augusti efter alla poster har samlats och en vinnare kommer att väljas slumpmässigt att vinna.

Sätten att komma in i giveaway kommer att vara slumpmässigt varje dag med några dagar vara så enkelt som att ange en magisk sökord på kedjan Radio hemsida och andra dagar tittar efter en speciell tweet via @ChainRadioaccount.

Flytten, som är säker på att vädja till dogen samhället vi har fått höra kommer att ta unika aspekterna av dogen samhället inklusive erbjuder sätt att komma via dogen subreddit, några olika Doge relaterade webbplatser och via poster över vissa Doge relaterade IRC-kanaler.

Även detaljer är gles vid den här tiden har vi bekräftat att schemat på Chain Radio hemsida visar ett meddelande att ske vid 09:00 EDT.

Med den senaste tidens nedgång i priserna på dogecoin det inte chockerande stationen kan ge bort ett så stort antal av myntet men antalet är fortfarande ingenting att nysa på i ett samhälle som drivs genom att tippa små nivåer av valuta till andra fritt.


13% av amerikanerna föredrar Bitcoin till guld medan priserna sänker veckovisa nyheterIRS har gjort ett beslut om Bitcoin, och vissa är säker på att bli besviken. IRS har beslutat att Bitcoin bör övervägas egendom, inte en valuta, vilket innebär att Bitcoin resultatet kommer att utsättas för högre skatter. IRS konstaterar att Bitcoin inte har någon rättslig status i någon jurisdiktion och därför inte räknas som en valuta. Oavsett kan IRS klassificera Bitcoin som egendom råd Bitcoin användare några rättsligt skydd i framtiden som valuta, åtminstone officiellt erkända.


Nästan 150 BTC stulna från kanadensisk utbyte tack vare oblivious support workerNästan 150 BTC stals från Ottawa-baserade Bitcoin utbyte kanadensiska Bitcoinsin en mycket låg-tech rån. Fallet hände i oktober 2013 och är nu under utredning.

Enligt Ottawa Citizen, tjuven inlett en lång chatt med Granite Networks, företaget värd kanadensiska Bitcoins' server, medan påstår sig vara utbytet ägare, James Grant. Han berättade skötare han upplever problem när du använder tjänsten och begärt en omstart av systemet i återställningsläge, som tillät honom att lätt övervinna alla hinder säkerhets börsens.

Skötare, som aldrig bett bedragaren att verifiera sin identitet, ges tillgång till Grants låst server penna, ansluten till en bärbar dator och sedan manuellt "öppnade dörrarna" till växeln servrar. Väl inne, tog den misstänkte 149,94 BTC från en digital plånbok, runt $ 89.000 i enlighet med den aktuella växelkursen.

"Det är helt löjligt. Allt de gjorde var att gå på chatten och säga: 'Hej, jag heter James Grant och jag har en server med dig' och datacentret sa: 'Ja du gör, vad kan vi göra för dig ? '”, sade den verkliga ägaren av kanadensiska Bitcoins.

Rogers Communications, företaget som äger Granit Networks ett uttalande efter incidenten. "Situationen kring denna kund är unik för denna kund, och gäller inte för någon annan kund Rogers datacenter. Rogers har fullt samarbete med myndigheterna i utredningen", förklarade företaget.

Uttalandet säger också att Rogers datacenter över sina säkerhetsprocesser efter den kontroversiella Heist.

Relaterade nyheter


Post ICO

Bitcoin 2015 Price - En förutsägelse av Bitcoins värde genom Crowds visdom

Post ICO

6 Potentiella Bitcoin affärsmöjligheter

Post ICO

Bitcoin och den roll det kunde spela i B2B-samhället

Post ICO

Amerikanska Röda Korset accepterar nu bitcoin via BitPay

Post ICO

Bitcoin Big Parykar

Post ICO

Bitcoin utbyte BTC-e påverkas av DDoS attack

Post ICO

Bitcoin Evangelist Jason King driver 3,237 miles för att främja kryptocurrency

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer på Jurisdiktionsrätten Utgiven

Post ICO

Bitcoin utbyten

Post ICO

Bankgiganter som stöder Bitcoin-tekniken

Post ICO

Bitcoin-friendly plattform Gyft får investeringar på 5 miljoner dollar och expanderar till nya länder med kryptokurrencyens hjälp

Post ICO

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase