PB Mining kommer att krascha ner | Swedish.globalsciencecollaboration.org

PB Mining kommer att krascha ner

PB Mining kommer att krascha ner

För många i Bitcoin gruvindustrin många av de viktigaste aktörerna har sagt under de senaste månaderna som PB Mining var ett pyramidspel och var faktiskt gruvdrift.

Med löften om kontrakt 5 års gruvdrift, för misslyckanden vittnar om gruv gården och företaget som misslyckades med att svara på många grundläggande e-post har meddelat att man kommer att stänga upp.

Operatören publiceras på bitcointalk säger:

Detta är ett försök att nå ut och ge kunderna vad som finns kvar, även om det innebär att likvidera personliga tillgångar för att hjälpa. Jag kommer att börja processen nu att titta på kunder på varje enskilt fall och gör vad jag kan för att hjälpa. Eventuella återbetalningar i december kommer att inriktas på dem som har drabbats av "extrema" förluster på grund av minskad utbetalning. Jag kommer att börja titta på den återstående delen av konton i januari.

Frågor kan gå obesvarade ett tag, men det beror på att det finns en hel del arbete att göra. Var tålmodig. Tyvärr kommer det att vara omöjligt att göra alla nöjda, men en mycket ärligt försök kommer att göras.

För dem som undrar, är ägaren inte skratta hela vägen till Mexiko. Förluster har varit betydande på grund av fullständig intrång i privatlivet och några mycket hårda utpressning som följde därefter, som omfattar självmordstankar över vissa frågor, men det kommer att bli ett starkt försök att göra saker rätt, även om det inte lyckas.

PB Mining har annonserat mycket tungt över Bitcoin ekosystemet och har visat många tecken på sönderfallande som för sent med utbetalningar minskar kraftigt och e-post lämnas obesvarade.

Det verkar nu som efter flera månader, är operationen officiellt stänga dörrarna. Vid tidpunkten för publiceringen av webbplatsen är fortfarande så att nya användare att registrera och köpa kontrakt trots att officiell post på bitcointalk indikerar saker avveckla.Folkets Bank of China har inte för avsikt att undertrycka eller diskriminera BitcoinKinas centralbank behandlas Bitcoin i en press conferenceheaded av chefen för den finansiella undersökning och statistikavdelning. Sheng Song Cheng överfört den officiella hållning som ges av de kinesiska myndigheterna: "Vi vill inte att undertrycka eller diskriminera Bitcoin, vi helt enkelt säga att det inte är en valuta".

Beslutet visade under konferensen denna onsdag (15) välkomnas av Bitcoin samhället som en positiv utveckling i Kinas uppenbara krig mot digitala pengar. Mötet fokuserade på landets 2013 finansiell statistik, men Bitcoin dök upp som journalisterna började ställa frågor om det.

"Vi tog en titt på Bitcoin och det inte har egenskaperna hos en valuta. Såvitt jag vet, de allra flesta länder som inte erkänner Bitcoin som valuta", svarade Sheng Song Cheng.

Innan du bekräftar kryptovaluta status i Kina som en "virtuell bra", tillade han också att "Folkets Bank och de berörda avdelningarna kommer att fortsätta att fokusera på Bitcoin och dess tillhörande risker, stärka övervakning och analys och vägleda allmänheten att upprätta en korrekt begreppet pengar och investeringsfilosofi".

Myndigheternas hållning beträffande kryptovaluta faller under Sheng Song Cheng allmänna opinionen om Bitcoin. Nyligen skrev han en articlesaying att "det skulle vara svårt att se hur Bitcoin någonsin skulle kunna betraktas som en valuta i framtiden". Den engelska utgåvan av tidningen Global Times citerade även Sheng som författare till en kraftfull mening: "Bitcoin är bara en utopi för teknik suprematister och absoluta liberalists".

Fortfarande i enlighet med yttrandet från vissa Bitcoiners innebär det att Kina legitimera Bitcoin, trots landets successiva varningar om de stora riskerna att hantera den digitala mynt. För nu är myndigheterna inte förbjuda Bitcoin - inte heller de planerar att göra det - bara skärpa regleringen och hålla ett öga på användare och utbyten.

Slump eller inte, har priset på Bitcoin i Kina registrerat en liten förbättring på BtcChinain de senaste timmarna, överträffar ¥ 5000 märket.


Perk Rewards Program och BitcoinPerkis en webbläsare för tablett och desktop som belönar användare för olika åtgärder över nätet från att söka till shopping på över 1500 handlare. Företaget erbjuder en app på Android, iPhone och iPad som fungerar som en webbläsare där användarna tjäna poäng på plattformen som sedan kan lösas in mot olika priser.

Företaget samarbetar med affiliate-nätverk för att ge Perk användare erbjudanden på omkring 2.000 nätbutiker. Dessa butiker är stora märken som Amazon, Target, Best Buy och Starbucks. Det finns också erbjudanden för frequent flyer miles på flygbolag som Delta, US Airways och Alaska Airlines och donationer till välgörande ändamål till ideella organisationer som American Cancer Society.

Tidigare idag Perk meddelade att det snart skulle vara värd en Perk giveaway för Bitcoins som är större nyheter som satsningen backas bolag (med samlat in över 1 miljon USD till datum) kommer att sätta en tå i vattnet för Bitcoin.

Detaljer som i nuläget är fortfarande gles men detta är första gången som Perk har erbjudit Bitcoins på plattformen och medan detta är en giveaway (kostar Perk poäng) företaget har sagt att de snart kommer att lägga Bitcoins till belöningar katalog för Perk poäng.

Relaterade nyheter


Post ICO

PayPal tillåter nu sina köpmän att acceptera Bitcoin

Post ICO

Blockchain kopplar bort deras API från Mt.Gox utan någon varning

Post ICO

Bitcoin kan nu köpa dig en lyxig lägenhet på Cypern

Post ICO

Tysklands andra Bitcoin Boulevard är född i Hannover

Post ICO

CoinTerra Standard

Post ICO

En bitcoinartikel från 2013 kan vara undergången på den här ryska webbplatsen

Post ICO

Över 2% av amerikanerna skulle lita på Bitcoin att överföra pengar utomlands

Post ICO

Dell utökar Bitcoin betalningsalternativ till Storbritannien och Kanada

Post ICO

Fidor och Kraken vill skapa världens första cryptocurrency bank vid utgången av 2014

Post ICO

Bitcoin Universe - vilket Bitcoin-tecken är du

Post ICO

Bitmain slår tillbaka mot DDOS-gruppen

Post ICO

Företagen i Singapore är fria att handla i Bitcoin, säger Monetary Authority