Amerikanska Röda Korset accepterar nu bitcoin via BitPay | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Amerikanska Röda Korset accepterar nu bitcoin via BitPay

Amerikanska Röda Korset accepterar nu bitcoin via BitPay

BitPayis stödja amerikanska Röda Crossby hjälpa organisationen acceptera Bitcoin donationer genom en BitPay värd webbsida. BitPay kommer att bearbeta Bitcoin donationer utan några avgifter, så Röda Korset får 100 procent av Bitcoin donationer hjälp BitPay hemsida.

”Presentation av amerikanska Röda Korset till Bitcoin samhället verkligen kommer att visa generositet av denna nya grupp av konsumenter”, säger Elizabeth Ploshay, som leder upp ideell uppsökande för BitPay. ”Bitcoin användare är extremt passionerade människor som funderar på att sätta sin Bitcoin mot goda ändamål. Jag är säker på att samhället kommer att vara glada över att ha en sådan etablerad välgörenhet att donera till.”

Röda Korset är en av de största och mest erkända humanitära organisationer. Organisationen har flera och varierande sätt för privatpersoner att donera, men detta kommer att vara första gången de kommer att acceptera Bitcoin donationer hjälp BitPay. BitPay gör det också möjligt Bitcoin givare att donera varierande mängder, inklusive små donationer, öppna upp ett nytt sätt att ge människor som kan vara på begränsade budgetar.

”Röda Korset är glada att samarbeta med BitPay att erbjuda ett annat sätt för generösa givare att stödja vår humanitära uppdrag”, säger Jennifer Niyangoda, verkställande direktör för Corporate och Foundations program på amerikanska Röda Korset. ”Detta ger en ny generation av supportrar möjlighet att hjälpa människor i nöd.”

Röda Korset kommer också att delta i det nybildade Bitcoin tradition som kallas "Bitcoin Black Friday" - en dag för Bitcoin användare att dra nytta av Bitcoin specifika försäljningsmöjligheter. Röda Korset kommer att noteras på den officiella Bitcoin Black Fridaywebsite utöver den officiella Bitcoin ge Tuesdaywebsite att hjälpa Bitcoin användare sprida lite semester cheer.

För att göra en Bitcoin donation till amerikanska Röda Korset besök bitpay.com/520663/donate.Amerikanska dotterbolaget Rakuten Super Logistics accepterar Bitcoin för frakttjänsterEn månad efter den inledande spekulation, orderlogistikföretaget Rakuten Super Logistics, som ägs av Japan-baserade e-handelsjätten Rakuten har announcedit nu acceptera Bitcoin betalningar för dess transporttjänster.

Den amerikanska dotterbolag, vilket ger orderhantering tjänster online-återförsäljare, slog sig ihop med betalning processor BitPay för att enkelt ta emot kryptovaluta betalningar efter att ha fått flera förfrågningar från kunder över hela världen.

Joseph DiSorbo, VD för Rakuten Super logistik, sade företaget är "arbetar för att tillämpa den nya tekniken till förmån för marknadsaktörerna, särskilt de som inte kan nu enkelt få tillgång till global e-handel marknaden". DiSorbo talade om de flesta människor på tillväxtmarknader som inte använder kreditkort och online betalningsmöjligheter, enligt Techinasia.com.

BitPay ordförande Tony Gallippi sade att affären ger Bitcoin medvetenhet till en betydande internationell marknad. Han noterade också, citerad av Coindesk att affären belyser kryptovaluta kapacitet för business-to-business köpmän. "De B2B möjligheter för Bitcoin är till stor del outnyttjad idag, och företag som Rakuten Super Logistics är i spetsen för B2B Bitcoin adoption", förklarade Gallippi.

Företaget som nu kallas Rakuten Super Logistics tidigare kallades Webgistix, men namnet ändrades när den japanska jätten Rakuten förvärvade det amerikanska företaget 2013.

I mitten av juli, Rakuten vd Hiroshi Mikitani antydde vid possitibilityof vrida japanska konglomeratet i en Bitcoin vänlig varumärke. Det första steget har uppenbarligen tagits.

Bild: Techinasia.com


En advokat från Texas accepterar Bitcoins som betalning för lagliga räkningarBitcoins har nått rättsväsendet. Nej, de är inte bli stämd eller något. Berättelsen kommer från Texas, i Förenta staterna, där Houston kriminella försvar advokat har meddelat att hans kunder kan börja betala lagliga räkningar med Bitcoins.

Ta emot kontantalternativ är inte så ovanligt på detta område, men nyheten här är att Jay Cohen är en av de första advokater i USA att acceptera digital valuta. Hur som helst, är Bitcoin mer vätska än andra alternativ, såsom fastigheter eller lös egendom.

Jay Cohen plan är att ta emot Bitcoins från kunderna och omedelbart byta dem till kontanter, att sätta pengarna i kundens förtroende konton. Och digital valuta ger en annan fördel för kunden: det bevarar sin integritet, eftersom betalningen inte behöver ske genom en bank.

Ombudet har använt Bitcoins sedan mars, och som han berättade till ABA Journal, acceptera digital valuta "bara verkade som en bra sak att göra". Jay Cohen, det finns inte någon anledning till varför Bitcoins bör vara mer riskfylld än riktiga pengar. Och de säkert kan vara säkrare än en check.

Via abajournal.com

Relaterade nyheter


Post ICO

Bank of England och London School of Economics gå med i Bitcoin forum

Post ICO

Barry Silbert går ALL IN på Bitcoin

Post ICO

5 sätt att utnyttja Bitcoins låga pris i din favör

Post ICO

Asiens rikaste affärsman investerar i BitPay

Post ICO

BetCoin Casino Team lanserar ny spelwebbplats BetCoin Circle och förbereder mer nyheter

Post ICO

Bitcoin Big Parykar

Post ICO

Android-baserade Bitcoin-plånboksanvändare måste vidta åtgärder för att undvika säkerhetsproblem

Post ICO

Ett enklare sätt att ta emot e-post via din Bitcoin-adress? Ja tack

Post ICO

6 Potentiella Bitcoin affärsmöjligheter

Post ICO

Bitcoin Foundation Primer på Jurisdiktionsrätten Utgiven

Post ICO

4 mest populära inlägg på BitcoinTalk

Post ICO

Bank of England berömmer Bitcoin och avslöjar utredningen för att utfärda digital valuta