Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Apple har vänt mot en Bitcoin app... Igen. Mindre än en månad efter Coinbase meddelade lanseringen av deras nya iOS-app har företagets webbutik skurit tjänsten.

Enligt Coinbase, citeras av Bitcoin Blogger, beslutet enbart tillverkad av Apple. Denna länk, som vanligtvis skulle leda till appens sida, nu omdirigerar det användarna till huvud iTunes sidan. Den användbar applikation får omedelbar synkronisering med användarnas webbkonto, säkert lagra kryptovaluta som fortfarande skulle vara tillgänglig att använda var som helst.

Men detta är inte en unik case.Apple har varit känt för att skära de flesta iOS-appar med anknytning till Bitcoin, med undantag för vissa Bitcoin pris tickers som fortfarande lyckas överleva i varumärkets virtuell butik. BitPak är ett bra exempel: appen inte glädja Apple och "ut" från bolagets butiken utan en logisk förklaring.

Tillbaka i sommaren 2012, Jon Matonis, nuvarande chef för Bitcoin Foundation, skrev en artikel med rubriken "Varför Apple är rädd Bitcoin". Vid den tiden skrev Matonis att "Apple har lanserat mobila betalningar på iOS och konkurrerande virtuella betalningssystem, inklusive Bitcoin, måste avslutas" och det verkar förbli den enda lag styr Apple.Godkända bostäder i Utah gör att eleverna kan betala hyran med BitcoinFörutom dessa fyra sovsalar, är företaget också acceptera kryptovaluta på Village på Parkwayaccommodation nära Utah Valley University.

EdgeCreek Fastighetsförvaltning började titta på möjligheten att få Bitcoins tre månader sedan

Enligt Daniel Larson. Men säger företagets byggnad manager började han utforska kryptovaluta världen om 18 månader sedan.

Vi förstår att den generation som vi hyr till är förmodligen den mest benägna att handla med Bitcoin och vi ville ge dem ett annat sätt att betala sin hyra. Också, vi älskar det Bitcoin representerar från en frihetssynpunkt - det finns inga regeringar manipulera sitt värde - och vi vill bidra till att göra det en livskraftig valuta.

De studenter som vill betala med Bitcoin måste e-post Daniel Larson

Som sedan arrangerar transaktionen med dem. "Vid denna punkt, ser vi inte detta som ett betalningsalternativ som kommer att användas mycket ofta så vi kommer bara ta itu med Bitcoin betalningar på ett behov när det behövs. Om det blir mer populärt, vi arbeta fram en plan för automation ", konstaterade han.

Via coindesk.com


Är Bitcoin-användare scum eller dreamers?Vad betyder det i dag vara en Bitcoin användare? Vi kom över detta yttrande articleand, efter att ha läst det, det gjorde oss undrar. Så bestämde 99Bitcoins att gå på en tänkande resa om den djupa innebörden av att vara en digital valuta "beroende". Okej, låt oss inte bli alltför filosofiskt om det...

Det räcker att veta att Bitcoin föddes för att skapa en unik möjlighet för vanliga människor, nästan gör narr av våra regeringar och myndigheter, vilket visar att den verkliga makten är på vår sida. Kryptovaluta handlar inte bara om att spendera en annan typ av pengar, det handlar om att göra ett uttalande. Det handlar om värderingar, trots riskerna.

Ja, vi vet att Bitcoin är flyktig, osäker och det praktiskt taget inte har regler, men det är myntet av folket och vi måste se till att den håller att gå och utvecklas.

Att vara en Bitcoin användare är nästan densamma som respekterar allas åsikt och ändå lyckas vara annorlunda. Eventuella tvivel varför vi (och miljontals människor där ute) fortfarande älskar Bitcoin? Vi tror inte det... Japp, vi är definitivt drömmare!


Drömmer de nordamerikanska myndigheterna om en värld utan Bitcoin?Idén om en "filt operation" mot Bitcoin, avslöjas av Bitcoin Foundation, som nyligen fått en 'upphöra och avstå order'from de finansiella myndigheter i Kalifornien, kanske inte bara en galen teori. Åtminstone enligt denna artikel publicerad av The Wall Street Journal.

I en av sina senaste texter journalisten Robin Sidel belyste det faktum att vissa statliga tillsynsmyndigheter är riktigt orolig kryptovaluta. De varna institutionsthat affären med Bitcoin från utbytes plattformar till företagen, hotade dem med en påtvingad avstängning downif lagarna pengar överföring inte följs.

Och det är inte bara i Kalifornien att detta händer: enligt inne källor, andra bank tillsynsmyndigheter i New York och Virginia, till exempel, har också varnat Bitcoin-relaterade institutioner under de senaste veckorna.

Denna typ av drag tydligt de verkliga avsikterna tillsynsmyndigheterna. De är vägen förbi subtila granskande action och gå mot finansiell tillsyn och preventionof vad de vill kalla "olaglig verksamhet". Vare sig vi talar om verkliga olaglig verksamhet, som penningtvätt, eller andra typer av åtgärder som tar emot donationer för att främja Bitcoin, den typ av arbete som Bitcoin Foundation har gjort, fortfarande vet vi inte.

Vad vi vet är att, enligt The Wall Street Journal, kan liknande åtgärder kan förväntas från andra stater under de kommande veckorna och månaderna. Delstaterna Kalifornien, New York och Virginia kanske bara de första att agera, eftersom de är bara tre av de 48 stater som kräver företagen att erhålla licens pengar överföring för att fungera.

I fallet med staten mot Bitcoin Foundation, det finns nyheter. Patrick Murck, chefsjurist för institutionen ihåg att grunden är en ideell organisation och inte ägna sig åt penningöverföring. Spelar det för roll till myndigheterna? Inte så mycket... Så gruppen formulera sitt svar på 'upphöra och avstå order" det fått från tillsynsmyndigheter i förra veckan. Förhoppningsvis kommer de att lyckas undvika konsekvenser.

Via businessbee.com

Relaterade nyheter


Post ICO

En bitcoin slott kommer att födas i Estland

Post ICO

Bitcoin Foundation tillbringade $ 150K per månad, förlorade $ 4,6 miljoner på mindre än ett år

Post ICO

Australiens skattekontor (slutligen) släpper ut Bitcoin riktlinjer

Post ICO

Bitcoin och Kina: en kärlekshistoria?

Post ICO

Bitcoin för resa: En match gjord i himlen

Post ICO

Bitcoin kärnversion 0.11.0 släpptes

Post ICO

BFL bitcoins att flyttas till domstolskontrollerad plånbok & såld

Post ICO

Möt BCI, det nya blockchain-fokuserade investeringsbolaget lanserat av Cryptor Trust

Post ICO

$ 3 450 Trillion är en bra nog anledning att köpa Bitcoin

Post ICO

1.200 köpmän redo att göra årets Bitcoin Black Friday den största än

Post ICO

Avalon kan få en investering på 200 miljoner dollar och 20nm-teknik för att bli ledande på gruvmarknaden

Post ICO

Nästan hälften av de brittiska Bitcoin-användare tror på kryptokurrencyreglering