Hur börjar man gruva med Antminer s9 efter att ha köpt gruvmaskinen? TQ | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Hur börjar man gruva med Antminer s9 efter att ha köpt gruvmaskinen? TQ

Hur börjar man gruva med Antminer s9 efter att ha köpt gruvmaskinen? TQ

Fråga:

Hur man startar gruvdrift med Antminer S9 efter att ha köpt gruvmaskinen? TQ

Svar:

Hej Thiam,
 

Antminer S9 Installationsguide


Hoppas det hjälper!

Inga kommentarerHur man börjar utan SMSFråga:

Med vem kan jag registrera dig för att handla utan att ha smartphone (för SMS) som jag har bara fast telefonlinje och alla vill att jag ska åtminstone inledningsvis göra några vedrifying med SMS?

Svar:

Hej Bill,
Det finns gott om utbyte på de flesta platser. Jag är rädd att du måste förmodligen att prova dem tills du hittar en som endast kräver e-postverifiering. Jag minns Bitfinex var e-bara tillbaka i dag, men jag tror att detta har förändrats. Kraken kräver inte SMS-meddelanden för handel heller, ganska säker på att de inte behöver kontrollera dig via SMS heller. Jag skulle säga Kraken är värt ett försök eftersom det är tillgänglig på de flesta platser och en ganska bra utbyte.

Inga kommentarer


Så här överför du mynt från varm plånbok till hård plånbokFråga:

Om jag har köpt mynt (bitcion, ethereum, litecoin) med en varm plånbok på coinbase, är det möjligt att överföra dem till en hård plånbok jag har köpt för säker förvaring?

Svar:

Hey Branden,
låt mig veta om någon del av denna process är oklart och jag ska ge er några mer specifika instruktioner. Det skulle bidra till att veta vilken typ av HW plånbok du har.

Kommentarer:

Jag har beställt boken nano s och trezor svart. Jag planerar att använda en som en "säker" för större quanities, lagrade för mer långsiktig användning och en för handelsändamål. Jag började köpa Bitcoins använder coinbase nyligen och gärna en guide eller genomgång om hur man överför dem och kontrollera att jag äger den privata nyckeln. Jag har köpt Bitcoin ansikte mot ansikte med hjälp av spärrade för att handla på nätet, men det var en svårare process.


Hur förstår du det röda och gröna under ett mynt på Coinmarketcap.com? När ska man handla: röd eller grön?Fråga:

Vad betyder det när du klickar på en token säga, OMG, och under det finns en röd (eller grön) BTC pris eller ETH pris? Så till exempel just nu OMG är $ 7.76ish och "-7,62", som jag förstår det, men under det är en ",00168521 BTC (-10,84%) BTC" och ",02524400 ETH (-6,54%)"
@OhTheFuture

Svar:

Hej Ty,
Observera att dessa procentuella förändringar är i förhållande till myntets USD pris, som visas i priset kolumnen.

Inga kommentarer


Hur man använder en gammal wallet.dat-filFråga:

Uppdaterades senast den 3 jan 2018 vid 08:37

Hi
Rob

Svar:

Hej Rob,
fjärde, innan man går vidare med en verklig metod för utvinning, vänligen komma tillbaka till mig på vilket operativsystem och enhet som du tänker använda. Windows skulle förmodligen vara enklast och om du har en maskin som inte ansluter till andra datorer eller internet, det skulle vara perfekt att använda. Min plan är att du ska ladda ner en mycket gammal version av Bitcoin programvara (nya versioner kommer inte att läsa plånboken fil) och återställa brors wallet.dat fil till det programmet, innan du exporterar de privata nycklarna till en modern plånbok.

Kommentarer:

Skicka ett mail med wallet.dat fäst vid och ett telefonnummer att kontakta dig när som jag kan hjälpa återställa wallet.dat filen för dig för en 5% avgift om det finns något i det. Nyligen hjälpte ett par få tillgång till sina förlorade plånbok fil hittades från 2009!

Vänligen skjuta mig en e-post: och fästa wallet.dat och ett kontakttelefonnummer så att vi kan prata Jag kan hjälpa återställa Bitcoin medel för dig!


Hur man använder monero mixer? Jag behöver lätt att förstå steg. TackFråga:

Hej,
är min främsta mål att vara anonym. Jag vill förbli unbanked. Jag vill få betalt i Bitcoin och hämta pengar i fiat valuta från en lokal ATM. Hur kan jag blanda Bitcoins med monero? Jag är en noob. Jag vet att de har en tjänst för detta, men det är för komplicerat för mig att förstå. Kan du förklara det för mig i mycket enkla steg ??

Svar:

Hej,
jag vet inte riktigt har en guide för det. Jag har en guide för att stanna anonym med Bitcoin. Personligen har jag inte har använt Monero själv ännu, så kan inte hjälpa till så mycket.

Inga kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Californai BoA-konto och Coinbase

Post Litecoin

Coinbase BCC & SegWit2X

Post Litecoin

1 aug

Post Litecoin

Coincheck Exchange recension

Post Litecoin

Altcoiner.net är det legit eller en bluff?

Post Litecoin

Sänder BTC från Ledger Nano S

Post Litecoin

När det gäller att få bitcoins

Post Litecoin

Antminer och dator

Post Litecoin

Plocka upp gafflarna

Post Litecoin

Bitcoin Cash mining

Post Litecoin

Hur man marknadsför en Bitcoin start?

Post Litecoin

Hur använder jag Bitcoin för min e-handelssida?