Så bara hur stor är Bitcoin när vi närmar oss 2014 | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Så bara hur stor är Bitcoin när vi närmar oss 2014

Så bara hur stor är Bitcoin när vi närmar oss 2014

Så igår var jag på en familj middag (sann historia) och på något sätt vi började prata om Bitcoin. Otroligt nog om en 33% av min familj (min utökad familj som innehöll farbröder och kusiner) visste vad Bitcoin är. Vilken typ av irriterade mig var den typ av argument som de gjort mot den. Något liknande vad jag skrev om Bitcoin Skepticin ett tidigare inlägg de gjorde outbildade argument som kokas ner till "Bitcoin är en bubbla och det kommer inte vara länge".

Detta fick mig att tänka, främst om det faktum att även om jag vet att Bitcoin är stor jag inte har tillräckligt med verkliga fakta om hur stort det är i dag. Så jag ställa dig att hitta några intressanta Bitcoin fakta som skulle hjälpa mig i mitt nästa familj middag (inte riktigt). Här är de innan du:

Cap Marknaden för 2 november, 2013 är $ 2,532 miljarder

Det betyder att om vi tar alla Bitcoins funnits och multiplicera dem med detta datum växelkurs som är numret vi kommer att få. Om vi ​​var att jämföra detta med befintliga företag till exempel då Bitcoin skulle vara Air B & B valutor. Detta är andra gången i år som Bitcoin når en sådan marknad mössa, första gången var den 10 april i år när Bitcoin priset stigit till $ 266.

I genomsnitt 55.000 Bitcoin transaktioner görs per dag

När Bitcoin bara anges ute var runt en 100 transaktioner per dag. Under det senaste året eftersom Bitcoin blev mer mainstream att antalet har ökat kraftigt. Detta summerar upp till cirka 80 miljoner dollar dollar per vecka. Som referens Paypal processer 8 miljoner transaktioner per dag. Så även om Bitcoin växer snabbt har fortfarande en lång väg att gå.

Den största Bitcoin transaktioner görs på 2 Nov 2013 var 7,368BTC

Eftersom alla Bitcoin transaktioner är öppna för allmänheten kan du enkelt söka efter de största Bitcoin transaktioner som gjordes. En transaktion i en sådan skala är värt vid tidpunkten för att skriva detta inlägg runt $ 1.576.000.

Den största valuta handlas för Bitcoins efter USD är CNY

Omkring 62% av alla valuta handlas för Bitcoins är USD, nästa upp är CNY (Yuan som är den officiella valutan i Kina) med 24%. Den kinesiska acceptans av Bitcoin förstärktes inte så länge sedan när Baidu ( "Google i Kina") började att acceptera Bitcoins som en betalning för deras hemsida Protection Service Jiasule.

56% av alla Bitcoins har brutits

Detta är av totalt 21 miljoner Bitcoins som någonsin kommer att vara i existens, vilket betyder att vi har bryts omkring 11,9 miljoner Bitcoins. Den nuvarande elkostnad att bryta Bitcoins världsomspännande överstiger intäkterna som vunnits från gruv nästan 9 veck! En snabb titt på detta graphshows dig att gruvarbetare vinster rasar som Bitcoin mining svårigheter ökar med tiden.

Termen "Bitcoin" söks över 1 miljon gånger per månad på Google.

För ett år sedan idag sökvolym var 246.000 i hela världen. De ledande länder som söker efter Bitcoins på Google är Finland, Estland och USA. Detta motsvarar människor som söker söktermen "Ford Mustang".

Bitcoin.Org den officiella Bitcoin webbplats rankas 8042 i hela världen

Enligt Alexa. Detta är en uppskattning av denna webbplats popularitet. Rang beräknas med hjälp av en kombination av den genomsnittliga dagliga besökare till denna webbplats och sidvisningar på denna webbplats under de senaste 3 månaderna. Webbplatsen med den högsta kombinationen av besökare och sidvisningar är rankad # 1 (Google). Sajten har cirka 41.000 unika besökare per månad.

Så för att sammanfatta, Bitcoin är definitivt växer. På de flesta parametrar jag har nämnt här Bitcoin har mer än fördubblats sig under det senaste året och förhoppningsvis kommer att fortsätta att växa exponentiellt när den når en kritisk massa användarbas. Men vi har fortfarande en lång väg att gå...

Relaterade nyheter


Post ICO

Attack kommer att göra Bitcoin utbyten mycket mer fjädrande, säger Antonopoulos

Post ICO

Kinesisk musiker släpper ut Bitcoinsång medan Kina tvingar media att ignorera toppmötet

Post ICO

BitLicenses för Bitcoin-företag? New York staten debatterar rättsliga ramar

Post ICO

Crypto-bedrägerier på uppgång: Bitcoiners scammed av falska Bitcoin foundation webbplatser

Post ICO

Brittiska företagare ändrar HMRC: s syn på Bitcoin: gällande moms som ska försvinna

Post ICO

Frihet fredag på Satoshi Square i Austin

Post ICO

20 Insane Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Android-baserade Bitcoin-plånboksanvändare måste vidta åtgärder för att undvika säkerhetsproblem

Post ICO

Bitcoin St. Petersburg Bowl

Post ICO

Heineken öppnar dörren till Bitcoin

Post ICO

Kinesisk Google Baidu accepterar Bitcoin: ett annat tecken på att Kina välkomnar kryptokurrency

Post ICO

60 Andra Video Nyheter Sammanfattning - 22 jan 2018