20 Bitcoin experter du borde följa på Twitter | Swedish.globalsciencecollaboration.org

20 Bitcoin experter du borde följa på Twitter

20 Bitcoin experter du borde följa på Twitter

Sociala medier är ett utmärkt verktyg för att lära sig mer om Bitcoin och andra cryptocurrencies, men du behöver veta var man ska leta. Inga problem, vi är här för att hjälpa.

Här är en lista över 20 Bitcoin experter bör du följer på Twitter.

1. Roger Ver

Även känd som "Bitcoin Jesus", är Roger Ver väl knwon Bitcoin ängel investerare och kryptovaluta evangelist. Strax efter Bitcoin skapelse investerade Ver över en miljon dollar i nya Bitcoin startups som Blockchain, Ripple och BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees är främst känd som han grundare och delägare av Bitcoin spelande webbplats Satoshi Dice. Dock har Panamas entreprenören gjort mycket mer som grundade Bitcoin företaget Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund är vice ordförande i strategi vid digital valuta rådet, en satsning stödda företag med huvudkontor i New York City. Hon var tidigare chef för kommunikation och affärsutveckling på Bitcoin Foundation.

4. Dan Morehead

Möt grundare och VD för San Francisco-baserade Pantera Capital, ett värdepappersföretag med fokus på Bitcoin och andra digitala valutor. Dan Morehead grundade sitt investmentbolag 2003, ursprungligen med fokus på globala makro hedge-fondplaceringar.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik var en Bitcoin kärnutvecklare på BitPay mellan maj 2013 och december 2014. Men Garzik har också varit upptagen med sitt eget projekt: Dunvegan Space Systems, en fysisk, virtuell och finansiell infrastruktur som möjliggör utforskning av rymden och rymd uppgörelse.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay är en upptagen kvinna. Den account manager på BitPay är också rådgivare vid BitGive Foundation och en styrelseledamot i Bitcoin Foundation.

7. Bobby Lee

Förutom att vara en medlem av Bitcoin Foundation, är Bobby Lee också VD för Shanghai-baserade Bitcoin utbyte BTC Kina, världens näst största kryptovaluta handelsplattform.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson är VD och en av grundarna av BlockCypher, en plattform som gör det möjligt för utvecklare att enkelt bygga, övervaka och säkra alla blockchain applikationer.

9. Tony Gallippi

Gallippi är grundare och nuvarande ordförande i Bitcoin betalning processor BitPay, världens största kryptovaluta kassan processor.

10. Perianne Boring

0

Perianne Boring är grundare och ordförande i Chamber of Digital Commerce, en branschorganisation som företräder den digital asset gemenskap i Washington, DC. Hon är också grundare av Congressional Bitcoin Education Day.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin entreprenör Ofir Beigel är grundare av 99Bitcoins och han nyligen gjort en lista över 150 Bitcoin experter att följa på Twitter.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk är inte bara en bidragande orsak till CoinDesk och Bitcoin Magazine, men även VP Community Development på ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis är inte bara grundare chef för Bitcoin Foundation, men också en digital pengar expert, erkänd cryptoeconomist och offentlig talare.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, syster BitPay grundare Tony Gallippi är grundare av BitGive Foundation och en kryptovaluta supporter med mer än ett decennium erfarenhet i den ideella sektorn.

15. Gavin Andresen

5

Denna "all-around nörd" är faktiskt den chefsforskare vid Bitcoin Foundation. Massachusetts-baserade kryptovaluta expert är också blykärnan Bitcoin utvecklare på TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven är en av de mest kända Bitcoin journalister ute. Förutom att vara CoinDesk verkställande redaktör, hon skriver också för Forbes och en gång arbetat för Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos är onekligen en av de mest respekterade Bitcoin experter någonsin. Den Kalifornien-baserade informationssäkerhet expert, tech-entreprenör och författare reser runt om i världen att dela kunskap om Bitcoin och kryptovaluta världen.

18. Brian Forde

8

Den tidigare Vita huset senior rådgivare för mobila och data innovation är nu chef för digital valuta vid MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

En av grundarna och VD för Bitcoin utbyte Coinbase är känd för att dela sina djärva förutsägelser på sociala medier.

Patrick Byrne

0

VD för global online-återförsäljare Overstock.com är också en välkänd personlig frihet förespråkare och Bitcoin supporter.

Glömde vi en viktig person? Låt oss veta!

Relaterade nyheter


Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: Så snart 14nm är tillgänglig kommer vi att släppa en ny ASIC som överträffar alla andra 14nm-mönster

Post ICO

Android-baserade Bitcoin-plånboksanvändare måste vidta åtgärder för att undvika säkerhetsproblem

Post ICO

Bitcoin Foundation tillbringade $ 150K per månad, förlorade $ 4,6 miljoner på mindre än ett år

Post ICO

Bitcoin kan nu köpa dig en lyxig lägenhet på Cypern

Post ICO

Bitcoin-utbyten: Coinbase expanderar till Storbritannien, Sverige godkänner första BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Post ICO

Bitcoin Black Friday - Det bästa sättet att spendera dina bitcoins

Post ICO

Bit4coin låter dig erbjuda cryptocurrency i form av presentkort

Post ICO

20 Insane Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Asiens rikaste affärsman investerar i BitPay

Post ICO

Association Bitcoin France är Bitcoin Foundations nyaste kapitel avilliate

Post ICO

Amerikanska Röda Korset accepterar nu bitcoin via BitPay