Bitcoin utbyten | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin utbyten

Bitcoin utbyten

Om du vill undvika att köpa Bitcoins med Paypaland gör det på ett mer "standard" sätt kan du alltid använda Bitcoins börser. Bitcoin utbyte är i princip som alla andra utbyte börsen. De para ihop personer som vill köpa med dem som vill sälja via en handelsplattform. Det finns några saker du behöver tänka på när det gäller Bitcoin utbyte:

1. Inte alla börser skapades lika. Se upp för nybildade börser, kan de inte har den finansiella styrkan att säkerhetskopiera pengar att få överförs genom dem. De mest ansedda börserna idag är Kraken och BitStamp.

2. Nyligen AvaTradehas började tillåta Bitcoin handel i Forex marknaden. Detta gör det möjligt att handla Bitcoins på ett billigare och mer likviderade sätt.

2. De flesta börser (utom AvaTrade) inte tillåter dig att köpa Bitcoins med Paypal eller sätta in pengar genom Paypal på grund av frågan förklaras här. Därför måste du koppla pengar till växeln bankkonto i de flesta fall. Detta är ett problem eftersom först och främst det tar tid (mellan 2-5 arbetsdagar oftast) och andra är det en mycket mer komplicerad process. Men om du vill investera stora summor pengar detta är förmodligen det bästa sättet att gå.

3. Eftersom Bitcoin handel är fortfarande i sin linda, dessa Bitcoin utbyten är föremål för många attacker från hackare, systembelastningar och andra frågor som ofta få ner deras hemsida. Även om situationen förbättras med tiden, är det ibland omöjligt att köpa / sälja Bitcoins eftersom marknaden är "panicing" och utbyte kan inte hantera förfrågningar det blir.

4. En annan fråga som arrises grund av det faktum att Bitcoin handel fortfarande utvecklas är det faktum att olika utbyten kan ha en väsentligt annorlunda växelkurs - dessa kan lägga upp ibland upp till $ 20! Idag MT. Gox sägs vara att hantera cirka 80% av alla Bitcoin handel på nätet och så anses vara den myndighet på den faktiska växelkursen. Det skulle vara klokt att kontrollera hastigheten på MT. Gox innan handeln Bitcoins någon annanstans.

5. Handel Bitcoinsis precis som handel någon annan valuta så se till att du är väl bevandrade i alla tips och tekniker. Många människor in i handelshusen utan ordentlig forskning och förlora alla sina pengar - se till att du inte är en av dem.

Relaterade nyheter


Post ICO

Hur ansluter 7,9 miljoner människor Bitcoin i Mellanöstern

Post ICO

Myndigheterna stänger Silk Road 2.0 och andra webbplatser - griper tre män i USA och Irland

Post ICO

5 Faktorer som hindrar Bitcoin tillväxt

Post ICO

Australien anser att Bitcoin regleras som valuta

Post ICO

Bitcoin misslyckas kassetest och anses vara en vara i Finland

Post ICO

En bitcoin slott kommer att födas i Estland

Post ICO

Acceptera bitcoin är en välsignelse för MovieTickets.com

Post ICO

Appen som kommer att stjäla dina Bitcoins, Paypals presidenter tar på Bitcoin och mer

Post ICO

Bitcoins spelwebbplats skrämmades för nästan $ 1 miljon dollar

Post ICO

Barclays testar bitcoin-teknik

Post ICO

11 Hotell och vandrarhem som accepterar Bitcoin

Post ICO

Amerikanska entreprenören syftar till att öka sin Blockchain Valley med Teslas hjälp