Ett enklare sätt att ta emot e-post via din Bitcoin-adress? Ja tack | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Ett enklare sätt att ta emot e-post via din Bitcoin-adress? Ja tack

Ett enklare sätt att ta emot e-post via din Bitcoin-adress? Ja tack

B1txr är namnet på den nya tjänsten som gör det möjligt Bitcoin användare att använda en kryptovaluta adress för att säkert ta emot sin e-post, utan att behöva ge sina riktiga e-postadress. Allt du behöver göra för att är att gå till tjänsten webbplats och ange din Bitcoin adress för att skapa nya "inkorg".

Även om detta inte är den första eller det enda sättet att kryptera din e-post, kräver den vanliga GPG / PGP-kryptering både sändare och mottagare för att använda samma programvara, något som inte händer hela tiden. Och samma sak händer med Bitmessage.

Det är därför B1txr är annorlunda och enklare, så att användarna kan privat emot e-post. Webbplatsen tar emot din e-post och lagrar dem för dig. Säkerheten för tjänsten garanteras av asymmetrisk kryptering: när du loggar in, du måste bevisa att du äger den specifika Bitcoin adress genom att underteckna en textsträng från B1txr.

För nu, B1txr - som fortfarande testas och har en begränsad lagringskapacitet - meddelar att 97 e-post redan mottogs vid 75 adresser. Eftersom projektet är fortfarande i början, det finns inget sätt att skicka e-post från tjänsten för nu, men framtiden kan innebära nya utvecklingar.

Via coindesk.com



En tom byggnad i Montreal kan välkomna Bitcoin-ambassaden snart



En fantastisk announcementwas gjort detta måndag (22) vid Bitcoin Talk forum: staden Montreal i Kanada, kan vara hemma hos den första Bitcoin Embassyreally snart.

"Tack vare en generös person som kommer att vara anonym för den tid som vi har fått en byggnad som vi hoppas att konvertera till en 'Bitcoin Embassy'. Med tre våningar att göra med som vi vill, hoppas vi att organisera utrymme gör det enkelt och roligt för människor från hela provinsen att komma och lära sig om Bitcoin samt ger ett kontor för Bitcoiners att komma göra för att börja Bitcoin relaterade projekt, så att de kan arbeta i nära samarbete med andra Bitcoin entreprenörer att utveckla spännande projekt som kommer att utnyttja Bitcoin på nya sätt!", säger tillkännagivandet.

Personerna bakom projektet väntar på kryptovaluta användarnas feedback om idén och även om namnet. "Vi är fortfarande i ett tidigt skede av utvecklingen, men vi hoppas kunna öppna våra dörrar ASAP Med det sagt finns det mycket arbete att göra på kort tid, så vi välkomnar alla eventuella idéer från samhället i stort: ​​om du var tvungen att vända en byggnad till en 'Bitcoin Embassy' hur skulle du göra det?", frågar laget.

Det finns inte mycket mer information om projektet för nu, men tanken på en Bitcoin ambassaden genererar en enorm spänning bland Bitcoiners från hela världen. Det finns bara ett problem: många människor håller inte med termen ambassaden, på grund av de eventuella politiska konsekvenser.

Det är just därför laget organiserar projektet att ställa en massa frågor till den virtuella valutan användarna. Det finns "många frågor som måste besvaras: är titeln 'Bitcoin ambassaden' lämpligt Hur bör organiseras gatan golvet och de två andra våningarna Vad blir vår huvuduppgift Vilken typ av tjänster vill vi erbjuda (?? BTC / CAD utbyte)? fastighetspolitik?". Om du vill ha din åsikt att höras, delta i debatten i Bitcoin Talk forum.


Andreas Antonopoulos levererar tusentals Bitcoin-donationer till Dorian Nakamoto



Dorian Nakamoto, mannen Newsweek felaktigt dubbade som skaparen av Bitcoin, spelat in ett meddelande tacka kryptovaluta community för deras generösa donationer. Initiativet, numera känd som Dorian Fundraiser, organiserades av Andreas M. Antonopoulos, Blockchain.info chefssäkerhetstjänsteman.

Antonopoulos publicerade meddelandet på YouTube. Även om han inte talar under videon, uppgav han att han är på det "så att folk vet att jag uppfyllt mina skyldigheter enligt reglerna för fundraiser, precis som utlovat".

Nakamoto kan ses hålla Newsweek edition som orsakade alla kontroverser. Tillbaka i april, den första Newsweek numret lanseras inom publikationens andra utgåvan meddelat att en 64-årig man som bor i Kalifornien, i USA var "pappa" av världens mest kända kryptovaluta. Historien var snabbt förnekades av Nakamoto själv, som sedan sparkade-off en rättslig kamp mot journalisten Lea McGrath Goodman och tidningen.

Under tiden Antonopoulos utmanade Bitcoin samfundet att donera digital fundsin för att stödja Nakamoto juridiska kamp. "Tack så mycket för ert stöd under denna prövning att jag fortfarande kämpar", säger mannen på videon.

Dorian hävdade återigen att han inte är skaparen av Bitcoin. "Självklart, om jag var Satoshi Nakamoto Jag skulle aldrig använda mitt riktiga namn, så ur den synvinkeln är jag säker på att ni skulle veta thatSatoshi Nakamoto är inte jag, men Leah tänker så och Newsweek sade så", förklarade han.

Enligt videon är California bosatt nu ansvarig för Bitcoin plånbok ursprungligen skapades av Antonopoulos. Plånboken fick ca 2000 donationer från hela världen. "Jag är mycket glad, (...) tack så mycket", säger Nakamoto och tillade att han kommer att hålla sitt Bitcoin står för "många, många år".

Bilder från YouTube

Relaterade nyheter


Post ICO

7 Skäl Din Bitcoin Business är att förlora kunder

Post ICO

1-800-Blommor kommer att acceptera Bitcoin. 99.002>1-800-Flowers reports Bitcoin acceptans

Post ICO

Bank of England och London School of Economics gå med i Bitcoin forum

Post ICO

Bitcoin adoption: Topp 5 utvecklingsländer

Post ICO

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Post ICO

Bitcoin-vänliga anställda kan få betalt med kryptocurrency tack vare BitPays nya API

Post ICO

Nästan hälften av de brittiska Bitcoin-användare tror på kryptokurrencyreglering

Post ICO

Författare till The Idiots Guide till Bitcoin lanserar crowdfunding-kampanjen för att utöka projektet

Post ICO

Accepterar Bitcoin som betalning? Säg ja, men var försiktig samtidigt

Post ICO

Bitcoin-utvecklare Gavin Andresen misstänker att de flesta molnbrytningsoperationer är Ponzi-system

Post ICO

260 Airlines accepterar nu Bitcoin tack vare det nya Bitnet-partnerskapet

Post ICO

15 webbplatser för alla dina krypteringsfrågor