Kommer Mt.Gox att säljas för 1 BTC, Bitcoin Drops med 10% och mer Weekly News Update | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Kommer Mt.Gox att säljas för 1 BTC, Bitcoin Drops med 10% och mer Weekly News Update

Kommer Mt.Gox att säljas för 1 BTC, Bitcoin Drops med 10% och mer Weekly News Update

Först, om du inte redan har hört, så måste du höra. Du bör ändra alla dina lösenord för din personliga konton, inklusive Bitcoin. Japp, varenda lösenord. Varför? På grund av en ny uppenbarelse som en säkerhetsbrist som har funnits under de senaste två åren i OpenSSL har försvagats krypterad webbtrafik, lämnar människors personuppgifter utsatt, inklusive Bitcoin plånbok lösenord och andra viktiga bitar av information. Felet, nu döpt heartbleed, kan ha potentiellt berörda miljoner. Med tanke på svårigheten att spåra Bitcoin stölder är det särskilt viktigt för Bitcoin gemenskapmedlemmar för att skydda sina tillgångar.Willy-rapporten skyller bots för Bitcoins volatilitet och slutet av Mt. GoxEn enda sida blogg som heter "The Willy Report" (bort under tiden) har nyligen fördömt en påstådd komplott för att manipulera priset på Bitcoin med hjälp av robotar. Enligt rapporten, författad av en kryptovaluta näringsidkare som påstår sig ha analyserat flera handelsloggar från och med november 2013 är en bot som heter Willy det att skylla för förra årets våg av volatilitet.

Bloggen evenblames boten för stöld av miljontals dollar från det numera nedlagda utbyte Mt. Gox. "Någonstans i december 2013, ett antal aktörer inklusive jag själv började märka misstänkt bot beteende på Mt. Gox", börjar den anonyma författare genom att säga.

"I grund och botten, skulle ett slumptal mellan 10 och 20 Bitcoin köpas varje 5-10 minuter, non-stop, för minst en månad i sträck fram till slutet av januari", tillägger han. Näringsidkaren hävdar dessa transaktioner underlättades från 27 september genom bot med hjälp av flera olika konton. Boten skulle köpa digitala mynt på marknaden, stänga kontot och öppna ett nytt strax efter.

Fox Business rapporterar att sammanlagt hävdar författaren att $ 112 miljoner spenderades av denna bot för att köpa nära 270.000 BTC, främst under november 2013. Stockarna visar bot fortfarande arbetar fram till slutet av januari tillsammans med andra både heter Markus, som uppenbarligen köps och säljs BTC runt samma tidsperiod betala noll avgifter.

”Om du undrar hur Bitcoin plötsligt ökat i värde med en faktor 10 inom loppet av en månad, ja, det kan vara anledningen. Inte kinesiska investerare, inte Silkroad byst - dessa händelser kan ha bidragit, men de kan inte ha varit främsta orsaken", säger rapportens författare.

Då vi vet alla vad som hände i december. Bitcoin pris på Mt. Gox (och ganska mycket överallt) skjutit i höjden. En kort tur mot toppen tills de verkliga problemen började. Författaren av dokumentet inte excluse chansen att detta var ett verk av utomstående hackare eller ens misstänker nära Mt. Gox.

Ändå har priset på Bitcoin varit ganska stabil sedan Mt. Gox debacle. Efter en kort undergång, har priset på kryptovaluta stabiliserats mellan $ 450 och $ 600. Vid tidpunkten för skrivande, priset var runt $ 580.


Vinn en full bitcoin med kedjetradioChain Radioin en överraskning tillkännagivande förra veckan under 100k dogen Dig Giveaway vi lärt oss att Chain Radio trappar upp giveaways de gör på kedjan Radio hemsida och station.

Inte bara är stationen ge bort 100.000 LTBcoinafter 100.000 dogecoin giveawaythat ägde rum de kommer att avslöja detaljer om hur lyssnare kan vinna en hel BTC i de kommande veckorna.

Detta är den i särklass största giveaway att äga rum i kryptovaluta radio utrymme för datum och medan detaljerna är fortfarande glest om giveaway vi sett stationen går till stora ansträngningar för att ge stora summor av olika cryptocurrencies under de senaste veckorna eftersom de ursprungligen lanserades och särskilja sig från den kommande tävlingen (vi har några intervjuer uppradade med andra stationer att publicera snart).

Fullständig information kommer att göras tillgängliga inom en snar framtid på kedjan Radiowebsite.


WinkDex App för iPhone och iPod Touch är härDe Winklevoss tvillingar har meddelat att den officiella WinkDex Apphas anlände iOS för iPhone och iPod touch.

Den nya fria program finns på iTunes hereand tillåter användare att se den aktuella hastigheten enligt WinkDex, de senaste 24 timmars toppar och dalar och förändringar tillsammans med en miniräknare, historiska diagram och mycket mer.

Programmet är nu endast tillgänglig på USA App Store, men kommer snart att finnas för många andra länder, däribland Kanada och Storbritannien.


Winkleviis investering i Bitcoin växer mer än 20 miljoner dollar på ett halvårDen populära ordspråket säger att "Den som skrattar sist, skrattar bäst" och som inte kunde vara sannare när man tänker om Winklevoss tvillingar.

I april, när de bestämde sig för att investera $ 11 miljoner i Bitcoin flera investerare och affärsmän skratta på deras bekostnad. Men nu är de betala räkningen, som Winklevii kunde tredubbla att initial investering i $ 32 miljoner på bara sju månader, Washington Post rapporterar.

Tyler och Cameron var inte lika lyckligt lottade i början. De meddelade Bitcoin shoppingrunda den 11 april, efter rekordhöga $ 266. Den dagen, kostar varje digital mynt $ 120, men en nedåtgående spiral ledde till en låg på $ 50. Ändå beslöt de att hålla tätt och var snart ler igen. Enligt en källa nära Winkelvoss bröderna har de inte sålt någon av sina Bitcoins sedan april.

En Bitcoin är nu värd ca $ 350: nästan tre gånger $ 120, priset den 11 april, enligt uppgift från New York Times. Detta innebär mynten som en gång var värt $ 11 miljoner är för närvarande värt cirka $ 32 miljoner.

Men det finns mer. The Washington Post tillägger att tvillingarna började investera i Bitcoin i juli 2012, då varje mynt kostar $ 9. Om de köpte några på den tiden, de är nu värd 40 gånger mer. Sedan början av sin krypto äventyr, vände Winklevii till ägarna på cirka en procent av alla digitala mynt, som nu värt mer än $ 40 miljoner.

Relaterade nyheter


Post ICO

Finans experten rekommenderar användning av en Bitcoin widget

Post ICO

Hur trollar tog ner Coin Fire med en DMCA

Post ICO

Bitcoin mjukvaran blir uppdaterad, USA förklarar Bitcoin beskattning och mer News uppdatering

Post ICO

GAW Miners Attorneys Bekräfta SEC Undersökning

Post ICO

Två nya Bitcoin konferenser, reglering nyheter i horisonten och eBay nyfikenhet

Post ICO

Möt Bitbetex, den nya Bitcoin-baserade bettingwebbplatsen

Post ICO

BitFunder.com stänger alla aktiviteter till USA-användare

Post ICO

En bitcoinartikel från 2013 kan vara undergången på den här ryska webbplatsen

Post ICO

Tidigare Bitcoin utbyte Mt. Gox får amerikanska konkursskydd tack vare amerikansk domstol

Post ICO

Danske Bitcoin tillåter användare att köpa Bitcoins direkt med sin telefon

Post ICO

Över 30 CeX-butiker i Storbritannien handlar nu i Bitcoin

Post ICO

Studie som produceras av den svenska centralbanken visar att Bitcoin inte har påverkat ekonomin