1 hash | Swedish.globalsciencecollaboration.org

1 hash

1 hash

Fråga:

Är det legit?

Svar:

Hej Allan,
är Givet cloudmining en bransch full av bedrägerier, ger denna typ av oärlighet mig tillräckligt skäl att misstro en-hash och råda dig att undvika dem.

Inga kommentarer1 eller 3 bitcoins per dagFråga:

Hur många Dell Poweredge R640 jag behöver gruv minst en Bitcoin per dag?

Svar:

Hey Fagner,
om du vill bryta Bitcoin, är det enda hållbara vägen numera via ASIC gruvarbetare. ASIC gruvarbetare gruvan cirka 1 miljon gånger snabbare än en CPU. Från vår menyfliken uppe, besök Mining Guides> Bitcoin Mining> Är Bitcoin Mining värt det? artikeln för mer detaljer.

Inga kommentarer


120 fordringar över 24 timmarFråga:

Betyder detta 120 fordringar per dag eller bokstavligen bara 120 fordringar var 24 timmar innan väntar ytterligare 24 timmar för att göra 120 påståenden igen. Vill inte riskera att bli förbjudna.

Svar:

Hej Miroslaw,
 

Inga kommentarer


1: a gången köpare rookie till speletFråga:

Hi im ny i spelet när det gäller att köpa och lagring av btcs, jag förstår den volatila marknaden sidan av btcs, men im en komplett rookie när det gäller den tekniska sidan av saken etc seting upp plånboken, köpa och sälja som im inte dator Savey alls och ursäkta den dåliga grammatik och stavning,

Ive såg alla den senaste videoklipp på trezor och plånböcker,, bara ett par frågor för att se till jag förstår vad im försöker acomplish och sätta mig på användarvänlighet, eftersom det låter så enkelt hur väl dina tutorials stöter

Kan du berätta för mig om det är möjligt och det bästa alternativet,? Jag vill investera 100k i Bitcoins inom den närmaste månaden som en 2,3 års investering på marknaden hype och spekulation kring Bitcoin pris 2020!

Mina viktigaste frågor är kommer trezor enheten och plattform vara lämpliga bara att investera och glömma btcs för en 2,3 år period? Jag kommer inte att göra några inköp kommer jag bara lagra mynten och brinner det, tills im rik eller bitcoin går byst,

Så först köpa Bitcoins från en andra part och lagra dem på trezor? När min BTC är trezor kan jag bara glömma kontot för ett par år?

Är så i princip im ställer denna ett klokt drag att säkert investera använda trezor enheten och plattform? Eller finns det några rekommendationer kan du ge ?, så i princip jag bara vill ställa in och glömma? Köp Bitcoins lagra dem utan att spendera ett öre timmarna jag göra en enorm vinst eller bit mynt go bust? Jag förstår den höga volatilitet marknaden Detta är tummarna och jag hoppas im på rätt spår för mitt eget självförtroende, tack så mycket jag hoppas på några visdomsord som svar tack så mycket

Svar:

Hej Josh,
Lycka till!

Inga kommentarer


2008-2009 bitcoin plånboken var i vilka format?Fråga:

Hallå!
Tack.

Svar:

Hej Sergey,
Lycka till!

Kommentarer:

Mycket tack Steven Hay!
Lycka till


24 ord återhämtningFråga:

Om innehållet Nano S kan resoted med 24 ord fras, sedan hur den nya nano S erkänner 24 ord för restaurering? Varifrån kommer synkroniseringen sker i händelse av en stöld eller förlorat? Jag är inte klar. Vänligen förklara

Svar:

Hey sappmrsd,
 

Vad är en Bitcoin privat nyckel, hur man använder den, hålla den säker!


Så din säd fras är bara en privat nyckel i ett människovänligt format, det vill säga ord. Genom att använda denna bekväm metod för att återställa din privata nyckel till en ny plånbok är plånboken får tillgång till alla adresser som styrs av gamla plånbok. Det finns ingen synkronisering som sker, det är bara en fråga om att kunna tillbringa från de Bitcoin adress om du har den privata nyckel som "låser upp" dem.

Inga kommentarer


300000 GOT TAPFråga:

Min satoshisi gick vilse när jag tryckte withdraw.Where kan jag få det tillbaka.Jag gjorde \ 't registrera en plånbok stråle.

Svar:

Hej, 
Om detta är en kran relaterad fråga vänligen använd kontaktformuläret för att komma i kontakt. Kran frågor inte besvaras i detta avsnitt.

Inga kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

Få pengar tillbaka från en bluff

Post Litecoin

Mining Bitcoins med flera datorer?

Post Litecoin

Nya plånböcker

Post Litecoin

Coinbase BCC & SegWit2X

Post Litecoin

Bitcoin gruvhastighet (cpu)

Post Litecoin

Bitcoin Adressändring 1

Post Litecoin

Swisscoin IPO lovade den 1 augusti 2017

Post Litecoin

Förtroendenivåer vid beställning av hårdvara från Bitmains webbplats

Post Litecoin

Bitcoin gruvdrift utan maskinvara?

Post Litecoin

Ny tysk co. bitnake.com, i btc-rummet, är en bluff direkt ut ur porten!