Företagen i Singapore är fria att handla i Bitcoin, säger Monetary Authority | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Företagen i Singapore är fria att handla i Bitcoin, säger Monetary Authority

Företagen i Singapore är fria att handla i Bitcoin, säger Monetary Authority

Monetary Authority of Singapore (MAS), landets centralbank, meddelade nyligen att digitala valutor inte regleras i stadsstaten. Informationen ingick i ett meddelande som skickas av myndigheten till Bitcoin handelsplattform CoinRepublic.com.

Institutionen sade att "om inte företagen accepterar Bitcoins i utbyte mot sina varor och tjänster är ett kommersiellt beslut som MAS inte ingriper". Med andra ord, de lokala företagen och handlarna är fria att acceptera och handla på kryptovaluta.

Detta beslut är förenligt med de tidigare uttalanden släpptes av Singapores regering, som alltid har hävdat att MAS inte reglerar digital mynt. Förra gången den myndighet utfärdade ett uttalande om Bitcoin var tillbaka i september, när den beslutade att varna spekulanterna om riskerna med handel kryptovaluta.

David Moskowitz från Coin Republic var nöjd med beslutet. "Singapore har en lång tradition som en fri handel nav och har blivit en ledande finansiellt centrum. Det är lite förvånande att det framåtblickande nationalstaten har beslutat att ta ledningen i att bli en Bitcoin nav för Asien", sade han i ett pressmeddelande.

Den stora (ekonomiska) vägg

Genom att göra detta beslut, är Singapore gå en helt annan väg jämfört med Kina, vars senaste drag att blockera tredjepartsbetalningsleverantörer från att arbeta med Bitcoin är redan känd som "stora ekonomiska Wall of China".

Med de goda nyheterna som kommer från Singapore, kan den kinesiska kryptovaluta hållarna har hittat en väg ut.

Enligt Moskowitz, kan "kinesiska medborgare fritt tillbringar sin Bitcoin med köpmän i Singapore. Dessutom, om de har ett konto på en Singapore utbyte och ett lokalt bankkonto, kan de fortfarande utbyta Bitcoin för fiat. Jag skulle inte bli förvånad om du ser en plötslig våg av Mellersta riket besökare som kommer till Singapore för att öppna bankkonton".Buttercoin vill öka den globala remittansmarknaden genom att bli av med obscena avgifterFördelarna med Bitcoin för stora överföringar mellan olika världsdelar har varit känt under en lång tid. Dock kan effekterna av kryptovaluta på den globala penningöverföringar marknaden vara större än vi först trodde. Speciellt eftersom det finns en tjänst där ute kallas Buttercoin, ett nytt verktyg som kommer att hjälpa människor att komma bort från den oanständig feesrequired att använda tjänster som Western Union.

Enligt Världsbanken kommer migranter skickar ca $ 515 miljarder till släktingar i utvecklingsländer fram till 2015. Detta belopp, till exempel, är ungefär 10 gånger större än den nordamerikanska budget för utländskt bistånd. Men det innebär också en möjlighet för Buttercoin och dess skapare, Cedric Dahl och Bennett Hoffman.

Bara genom själv genererar Bitcoin den fantastiska möjligheten att förändringar i penningöverföringar marknaden, men med Buttercoin hjälp allt blir möjligt. Tjänsten avser att öppna i Indien under de kommande tre månaderna och vill vara i drift i sex länder på bara nio månader. Tanken är att öppna en lokal Bitcoin utbyte i varje land.

Varje gång Buttercoin planerar att gå in på en ny marknad, de willpair med en lokal överföring av pengar verksamheten för att säkerställa rätts compliancein landet. Dessa lokala representanter kommer att få en 50 procent sänkning av Buttercoin avgifter i utbyte mot en förlängning av sina licenser och relation med tillsynsmyndigheter.

Efter flera andra projekt, Cedric Dahl och Bennett Hoffman bosatte sig på remittering marknaden. Buttercoin beskrivs som det enklaste sättet att lansera en Bitcoin utbyte, utan några bekymmer när ärendet är efterlevnad. "Vi insåg någon var tvungen att sätta den stora pojken byxorna på i utrymmet, gör tech rätt och vara kompatibla. Någon var tvungen att ta bort den existentiella risk i Bitcoin", förklarar Dahl.

För att driva projektet duon höjde ungefär $ 1 miljon från investerare som Google Ventures Kevin Rose eller Chris Hutchins och kallade ekonomen Kevin Zhou, som arbetade vid Standard & Poors, att gå med i laget.

Via techcrunch.com


Butterfly Labs återupptar verksamheten i morgonVi har fått ord som fjäril Labs kommer att återuppta verksamheten och återuppta morgon efter det att bolaget har varit engagerad i en rättslig strid med FTC.

Häradshövding Brian C. Wimes utfärdade sitt beslut att tillåta bolaget möjlighet att återuppta partiell operationer i morgon mycket till besvikelse för många i Bitcoin samhälle.

Företaget som Coin Fire följande uttalande:

”Även fjäril Labs är fortfarande störd med Federal Trade Commission rusa till dom och märkning av företaget som falska och bedragare är fjäril Labs nöjd med domstolens inträde en fastställd interimistiskt beslut, som gör det möjligt för företaget att återuppta sina dörrar för begränsad verksamhet. Medan Order inte tillåter fjäril Labs till fullo betjäna våra kunder som önskat, är det ett steg i rätt riktning och kommer att möjliggöra begränsad orderhantering. Under perioden domstolens Order kommer fjäril Labs fortsätta att samarbeta nära med domstol utsedd Temporary mottagare.

Fjäril Labs ser ordern som ett lovande tecken för framtiden för vårt företag, våra kunder och våra medarbetare. Denna process har allvarligt skadat vårt rykte och det är upp till fjäril Labs att försöka reparera skadan.

Det finns ett antal ogrundade påståenden som cirkulerar om fjäril Labs. Vi har för avsikt att ta itu med alla felaktigheter i sinom tid, bland annat falska påståenden kring burn-in testning och fjäril Labs olämpligt gruv Bitcoins med kundutrustning.

Fjäril Labs tack dess många kunder, anställda och affärspartners för att stanna hos oss under denna utmanande tid.”

Relaterade nyheter


Post ICO

BitPays nya open source-projekt Bitcore hjälper Bitcoin apputvecklare

Post ICO

Bitcoin på uppgången som Grexit räddar mount

Post ICO

BNP Paribas: Bitcoin Tech kan göra värdepappersföretag föråldrade

Post ICO

Aktivister vill skapa en ny modell av Bitcoin som kan garantera anonymitet och undvika reglering

Post ICO

Bitcoin undersökning avslöjar 26% av Bitcoiners har påverkats av bedrägerier eller hackor

Post ICO

BitLicense är utformad för att döda Bitcoin innovation

Post ICO

BitPay hjälper Toshiba VisualTouch POS-systemet att acceptera Bitcoin

Post ICO

Bit4coin låter dig erbjuda cryptocurrency i form av presentkort

Post ICO

BitLicense kommentarer blir offentliga och det här är vad Western Union, Amazon och Walmart har att säga

Post ICO

Bitcoin-erkännande får långsamt ånga trots åter sig

Post ICO

Bobby Lee och Brock Pierce ersätter Shrem och Karpeles vid Bitcoin Foundation: valet orsakar kontroverser

Post ICO

Bitcoin och andra digitala valutor