Bitcoin ATM kommer inte att tillåtas i Taiwan, säger finansmyndigheten | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin ATM kommer inte att tillåtas i Taiwan, säger finansmyndigheten

Bitcoin ATM kommer inte att tillåtas i Taiwan, säger finansmyndigheten

Taiwan inte vänta länge för att krossa drömmar om varenda Bitcoiner bor i landet. Ett par dagar efter Bitcoin ATM tillverkare Robocoin meddelade leverans av en maskin i Taiwan, ön administreras av Kina sade nej till företaget.

Finansinspektionen kommitténs (FSC) svar på ankomsten av Bitcoin ATM var snabb och hård. Enligt Xinhua News Agency, den entitydoesn't godkänna installationen av en Robocoin maskin i Taiwan.

Dessutom FSC betonade också igen - före utgången av 2013, Kina kinesiska Finansinspektionen kommissionen och centralbanken varnade taiwanesiska investorsabout Bitcoin s faror - att den digitala myntet är inte en riktig valuta, och tillade att bankerna och människor bör inte använda den som en betalning verktyg.

Denna nya åtgärder mot Bitcoin utlöstes av Robocoin s VD senaste uttalanden. Jordan Kelley tillkännagav nyligen leverans av två Bitcoin bankomater, till Taiwan och Hong Kong, som svar på den höga efterfrågan nivåer som är registrerade i Asien.

Den taiwanesiska maskinen var tänkt att levereras och börja arbeta under denna månad, men ATM fortfarande måste godkännas av FSC som ska installeras på ön. Nu, enligt företaget, är det "omöjligt" för att maskinen ska fungera i Taiwan.Första Bitcoin-bankomaterna kommer att anlända i NYC och Sydamerika under de närmaste veckornaUtrustningen tillverkaren Lamassu är redo att leverera två nya Bitcoin ATMsvery snart en i New York City och den andra i Brasilien.

The New York Post reportsthat Big Apples första kryptovaluta maskin kommer att ligga i East Village, på bara söt Cafe. Den som ansvarar för de goda nyheterna är Willard Ling, från Brooklyn, som beordrade ATM från Lamassu och valde bubbla te butiken, som ligger på 3rd Avenue och 12th Street, för att placera den.

Men innan Bitcoin ATM börjar arbeta, kommer New York Department of Financial Services måste skapa nya riktlinjer som på rätt sätt kan reglera denna innovation.

Myndigheten kommer att hålla offentliga möten om detta ämne den 28 januari och 29. Enligt Coindesk kommer mötena också värd debatter relaterade till mycket efterlängtade 'BitLicenses', som är inställda på att vara en del av en rättslig ram utformad för området kryptovaluta.

Fram till dess kommer Link att hålla maskinen i sin lägenhet, samtidigt som han också diskuterar en hyra affär med café ägare.

Brasilianska ATM debuterar i São Paulo

Men låt oss lämna New York åt sidan för nu, eftersom det finns liknande nyheter i en sydamerikanska landet. Brasilien är inställd på att ta emot sitt första Bitcoin ATM i slutet av nästa vecka, meddelade den lokala växeln Mercado Bitcoinrecently.

Den Lamassu Maskinen kommer att presenteras under en São Paulo-baserad teknik händelse som skulle locka över 100.000 besökare, den berömda Campus Party. Enligt Rodrigo Batista, Mercado Bitcoin VD kommer ATM att installeras på en av evenemangets 300 bås.

"ATM är ett sätt att föra människor till Bitcoin. De flesta människor vid händelsen, även om det är en teknik publik kommer aldrig hört talas om [Bitcoin]", sade han Coindesk. Enheten kommer att vara tillgängliga för allmänheten under insamling, som sker från 27 januari-2 FEBRUARI.

Om du inte är bekant med Lamassu ATM, denna maskin monteras i Portugal endast omvandlar fiat valuta till Bitcoin, men inte tvärtom. I Brasilien, kommer enheten ut en avgift på 2,5 procent för varje transaktion, samma belopp som debiteras till Mercado Bitcoin kunder.


Bitcoin är under attack !! veckovisa uppdateringarBitcoin kan nu stå inför det största hotet i sin historia. En eller flera okända cyberbrottslingar har lanserat en aggressiv attack på Bitcoin börser över hela världen, få ner några av de största börserna i världen. Bitcoin ledare nu hastigt försöker innehålla problemet innan det växer ur.

Kort sagt, cyberbrottslingar använder en design fel att ta ut pengar från sina egna konton och sedan mixtra med själva transaktionen i den offentliga redovisningen. Detta orsakar utbredd förvirring och skulle kunna undergräva hela Bitcoin systemet.

Hackare har gjort verkliga Bitcoin transaktioner men sedan använda 10 minuters fönstret innan transaktionerna registreras i den offentliga boken att sedan lägga falska transaktioner. Detta skapar utbredd förvirring eftersom det nu blir nästan omöjligt att tala om verkliga transaktioner från falska sådana.

Både Mt. Gox och BitStamp har avbrutit kund uttag. Bitcoin utbyte arbetar nu med att utveckla mjukvara som kommer att behandla glitch. Bitcoin priserna har rasat till ca $ 400 dollar.


Är en Bitcoin Bank på sin väg? Mt.Gox grundare förlorar $ 50k och merVi har Bitcoin bankomater, Bitcoin tryckpressar, gruvbolag, även kreditkort. Det enda Bitcoin inte har, men det är sin egen bank. Bitcoin ATM företaget Robocoin planerar nu att lansera en online-bank och kommer att använda sina bankomater att fungera som ”grenar” över hela världen. Denna utveckling skulle kunna få ännu fler tjänster till den globala Bitcoin kommun och om något företag verkar vara i stånd att dra bort det, det Robocoin. Företaget har 13 Bitcoin uttagsautomater i drift i Europa, Nordamerika och Asien.


Relaterade nyheter


Post ICO

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Post ICO

Bill Gates - Vi använder inte bitcoin på Gates foundation

Post ICO

Andersen kastar ett annat förslag för att öka gränsen för blockstorlek

Post ICO

Bitcoin och Kina: en kärlekshistoria?

Post ICO

15 webbplatser för alla dina krypteringsfrågor

Post ICO

Bitcoin alternativ Bytecoin firar första blocket, meddelar nya funktioner

Post ICO

OBS! Alla Sydney Bitcoiners! Beers4Bitcoin är nu en månatlig händelse

Post ICO

Bitcoin erövrar Virgin Galactic: Betala din resa till rymden med kryptokurrency

Post ICO

Bitcoin Black Friday - Det bästa sättet att spendera dina bitcoins

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirerade spel du borde spela

Post ICO

1-800-Blommor kommer att acceptera Bitcoin. 99.002>1-800-Flowers reports Bitcoin acceptans

Post ICO

Accepterar Bitcoin som betalning? Säg ja, men var försiktig samtidigt