Bitcoin utbyte BTC-e påverkas av DDoS attack | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin utbyte BTC-e påverkas av DDoS attack

Bitcoin utbyte BTC-e påverkas av DDoS attack

Världens näst största Bitcoin utbyte, BTC-e, tillfälligt handels denna söndag (14) för kort instantsafter sina servrar drabbades en stark DDoS (Distributed Denial of Service) attack. 

För att undvika spekulationer - särskilt efter Mt. Goxand Neo & Beecases -, utbyte bekräftade snabbt attackand avvisade alla rykten.

BTC-e publicerade ett meddelande på Twitter helt enkelt säga "DDoS-attack på vår server". Det är faktiskt den sista tweet på börsen profil.

"Vårt nätverk laget svarade snabbt och det är att lösa problemet. Vi anser inte att det som ett viktigt problem, eftersom det finns en lösning för att fixa det snabbt", en representant för företaget berättade Coindesk. Enligt utbyte, är denna typ av attack ganska ofta och lätt lösas beroende på vissa omständigheter.

Inte långt efter tillkännagivandet, BTC-e var tillbaka till det normala med över 4000 användare online. Även om utbytet fortfarande hanteras av en anonym grupp östeuropeiska utvecklare, uppenbarligen är det inte ett problem för företagets kunder.

Priset på Bitcoin verkar inte ha påverkats av den mindre problem. Varje digital myntet var värt nära $ 500at skrivande stund och enligt BTC-e nuvarande växelkurs. Detta innebär att Bitcoin värde växte $ 100 på mindre än två dagar.Bitcoin byter Buttercoin för att stänga på grund av bristande finansieringUSA-baserade kryptovaluta start Buttercoin har meddelat att man kommer att stänga på FREDAG 10 APRIL. Den Bitcoin utbyte backas upp av Y Combinator och Google Ventures avslutas sin onlineplattform på grund av bristande finansiering.

Ett meddelande på bolagets hemsida läser för närvarande ”Buttercoin kommer att stänga av vår tjänst den 10 april på 23:00 Pacific. Var noga med att flytta dina Bitcoins till en annan tjänst och ta bort dollar balanser. Vi önskar er all lycka!"

Buttercoin avskedsmeddelande behandlar kunderna orolig för en eventuell hacka eller förlust av sin BTC. "Vi är fortfarande 100% säker och lösningsmedel med alla kunder fonder stod för" utbyte säger. Företaget stänger eftersom det var inte för att locka nya investerare.

"Det har varit en underbar resa och vi är glada över att ha skapat en tjänst så många människor tycker. Med dopp i Bitcoin intresse bland Silicon Valley investerare var vi inte kunna generera tillräckligt riskkapital intresse att fortsätta finansiera Buttercoin."

Enligt Buttercoin kommer alla dollarn balanserar inte bort förrän 10 april skickas tillbaka till konton som de kom fromand alla Bitcoin saldon kommer att konverteras till USD och skickas till banken kopplat till kundens konto.

Företaget bildades 2013to hjälpa människor flytta pengar runt om i världen utan att behöva betala obscena avgifter. Buttercoin mål var att para ihop med lokala pengar överföring företag att säkerställa regelefterlevnad i varje land.

"Vi startade Buttercoin med målet att skapa säker och skalbar Bitcoin infrastruktur i samhället kan lita på. Vi förpliktigad att bygga en tjänst med utmärkt säkerhet, teknik, likviditet och efterlevnad. Vi är stolta över att ha levererat på vårt mål och åtaganden" företaget sagt.

Vid tidpunkten och under de följande månaderna, det Bitcoin utbyte kunde höja $ 1.600.000 från välkända och respekterade investerare. Gruppen ingår Google Ventures Kevin Rose och Chris Hutchins, bland annat. Ekonomen Kevin Zhou, som arbetade vid Standard & Poors, var inbjuden att gå med i laget.


Bitcoin utbyte Mt. Gox-filer för konkursskyddEfter flera hektiska veckor och många problem, Mt. Gox har beslutat att ansöka om konkursskydd i Japan med en skuld på $ 63.600.000. Nyheten tillkännagavs på fredag ​​(28) under en presskonferens i Tokyo.

Utbytet skyllde upplösningen på de åtgärder som genomförs av hackare som attackerade Mt. Gox s felaktiga systemet under en längre tid, vilket ledde till förlusten av en stor mängd BTC värt cirka en halv miljard dollar, enligt Reuters. Värdet av en Bitcoin var $ 140 på tisdag (25: e), när Bitcoincharts.comstopped registrering utbytet pris.

Under konferensen i Tokyo tingsrätt, bolagets VD, Mark Karpeles, bad om ursäkt på japanska och skyllde hela situationen på börsen svaga systemet. Ändå tror han Bitcoin kommer att fortsätta växa. "Först av allt, jag är mycket ledsen. Den Bitcoin industrin är frisk och det växer. Den kommer att fortsätta, och minska effekterna är den viktigaste punkten", sade han.

Mt. Gox stänga sin hemsida på tisdag (25) efter frysning uttag tidigare denna månad.

Tyler Winklevoss publicerade ett meddelande på sin blogaddressed till alla Mt. GOX kunder som har förlorat sina digitala besparingar. "Låt mig först förord ​​detta genom att säga att mina tankar är med alla dem som kan ha förlorat pengar med Mt. Gox. Medan jag inte har pengar på Mt. Gox, har jag känt smärtan av att investera i en ung ekosystem som är på sin väg till vuxenlivet, men inte riktigt där ännu", sade han.

Tyler tillade att "det inte kan understrykas nog att Mt. Gox bortgång var inte ett Bitcoin problem, det var en Mt. Gox problem jag slutade använda Mt. Gox denna sommar när det började se ut som kackerlacksmotell Fiat uttag var.. Försenas, vilket var en ganska bra indikation för mig att dess tillgångar och skulder som inte kan ha varit att matcha upp. Som de säger, om det ser ut som en anka, går som en anka... Det är en anka".

Relaterade nyheter


Post ICO

Bitcoin ATM kommer inte att tillåtas i Taiwan, säger finansmyndigheten

Post ICO

Android-baserade Bitcoin-plånboksanvändare måste vidta åtgärder för att undvika säkerhetsproblem

Post ICO

Andersen kastar ett annat förslag för att öka gränsen för blockstorlek

Post ICO

7 Skäl Din Bitcoin Business är att förlora kunder

Post ICO

Barclays testar bitcoin-teknik

Post ICO

Apples App Store återintegrerar Blockchain Bitcoin app

Post ICO

Bitcoin inbördeskriget hotar: Vem, vad, varför, när och hur

Post ICO

5 Anmärkningsvärda Bitcoin-videor du bör titta på

Post ICO

5 sätt att utnyttja Bitcoins låga pris i din favör

Post ICO

Bitcoin är inte säkert - en lögnklarhet av banker och regeringar (här är varför)

Post ICO

Bitcoin kan möta utrotning från sitt eget krig

Post ICO

Bitcoin utbyten