Acepting bitcoin för konsulttjänster | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Acepting bitcoin för konsulttjänster

Acepting bitcoin för konsulttjänster

Fråga:

Hi guys... Loving information om din webbplats och videoklipp. Im medelålders och en nybörjare till Bitcoin. Det verkar som jag måste lära sig en helt ny language.My fråga. Är jag ett litet företag konsult. Jag har en webbplats. Jag vill ta betalt för mina konsulttjänster. Jag är inte en återförsäljare, kan det vara att säga 5-10 betalningar i veckan. Hur skulle jag gå om a) främja att jag accepterar Bitcoin betalningar och 2) vad bicoin plånbok adress ger jag dem. Någon hjälp / råd skulle vara stor. Ps. Bara gav dig en fin kontakt på Twitter.

Svar:

Hej Mark,
När du är mer bekant med Bitcoin, du kan lägga till en lämplig meddelande till din webbplats och / eller dina fakturor. Du kan även skicka ut ett e-postmeddelande till dina kunder, att låta dem veta om din senaste betalningsalternativ. Jag rekommenderar att du bekanta sig med Bitcoin första, eftersom dina kunder kan mycket väl ställa frågor om det. Du måste också förstå grunderna att acceptera och lagra betalningar på ett säkert sätt.

Inga kommentarerLägg till om utbyten kräver 2-vägs autentiseringFråga:

Du bör lägga till dina recensioner av utbyten etc om de kräver två sätt autentisering.
För någon som mig utan en mobil enhet och som misstror Google så mycket att han installerar brukar webbläsaren Chrome är coinbase uteslutet till exempel eftersom du behöver någon av de två för att använda dem. Samma med många andra tjänster, så det skulle vara en värdefull information för många

Svar:

Hej Frank,
jag instämmer helt, jag försöker undvika Google så långt som möjligt själv. Jag fick en Trezor i stället för en Ledger av samma anledning. Men jag antar att det är bara anta att alla har en mobil enhet i dessa dagar. Det finns säkert börser där bara ett e-post räcker. Den enda fiat-crypto utbyte jag kan komma på just nu som det är Bitfinex, men de inte längre amerikanska kunder. Jag minns inte Kraken kräver ett mobilnummer, så jag skulle rekommendera checkar ut dem.

Inga kommentarer


Lägg till Satoshi till USD i min kran och lägg till min banner?Fråga:

Hej Ofir, skulle du överväga mig via länken till din Enkel Satoshi till USD omvandlare på min kran Bustedfaucet.com och du kan kasta min banner någonstans på din webbplats?

Svar:

Hej Logan,
gärna länka till Satoshi till USD omvandlare på din webbplats, men jag kommer inte att kunna ad din banner till platsen gratis, det är så jag håller på webbplatsen igång. Om du vill köpa Här är priserna:

Annonsera på 99 Bitcoins


Ofir

Inga kommentarer


Adress inaktiveradFråga:

Dear Sir / Mam
Pls. Hjälp

Svar:

Uppdaterades senast den 15 okt 2017 vid 10:02

Hej Sunil,
är Din adress avaktiveras automatiskt om du bryter kranen reglerna. Blandaren regler kan hittas här. Vanligtvis din adress inaktiveras automatiskt av systemet om en av reglerna är brutna.

Kommentarer:

Ändrade e-post samt en ny enhet så Coinbase skickar tillstånd att ett e-postmeddelande som inte längre existerar. Vad ska man göra?


Adress inaktiveradFråga:

Uppdaterades senast den 20 December, 2017 vid 15:11

Sir im försöker logga in och fyll captcha men säger att min adress är Inaktiverar pls hjälpa mig.

Svar:

Hej Danny,
är Din adress avaktiveras automatiskt om du bryter kranen reglerna. Blandaren regler kan hittas här. Vanligtvis din adress inaktiveras automatiskt av systemet om en av reglerna är brutna.

Kommentarer:

Hej, i de flesta fall våra användare är inaktiverade eftersom de använder en VPN vilket inte är tillåtet. Du kan skicka ett meddelande till oss med hjälp av det här formuläret: https://99bitcoins.com/contact/with din e-post och BTC-postadress och vi kan kontrollera.

Hej Zsofia,
jag står inför samma problem som Dina Zayed min adress är inaktiverat och jag inte bryta mot någon av reglerna.

Hej Zsofia,
jag också inför samma problem även om jag inte bryta någon av dessa regler, jag tror att det är fråga !!!!


AdresserFråga:

Hur får jag den mottagande adress så att jag kan skicka ethe till mottagaren? Och samma sak om jag vill ta emot ETH från en avsändare, hur skulle jag ge honom / henne med min adress? Sker det via e-post eller phone.etc?
Tack.

Svar:

Hej Ahmad,
Mottagaren ska kunna ge dig den adress där du kan skicka mynten till. Om du vill ta emot, du bara ge avsändaren allmänheten adressen. Du kan

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Poloniex Utlåning

Post Litecoin

Hårdvara

Post Litecoin

GladiaCoin recension eller yttrande

Post Litecoin

Plocka upp gafflarna

Post Litecoin

Papper plånbok adresser

Post Litecoin

Problem med utbetalning och XAPO-adresser på 99bitcoins.com

Post Litecoin

Profit Glitch

Post Litecoin

Bästa stället att köpa Bitcoin i Indien till växelkurs?

Post Litecoin

Microhash är en farlig bluff

Post Litecoin

Jag har skickat BCH till BTC-adress

Post Litecoin

1 aug

Post Litecoin

Justering av bitcoin utbetalning baserat på priset på Bitcoin