Bitcoin kan nu köpa dig en lyxig lägenhet på Cypern | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin kan nu köpa dig en lyxig lägenhet på Cypern

Bitcoin kan nu köpa dig en lyxig lägenhet på Cypern

Namnet "Bitcoin Resort" inte lämnar utrymme för tvivel. Nu kan du använda din digitala pengar för att köpa din egen femstjärniga lyxlägenhet i världens första kryptovänliga medelhavs strandtomt.

Projektet Thalassa Beach Resort tillhör Kensington Development Group och ligger i Cyprianus regionen Bafra, på den norra kusten av ön.

Företaget meddelade bara försäljningen av denna strandnära resort enheter med internationellt erkända pre-74 turkiska lagfarten (internationellt erkända lagfarten för norra Cypern egenskaper som turkcyprioter ägda före 1974 och fri från alla anspråk).

Enligt anläggningens hemsida, lägenheternas priserna börjar på 120 BTC, motsvarande nästan $ 110,000 vid nuvarande växelkurs. Varje enhet levereras med säker underjordisk parkering, tillgång till pooler och anläggningens restaurang, liksom den fantastiska havsutsikten.

Kensington Development Group anser att genom att göra transaktioner finns i Bitcoin det kommer att locka internationella fastighetsköpare och investerare, tack vare snabb överföring av medel och låga avgifter. Tanken verkar fungera, eftersom 140 av de 200 färdiga enheter har redan sålts. Gruppen planerar att bygga totalt 1.100 lägenheter.

"Genom att göra egenskaper som är tillgängliga via Bitcoin, har vi möjlighet att nå ut till den globala publiken Bitcoin ownerswho ha valuta och letar efter platser att använda den", säger David Campbell, gruppens Chief Marketing Officer.

"Inte bara köpare få en vacker fly från den kalla vintern, men de får semester och umgås med andra Bitcoin fans", tillade han.

Förutom närhet till stranden, resort också nära lokala hotell och kasinon och mycket nära Kizilirmak Delta, ett bra ställe att fiska och utöva vattensporter.

Som en första åtgärd för att främja försäljningen, meddelade Kensington Development Group också att alla kvalificerade potentiella köpare kommer snart flygas till resortfor en första hand titta med alla resekostnader betalas av Bitcoin Resort. Försäljnings period kommer att avslutas den 28 mars.

Bilder från Bitcoin-resort.comBitcoin blir utgående valuta för val för personer i oroliga länderOm du har tittat Fiatleak.com under de senaste veckorna, har du märkt att Kina har stått för den stora majoriteten av Bitcoin transaktioner. Den uppsjö av kinesiska-baserade kryptovaluta transaktioner kommer även som den lokala regeringen har infört stränga kapitalkontroller i ett försök att skydda både landets ekonomi och dess valuta.

Intressant eftersom regeringen ser ut att hålla pengar i landet, verkar det som många kineser använder Bitcoin som ett slags en ”exit” currencyto överföra sin rikedom av yuan. Du kan


Bitcoin har den största dagen i 2014 i Ryssland, eftersom lokal valuta håller på att sjunkaVärldens mest kända digital valuta åtnjuter en historisk tur i Ryssland. På tisdag (16 december), den kryptovaluta samhället såg de största transaktionsvolymer under året mellan landets officiella valuta, rubeln, och Bitcoin. Allt detta på grund av den ryska valutan håller tank.

Rubeln föll mer än 11 ​​procent på tisdag

Enligt CNBC, var detta valutans "brantaste intraday nedgång sedan 1998" på grund av "svagare oljepriser och sanktioner mot Ryssland av väst". Inför den branta värdeminskning och besviken med passivitet den ryska centralbanken beslutade flera handlare att dumpa valutan.

Transaktionsvolymen mellan BTC och rubeln spetsade till 819 på tisdagen ett antal särskilt hög jämfört med den genomsnittliga 230 avslut registrerats under den senaste månaden. Detta innebär nästan en 250 procentig ökning transaktioner data från platsen Bitcoincharts.comshows och flest sedan december 2013.

En av de börser som används av den ryska Bitcoiners - trots att BTC är för närvarande olagligt i landet - är den bulgariska BTC-e. Det kommer inte som någon överraskning att utbytet har visat en diskret topp i rubel transaktioner under de senaste veckorna.

Efter spik registrerades den tisdag, förblev volymen av transaktioner mellan rubeln och Bitcoin högt på onsdag (17:e). Den ryska valutan gjorde en viss återhämtning, få över 10 procent mot den amerikanska dollarn. Men fortfarande rubeln ner 13 procent på veckan.

"Nyheten kommer ut ur Ryssland är verkligen enastående", sade Bobby Lee CNBC. Enligt grundare och VD för kinesiska Bitcoin utbyte BTC Kina, "den höga handelsvolymer med rubeln är att vänta, med tanke på flygresa från detta kämpande valuta. Bitcoin är därför en naturlig destination, liksom andra starka centralbanks valutor".

Men vissa experter titta på detta fenomen som något kortlivad. Akif Khan, en av BITNET s chefer, sade att han skulle "bli förvånad om ryssarna vänder sig till Bitcoin på något meningsfullt waygiven osäkerheten om huruvida de kunde använda den eller lagra den utan straff i framtiden".

Dagens bildkälla: Wikimedia

Relaterade nyheter


Post ICO

Bitcoin bankomater som producerats av Robocoin och PayMaq slog Sydkorea och Spanien

Post ICO

Bit4coin låter dig erbjuda cryptocurrency i form av presentkort

Post ICO

Bitcoin Apps

Post ICO

Accepterar Bitcoin som betalning? Säg ja, men var försiktig samtidigt

Post ICO

Bitcoin-friendly plattform Gyft får investeringar på 5 miljoner dollar och expanderar till nya länder med kryptokurrencyens hjälp

Post ICO

Barclays testar bitcoin-teknik

Post ICO

20 Bitcoin experter du borde följa på Twitter

Post ICO

Jag blev nästan scammed av den påstådda Coindesk

Post ICO

Bitcoin och framtiden för pengar: Atlanta värd kryptokonferens i oktober

Post ICO

Bank of Thailand anser Bitcoin olagligt: handel är nu upphängd i landet

Post ICO

Nästan hälften av de brittiska Bitcoin-användare tror på kryptokurrencyreglering

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: Så snart 14nm är tillgänglig kommer vi att släppa en ny ASIC som överträffar alla andra 14nm-mönster