2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners får exklusiv tillgång till pre-sale biljetter | Swedish.globalsciencecollaboration.org

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners får exklusiv tillgång till pre-sale biljetter

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners får exklusiv tillgång till pre-sale biljetter

Det är Bitcoin historia: inte bara världens mest kända kryptovaluta sponsrar nu ett speciellt idrottsevenemang - 2014 Bitcoin St Petersburg skål-, men Bitcoiners är nu den första gruppen att få tillgång till förköp av biljetter till tävlingen.

Skålen, en säsongen college fotbollsmatch matcha upp Atlantic Coast Conference mot den amerikanska Athletic konferensen är planerad till 26 december. Biljetterna kan köpas via evenemangets officiella hemsida, som också innehåller information för fans som reser till S: t Petersburg, och nyheter om spelet och lagen som kommer att delta.

Betalningen processor BitPay meddelade onsdag (15) som biljetten förköp är "exklusivt för Bitcoin inköp, vilket ger Bitcoin samhället en två veckors försprång för att få de bästa platserna i housebefore biljetter via andra betalningsmetoder". Enligt företaget, stora grupper som består av 16 personer eller fler kan boka sviter som finns tillgängliga inne i arenan med full catering service.

"Vi ser fram emot att packa läktaren på Bitcoin Bowl med Bitcoiners som har tagit upp valuta medvetenhet digital och drivna Bitcoin antagande", skrev bolaget på ett uttalande på sin officiella blogg.

BitPay slagit sig ihop med dotterföretaget ESPN händelser i juni, landar en stor sponsor för Bitcoin och därmed ändra titeln på den årliga college football säsongen spelas i S: t Petersburg. Affären gäller fram till slutet av 2016 säsongen.

Men det är inte allt. BitPay utvecklar ett partnerskap med resebyrån Travel Coin att tillkännage lanseringen av BitcoinBowlPackages.com "den enda officiella Bitcoin Bowl resesajt där alla paket kan köpas med Bitcoin".

Fotboll och digital valuta fans som deltar i Bowl kan välja från en mängd olika hotell i området, spelbiljetter, transport och händelser genom webbplatsen, som kommer att acceptera kreditkort tillsammans med Bitcoin betalningar. Användarna kan välja mellan paket färdiga resor eller kan skapa och betala för sina egna anpassade resvägar på några minuter.

Dessutom kommer Bitcoin St Petersburg Bowl har en fläkt zon helt tillägnad Bitcoin. "Fans på spelet kan använda Bitcoin att spela spel och köpa varor, utbyta dollar för digital valuta med Bitcoin bankomater, och lära sig om nya innovativa produkter och teknologier byggs av BitPay, våra sponsorer, och våra partners inom Bitcoin rymden", den bolaget meddelade också. De nya fans som vill lära sig mer om Bitcoin kan prata med en av de Bitcoin plånbok leverantörer som kommer att närvara vid evenemanget.

Under tiden har BitPay etablerat ytterligare ett mål i samband med idrottsevenemang: att registrera dig 100 lokala företagen i S: t Petersburg (Florida) innan spelet dagen.

Images 2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl hemsida 

Relaterade nyheter


Post ICO

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Post ICO

Bitcoin utbyten

Post ICO

En verktygslåda för att maximera dina Bitcoin vinster

Post ICO

Amerikanska Röda Korset accepterar nu bitcoin via BitPay

Post ICO

Australiensisk start lanserar Bitcoin-only margin trading plattform

Post ICO

Tidigare Bitcoin utbyte Mt. Gox får amerikanska konkursskydd tack vare amerikansk domstol

Post ICO

Bitcoin kan nu köpa dig en lyxig lägenhet på Cypern

Post ICO

Bank of Montreal varnar Cointrader om anti-Bitcoin-åtgärder - inga konsekvenser för andra företag hittills

Post ICO

Bitcoin utbyte Kraken passerar kanadens gräns

Post ICO

Bitcoin utbyte BTC-e påverkas av DDoS attack

Post ICO

Ett enklare sätt att ta emot e-post via din Bitcoin-adress? Ja tack

Post ICO

Bitcoin Black Friday - Det bästa sättet att spendera dina bitcoins