Altcoiner.net är det legit eller en bluff? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Altcoiner.net är det legit eller en bluff?

Altcoiner.net är det legit eller en bluff?

Fråga:

Hej Jag försöker hitta en legit moln gruv plats att investera mina Bitcoins och fann Altcoiner.net är det legit eller bluff? Också jag hittade Ethtrade.org som är av dessa två webbplatser erbjuder den mest lönsamma för min investering?

Svar:

Hej Emily.
Lycka till!

Kommentarer:

SCAM av den högsta graden

Karta, vad gör du säger Altcoiner.net är en bluff?Altcoiner.net Avstängning?Fråga:

Vet du om detta HYIP har stängts? Alla utgående transaktioner väntar som förra fredagen ännu platsen är fortfarande fullt fungerande. Tack

Svar:

Hej Scott,
hoppas du inte lägga för mycket pengar i det.

Inga kommentarer


Alternativa utbytenFråga:

Hej Zsofia,

Finns det ett alternativ betrodd utbyte bortsett från Bitstamp som jag kan använda för att köpa XRP? Jag är inte bekväm med nivån på KYC krav som Bitstamp önskemål.

Svar:

Hej Brian,

Ganska mycket alla utbyten som hanterar fiat kommer att ha denna typ av KYC hoops att hoppa igenom. Men som Zsofia sagt, kan du undvika detta krångel genom att köpa Bitcoin använda en mer anonym metod. Köpa BTC direkt från en individ via LocalBitcoins.com webbplats eller Bisq app är de rekommenderade metoderna.

Du kan då byta ut denna BTC för Ripple på en krypto endast utbyte utan att behöva göra mycket verifiering. För fullständiga utbyten, kolla Poloniex.com, HitBTC.com eller Cryptopia.co.za (det finns många fler alternativ!) Och för en snabb, lätt utbyte, prova Changelly.com eller Shapeshift.io.


Alternativt till överföringsåtgärder för att köpa BTC genom internationell Wire transfer (jag har ett XAPO-konto och det verkar vara det billigaste alternativet)Fråga:

Finns det någon annan mycket billigt alternativ till transferwise att köpa Bitcoins använder internationell banköverföring? De ecuadorianska bankens avgifter är mycket dyra så det är nästan omöjligt att köpa marknadspriset. (Jag har ett konto i xapo)

Svar:

Det billigaste jag har hittat i Bitstamp och det är vad jag använder, men du kommer fortfarande att ha bankavgifter i samband med överföringen.

Kommentarer:

Betalkort är dyra eftersom de tillåter chargeback (mer om det här:
BTC-E har funnits länge och är det billigaste, men det är också oreglerad såvitt jag vet så var försiktig med dina pengar.

Jag insåg att priset i BTC-e är den billigaste som jag har hittat. Det verkar som om de arbetar med banköverföring. Finns det någon billigaste alternativet för att använda betalkort, cuz coinmamma och CEX är dyra nu. (De arbetar över hela världen)


Amd HD 5450 och 6350 grafikkort på en desktop dell optiplex 780Fråga:

Vänligen Jag har amd HD 5450 och HD 6350 grafikkort på en stationär Dell OptiPlex 780.pls råd hur man använder det för mining.the bästa currencey att bryta och bästa överklockning med efterbrännkammare, den bästa gruv appen och poolen för att använda.... Tack så mycket herrn.

Svar:

Hej Lawrence,
vi har några guider för att bryta Ethereumor Zcash kan du kontrollera dessa för installationen. Du kan kontrollera https://whattomine.com/ vilka mynt är mest lönsamt för dig att bryta.

Inga kommentarer


Och är det en avgift att gå fram och tillbaka bitcoinFråga:

När jag har varit lite mynt plånbok kommer att betala lokalbefolkningen som inte har någonting att göra med Bitcoin Jag behöver överföra tillbaka till dollar och finns det en avgift för att gå fram och tillbaka hur man gör Bitcoin vrida gala så jag kan betala min rörmokare etc.

Svar:

Hej Michael,
att konvertera Bitcoin till fiat pengar, måste du sälja den, antingen till en person, en Bitcoin ATM eller genom ett utbyte. Det kommer att finnas avgifter inblandade, ja. Först en gruv mynt för att skicka din Bitcoin till köparen / ATM / utbyte och sedan vad avgift dras av ATM / utbyte och köparen (om du använder någon form av depositionstjänst för att säkra din handel med dem). Dessa avgifter varierar men bör vara ganska låg.

Inga kommentarer


En annan dödsrunFråga:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Svar:

Tack för att skicka detta! Vi kommer att uppdatera sajten med detta snart.
 

Inga kommentarer


Antiminer S9 kan mina andra SHA256 algo krypto valutorFråga:

Bara vill ta reda på om S9 Antiminer kan bryta NiceHash och Bitcoin Cash, DGB
Rohit

Svar:

Hej Rohit,
är en molngruvtjänst som låter dig hyra ut din ASIC: s hashpower NiceHash. Jag är inte säker på om det skulle vara mer lönsamt än gruv rätt SHA-256 mynt, men jag skulle gissa inte. Jag är inte säker på att det är en legit tjänst heller.

Kommentarer:

Tack Steven, bara några fler saker
S9 mahine som 13 Th / s hash effekt- för gruvdrift Bitcoin, så kommer det att gruvan Bitcoin Cash med samma hash makt.

Om jag gör en beställning idag för S9 maskin, kommer jag att få det i januari 2018 - tror du då är det värt att gruv Bitcoin som jag hörde det kommer nära sin 21 miljoner mark och därefter kommer det att vara död, så bara vill veta om jag kan använda dessa s9 maskinen till min annan valuta för vinst.

På coinwarz det visar inte en enda valuta i resultatet att bryta just nu, men jag antar att det beror på gruv strömmen till maskinen höger eller spelet är över inte mer pengar i gruvnäringen.
något annat sätt att tjäna pengar genom att gruv dessa valutor.

Ditt svar kommer att vara mycket uppskattat

Tack
Rohit

Oh yeah, och den ekonomiska effektiviteten mellan de olika mynt du kan gruvan kommer att variera, beroende på deras pris och svårigheter. Kolla CoinWarz och sortera algo att se som för närvarande är mest lönsamma i SHA-256 mynt.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Antminer och dator

Post Litecoin

Bitcoin plånbok 1

Post Litecoin

Hur byter du hundmynt för dollar?

Post Litecoin

Investerar $ 100K USD i bitcoins. Bästa praxis?

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Bitcoin gaffel till guld

Post Litecoin

Investering

Post Litecoin

Nytt till Bitcoin 1

Post Litecoin

Justering av bitcoin utbetalning baserat på priset på Bitcoin

Post Litecoin

Kan jag köpa BTC utan en mobiltelefon?

Post Litecoin

Hur man lägger till minsta belopp för utbetalning i bitcoin kran

Post Litecoin

Jag har att göra med en alltför stor fördröjning (mer än 10 arbetsdagar) för att i min bank få en SEPA-överföring från CEX. Jag har