SuicideGirls accepterar Bitcoin | Swedish.globalsciencecollaboration.org

SuicideGirls accepterar Bitcoin

SuicideGirls accepterar Bitcoin

SuicideGirls är en webbplats som har pin-up fotografi och profiler av alternativa kvinnliga modeller som är kända som "Suicide Girls". Fungerar webbplatsen som en community med medlemsprofiler, medlems bloggar och möjlighet att ansluta sig till nätverksgrupper baserade på intressen. SuicideGirls har också intervjuer med människor från populära och alternativ kultur, användaren in nyhetsartiklar, och en online-handelsbutik. Tillgång till de flesta av webbplatsen kräver ett betalt medlemskap.

Ett medlemskap att från och med nyss kan du nu betala för att använda Bitcoin.

Blivande medlemmar kan gå över till platsen och granska flera betalningsalternativ, inklusive möjligheten att köpa en 1 års medlemskap, 2 års medlemskap eller 5 års medlemskap med hjälp av Bitcoin

SuicideGirls går i en lång rad andra porrsajter som för närvarande erbjuder Bitcoin betalningsalternativ inklusive Hustler.Stöd LibreOffice och dokumentfonden med Bitcoin-donationerDen välgörande grupp Document Foundation, skapare av den välkända gratis kontorsprogram Libreoffice är nu emot Bitcoin donationer för att stödja arbetet med sin världsomspännande gemenskap. Mjukvaran finns tillgänglig i 110 språk och fungerar på alla större plattform.

"Även om Libreoffice samhället är aktiv, levande och mycket varierande, uppnå uppdrag Dokumentet Foundation kostar pengar", är det möjligt att läsa på stiftelsens webbplats, som tillägger att "servrar och infrastruktur måste tillhandahållas och underhållas, domännamn och varumärken måste registreras och tas om hand, plus det finns en pågående efterfrågan på resor finansiering av våra medlemmar, och deltagande i evenemang".

Därför är "du är mer än välkommen att donera till våra pågående operationer budget" och nu är det möjligt att göra det med Bitcoin. Och om du vill veta var dina pengar går, kan du alltid kontrollera stiftelsens budget eller offentliga rapporter.


Sverige planerar att reglera Bitcoin som en tillgång och genomföra en kapitalvinstskattSverige kommer sannolikt att förkasta Bitcoin som en legitim valuta. Den mest kraftfulla skandinaviska ekonomin planer på att bekräfta världens största kryptovaluta som en tillgång, att jämföra den med konst eller smycken och utsätta den för skatter.

Landet, som förmodligen väntade på en europeisk guidelineto gå framåt om reglering frågan kommer nu att genomföra en inkomst av kapital på någon transactionsrelated till kryptovaluta, Bloomberg rapporter.

Dessutom är de svenska skattemyndigheterna och centralbanken också ute i rätt reglering som kan täcka Bitcoin gruvarbetare, vars verksamhet kan klassificeras som ett företag, vilket innebär att gruvarbetarna skulle kunna dra av utrustningen värdet. Olof Wallin, den tjänsteman på svenska Skatteverket ansvarar för att utarbeta regler för Bitcoin, säger att gruvarbetarna "har krävt svar".

Wallin är den som tror Bitcoin inte uppfyller de nödvändiga standarder för att betraktas som en valuta. "Valutor traditionellt knuten till en centralbank eller geografiskt område", förklarar han och tillägger att det Stockholmsbaserade byrån sannolikt kommer att överväga "Bitcoins som vad vi kallar en annan tillgång, precis som konst eller antikviteter".

Sverige är det senaste landet att diskutera regleringen frågan efter Finland meddelade i veckan övervägde Bitcoin en handelsvara. Efter att utfärda varningar om Bitcoin s faror 2013, är de svenska lagstiftarna nu försöka få ett grepp över kryptovaluta marknaden och lära sig att spåra och övervaka transaktioner.

Myndigheterna försöker förstå hur man ska hantera problem som det Kapiton fallet. Sveriges största Bitcoin utbyte rapporterades till polisen och till Socialstyrelsen för konsumenttvister på den första dagarna av 2014, efter ett antal användare klagat sina pengar hade försvunnit.

Under tiden, Kapiton grundare, känd endast som 'Sebastian', bad om ursäkt för besväret i ett uttalande och försäkrade de användare som klienttillgångar förblev intakt. Uppenbarligen är platsen för närvarande arbetar med att matcha order med konton.


Svenska Bitcoin-utbytet Safello lagar upp med den brittiska banken för att förbättra serviceDen svenska Bitcoin utbyte Safello är att samarbeta med en brittisk bank som återstår anonym just nu, att erbjuda lokala insättningsalternativ för konton baserade i Storbritannien. 

Betalningsmetoder såsom CHAPS eller BAC stöds nu av Safello

NewsBTC.com rapporter. Detta innebär att utbytet inte bara ger nya transaktions alternativ, men också låta sina kunder att överföra pengar inom en kort tidsperiod.

Frank Schuil, en av grundarna och VD för Svenska utbyte, fortfarande inte har avslöjat namnet på den bank som arbetar med Safello och uppenbarligen inte för avsikt att. Men Schuil sade partnerskapets detaljer är tydliga för båda parter, med banken veta allt om företagets samband med digitala pengar.

Efter alla nyheter om bankerna kör ifrån kryptovaluta och dikning Bitcoin företag är detta partnerskap ses av samhället som ett stort steg framåt.

”Förhoppningsvis är vi i början av bredare Bitcoin adoption i Storbritannien. Det finns ingen anledning för envis kollega eller konservativ vän att stanna på åskådarplats längre. Få med tiden, farbror Phil!", Säger Schuil, kommenterar partnerskapet. Enligt Bitcoin företagare, förhållandet mellan utbyte och banken var lätt etableras på grund av Safello konsistens och stabilitet under det senaste året.

Vi var tvungna att bygga upp ett förtroende med våra bankpartners och detta helt enkelt tog tid. Dock är riskuppfattning förändras och vi förväntar oss att andra banker att följa efter 2015. Bitcoin är inte längre en modefluga.

Safello är välkänt inom Bitcoin community för positiva skäl. Företaget har höjt nästan $ 1 miljon i stöd sedan starten och är ständigt ute efter att utveckla nya funktioner. För ett år sedan, de var också ansvarig för utvecklingen och lanseringen av Sveriges första Bitcoin ATM.

Images Safello.com

Relaterade nyheter


Post ICO

Aktivister vill skapa en ny modell av Bitcoin som kan garantera anonymitet och undvika reglering

Post ICO

260 Airlines accepterar nu Bitcoin tack vare det nya Bitnet-partnerskapet

Post ICO

Bitcoin-utbyten: Coinbase expanderar till Storbritannien, Sverige godkänner första BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Vår 6,833 Användaranalys avslöjar en typisk Bitcoin Newbie

Post ICO

Ny digital valutatjänst lanserad av Expresscoin gör det lättare att köpa Bitcoin i Kanada

Post ICO

Coinbase gör Bitcoin-transaktioner säkrare med ny valvtjänst

Post ICO

Koinify officiellt lanserar GEMS Crowdsale

Post ICO

BitJoy ger uppdaterad information om Bitcoin inslagna i en snygg design

Post ICO

Apples webbutik skär ut Bitcoin app från Coinbase

Post ICO

Hackers attack Bitcoin byter BitFinex och stjäl varm plånbok

Post ICO

BNP Paribas: Bitcoin Tech kan göra värdepappersföretag föråldrade

Post ICO

St. Pete Businesses Hop på bitcoin bandwagon