Varför stannar den uthålliga anonymitetsfrågan fortfarande Bitcoins utveckling | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Varför stannar den uthålliga anonymitetsfrågan fortfarande Bitcoins utveckling

Varför stannar den uthålliga anonymitetsfrågan fortfarande Bitcoins utveckling

Vissa människor har inte ens blinka när ärendet är Bitcoin och dess potential. För dem är Bitcoin framtiden. Åtminstone är detta yttrande Mark Courtney, chef för Product and Services på GBGroup, en identitet intelligens företag, som nyligen skrev en debattartikel för Wired.

I sin post, Mark Courtney fokuserar främst frågan om Bitcoin s anonymityas en kvalitet som drar folk till digital valuta världen. "Men om det någonsin att uppnå verkligt utbredd, digital valuta leverantörer kommer att behöva bevisa att de är både tillförlitlig och trovärdig. För att göra detta de kommer att behöva erbjuda säkra marknadsplatser, lugna svängningar vilda värde och viktigast lindra tvivel potentiella användare", skriver GBGroup expert.

Även möjligheten att vara anonym är en av de saker som lockar användarna, "detta måste förändras om valutan är att uppnå bred acceptans".

Vad många människor inte vet är att denna anonymitet är endast relativ och inte absolut, ett faktum som inte gör det mindre oroande för vissa myndigheter. I själva verket, "varje Bitcoin transaktionen faktiskt offentligt registreras på nätverket, vilket innebär att allmänheten metadata är fritt tillgänglig, medan användar pseudonymer är nu kontrolleras. Det är en början, men det är inte tillräckligt", tillägger Mark Courtney.

Till att börja med "tillförlitlig identitetsinformation är en grundläggande requirementof infrastruktur som används för att hantera valutaväxling, varor och tjänster, och online-handel golv måste anta en online-ID verifiering. Detta gör det möjligt för företag att autentisera sina potentiella kunder i realtid, medan också erbjuder skalbarhet och effektivitet som behövs för ett globalt företag".

Men denna typ av praxis och regler måste antas i en bredare form "dramatiskt förändra uppfattningen om Bitcoin som den ledande digital valuta".

Om vi ​​fortsätter att följa denna riktning av tillväxt och utveckling, "någon form av global reglering är inevitableas industrin för närvarande inte gör tillräckligt för att skydda mot penningtvätt", hävdar den digitala säkerhets expert. Lösningen kan även vara i "framåttänkande Bitcoin företag", som kan "leda vägen i utarbetandet upp riktlinjer för att forma och säkra sin egen industri". Åtminstone dessa förändringar "kommer att behöva införa pseudonym verifiering för att möjliggöra även en grundläggande nivå av säkerhet".

Enligt Mark Courtney, den "skulle kompatibla Bitcoin företag kunna verka och marknadsföra sig som följer branschstandarder för bästa praxis. Detta bör omfatta följande anti-penningtvätt reglering samt genomförandet av identitetskontroll för både säljare och köpare".

"Utan en säker infrastruktur kommer en digital valuta aldrig att uppnå utbredd genom en mainstream publik. Den initiala framgången för Bitcoin bevisar att det finns en aptit för en typ av digital valuta, men utan att göra tjänsten trovärdig fler handelsgolv kommer att stänga", hävdar experten.

Via wired.co.uk

Relaterade nyheter


Post ICO

Mt. Gox skapar konkursstöd medan Karpeles personliga rikedom undersöks

Post ICO

Credit Suisse anser att Bitcoin har en framtid i kombination med det traditionella finansiella systemet

Post ICO

Bubbla eller Ponzi-ordningen: Kinesiska medier håller bashing Bitcoin

Post ICO

15 webbplatser för alla dina krypteringsfrågor

Post ICO

Storbritanniens hemkontor trycker på skapandet av Avenger-stil kryptokurrency

Post ICO

Bitcoin som valuta mot Bitcoin som teknik

Post ICO

BitJoy ger uppdaterad information om Bitcoin inslagna i en snygg design

Post ICO

Digital Chamber lanserar initiativ för att utbilda och organisera industrin

Post ICO

Ny digital valutatjänst lanserad av Expresscoin gör det lättare att köpa Bitcoin i Kanada

Post ICO

Forum BitcoinTalk.org är nere efter att ha hackats av The Hole Seekers

Post ICO

Bitcoin Black Fredag 2014 bryter alla poster: Gyft, NewEgg har den bästa försäljningsdagen någonsin

Post ICO

IBM anser blockchain är en elegant lösning för saker av Internet