1.200 köpmän redo att göra årets Bitcoin Black Friday den största än | Swedish.globalsciencecollaboration.org

1.200 köpmän redo att göra årets Bitcoin Black Friday den största än

1.200 köpmän redo att göra årets Bitcoin Black Friday den största än

Om du trodde Bitcoin Black Friday var stor under 2013, kommer årets online-läktarplats blåsa dig. Omkring 1200 handlare kommer att ingå i nästa Bitcoin Black Friday, värd platsen BitcoinBlackFriday.com, där all försäljning kommer att listas.

Även om händelsen bara skapat för två år sedan, gick det snabbt från endast 50 till 1200 köpmän. Och enligt händelsen grundare, det finns överraskningar väntar på köpare den 28 november. "Vi har två saker planerade Först är möjligheten att omedelbart köpa Bitcoin med ditt kreditkort.. En liten mängd, som $ 25 värde för de flesta människor, det är inte för mycket av en risk och vi kommer också att ha ett avsnitt. [av webbplatsen] där du kan köpa något för en liten summa pengar", sade Jon Holmquist CNBC.

Dessutom kommer detta år Holmquist inte vara ensam. Grundaren meddelade att händelsen i 2014 kommer att förvaltas av ett litet team, på grund av den fantastiska ökningen av köpare.

Betalningen processor BitPay visade att förra årets Bitcoin Black Friday samlat över 100.000 besökare, som tillbringade nästan $ 6.000.000 i BTC. Med tanke på den konstanta tillväxt under de senaste två åren, är prognosen för 2014 evenemanget betydligt högre, särskilt nu när mer mainstream återförsäljare som Newegg och Overstock har anslutit sig till Bitcoin ekosystemet.

Egentligen är Newegg en av de handlare som kommer att ingå i årets Bitcoin Black Friday, tillsammans med andra välkända namn som Amagi Metails, Gyft eller Namecheap.

Och enligt Holmquist, det verkliga antalet handlare kan överstiga den uppskattade 1200. Sedan noteringen är gratis för alla företag som accepterar Bitcoin som ett betalningsalternativ, kan antalet växa tills fredag.

Det stora problemet för oss är att de flesta handlarna inte vill planera i förväg. Det är mycket mindre handlare, så de skjuta upp det till den dag eller dagen innan.

Overstock är ett av de företag som inte kommer att ansluta sig till evenemanget. Tja, åtminstone inte via BitcoinBlackFriday.com. Ett företags talesman sade Overstock Black Friday erbjudanden kommer att finnas tillgänglig på alltid egen webbplats. Den goda nyheten är att du fortfarande kan betala med digital valuta.

Dagens bild: BitcoinBlackFriday.com

Relaterade nyheter


Post ICO

Android-baserade Bitcoin-plånboksanvändare måste vidta åtgärder för att undvika säkerhetsproblem

Post ICO

BetCoin Casino Team lanserar ny spelwebbplats BetCoin Circle och förbereder mer nyheter

Post ICO

38: e direktör för US Mint till Keynote på Raleigh

Post ICO

En nybörjarguide till Monero (köp, handel, gruvdrift)

Post ICO

Bitcoin har anlänt till Iran med en ny webbplats och ett forum

Post ICO

Bitcoin och Kina: en kärlekshistoria?

Post ICO

Bitcoin-friendly Draper University erbjuder gratis online kurs om kryptokurrency

Post ICO

Bank of England berömmer Bitcoin och avslöjar utredningen för att utfärda digital valuta

Post ICO

Se den första Bitcoin-bebisen

Post ICO

Avalon kan få en investering på 200 miljoner dollar och 20nm-teknik för att bli ledande på gruvmarknaden

Post ICO

Australiens älskar Bitcoin Bill Pay

Post ICO

Bitcoin för resa: En match gjord i himlen