CoinTerra Standard | Swedish.globalsciencecollaboration.org

CoinTerra Standard

CoinTerra Standard

Coin Fire lärt förra veckan att CoinTerra var på gränsen till att vara insolvent och bankrutt från källor med insyn i ärendet, men var oförmögen att bekräfta med längre in källor tills personalen hade återvänt från semestern.

Tidigare i eftermiddag, en anställd i CoinTerra talade med Coin Fire under förutsättning att anonymiteten vara avgörande på grund av rädsla för sitt jobb och eventuella avgångs i händelse av likvidation av borgenärerna.

Vi frågade icke namngiven källa på CoinTerra att bekräfta tidigt rapporterar att företaget kämpade för att hålla sig flytande och att kontoren i Austin skulle stängas. Den CoinTerra källan anges,

Ja, rykten och Mullret på Internet och reddit är sanna. CoinTerra är på väg att falla sönder. Innan du går till vår semester break, prat inne vårt företag var att vi skulle kollapsa, men efter att ha kommit tillbaka från vår semester paus, tydligen företaget advokater har hittat en möjlig lösning, men det kommer sannolikt att resultera i oss att förklara en konkurs. Jag är inte bekant med intima detaljer, men jag vet vi kanske inte har jobb här mycket längre.

Coin Fire fått information om julafton från en källa som påstås vara bekant med situationen. Denna källa berättade att de hade fått bra information företaget var på randen till konkurs. Vid följa upp med ytterligare källor med insyn i bolagets nuvarande anteckningar och ekonomi, fick vi en andra bekräftelse från en annan icke namngiven källa som berättade Coin Fire,

CoinTerra gör varje rimlig försök att fortsätta sin verksamhet på ett sätt som inte har en stor inverkan på våra kunder. Som sagt, vissa kunder kan märka moln gruv betalningar sent eller inte händer. Vi hoppas att lösa problemet med vårt juridiska team snart.

Minuter innan du går att trycka med den här historien, en reddit användare med namnet Freop skrivit att de hade fått ett mail från CoinTerra anger att de inte skulle göra vecko molnet gruv betalning. Vid tidpunkten för tryckningen har Coin Fire kunnat verifiera äktheten av e-post och har begärt en tjänsteman on-the-rekord uttalande CoinTerra. Vi har ännu inte fått en.

Den påstådda e-post förklarade:

Hallå,

Tack för att du kontaktar CoinTerra.

Vår juridiska avdelning har gett följande:

”Företaget har fallerat på sina säkrade anteckningar. NOTE Innehavare har senior, säkrade och, tror vi, fulländat liens på alla CoinTerra tillgångar, inklusive servrar. Vi har föreslagit en plan för notera innehavare. Men vid denna punkt vet vi inte hur de kommer att reagera på vårt förslag. NOTE Innehavare utvärderar sina alternativ. Tills detta är löst kommer CoinTerra inte att göra ytterligare betalningar.”

Vad detta innebär är att vi inte kan ge några betalningar till kunder vid denna tidpunkt. Lugna vi kommer att låta dig veta om denna situation förändras eller om det finns några relevanta nya utvecklingar, men för nu har vi ingen ytterligare information.

Vänliga hälsningar,

Laura CoinTerra Support Team

Vi kommer att fortsätta att följa den här historien.

Relaterade nyheter


Post ICO

Bitcoin utbyte BTC-e påverkas av DDoS attack

Post ICO

Kanada har en marknadsföringsgrupp som arbetar för Bitcoin och en ny restaurang som accepterar kryptokurrency

Post ICO

CoinLock tillåter användare att sälja filer till Bitcoin på ett enkelt och säkert sätt

Post ICO

Brittiska domstolen beställer Moolah att returnera 750 BTC till Syscoins utvecklare

Post ICO

Bitcoin alternativ Bytecoin firar första blocket, meddelar nya funktioner

Post ICO

Coinbase s grundare tips mer stora återförsäljare är redo att acceptera Bitcoin

Post ICO

Kanada är landet med de flesta Bitcoin-programvaruhämtningar 2013

Post ICO

7 Skäl Din Bitcoin Business är att förlora kunder

Post ICO

Bitcoin-erkännande får långsamt ånga trots åter sig

Post ICO

Bitcoins pris återhämtar sig efter droppe orsakat av Silk Road s beslag

Post ICO

Bitcoin-friendly plattform Gyft får investeringar på 5 miljoner dollar och expanderar till nya länder med kryptokurrencyens hjälp

Post ICO

BaFins uttalande från 2011 ger några riktlinjer till Bitcoin-företag i Europa