Investerar $ 100K USD i bitcoins. Bästa praxis? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Investerar $ 100K USD i bitcoins. Bästa praxis?

Investerar $ 100K USD i bitcoins. Bästa praxis?

Fråga:

Uppdaterades senast den 12 november 2017 vid 02:21

Hej
Jag planerar att investera runt $ 100.000 dollar i Bitcoins... Och ville fråga vad är de bästa möjliga sätt att börja?

Sidoanteckning: Investera inte vad du inte har råd att förlora. Jag är i ett skede där förlorar $ 100K är en dålig sak... Men det kommer inte att döda mig eller sätta mitt liv eller mina familjemedlemmar liv i fara!
Visst kommer jag att bli upprörd om jag förlorar så mycket pengar, men jag äger mitt hus och andra tillgångar samt ha god offline och online-företag att ta hand om räkningarna och sätta barnen i skolan! :)

Ok, tillbaka till min fråga...
Mina frågor är runt bästa praxis och råd under den inledande investeringsfasen:

1 Ska jag sätta alla mina fiat kapital i ett utbyte? eller distribuera över låt säga 5 utbyten?
eller flytta mynt från pappers plånboken till 3-5 utbyten och sälja det?

Alla andra råd för en ny Bitcoin investerare? Jag tyckte att det här articlevery användbar, liksom denna.
Tack för dina tankar.

Svar:

Hej Tamer,
 

  1. Utbyten är inte det enda alternativet. För ökad finansiell integritet, kan du överväga over-the-counter (OTC) avslut istället för utbyten. Direkta inköp från betrodda individer kommer inte att kräva att du skicka in en rad identitetsverifieringsdokument, är det säkrare ur ett säkerhetsperspektiv. Naturligtvis är det också mer komplicerat att ordna på ett säkert sätt. Vissa utbyten, som Bitfinex och ITbit erbjuder ett OTC tjänst att införa köpare till betrodda säljare och övervaka processen. Jag skulle säga $ 100k ligger nära den nivå där OTC handel blir en övervägande (ITbit minimi är 25 BTC). Decentraliserade utbyte som LocalBitcoins är ett annat sätt att gå. Men du är inte troligt att få din fulla order möttes i en handel på detta sätt, och kommer att behöva hantera mer av risken själv. Slutligen sprider dina inköp mellan olika börser är egentligen bara bra om du tänker lagra fiat eller Bitcoins på dessa börser under en längre tid - som du absolut inte bör göra. Att välja en betrodd utbyte med djup likviditet innebär också att du bara behöver gå igenom verifieringsprocessen en gång - det kan vara en lång väntan och varje enhet du delar din information med ökar oddsen för identitetsstöld ner linjen. Jag vill tillägga att om du inte avsikten att tillbringa hela ditt kapital på en gång, det finns ingen mening att skicka hela beloppet till något utbyte. Låt det sitta i din bank istället tjäna ränta, och bara skicka så mycket som du tänker använda för inköp. När verifierats bör det bara ta en dag eller två för att finansiera ett Exchange-konto.
  2. Tja, köpa en viss summa över tiden är känd som Dollar kostar i genomsnitt. Sök den termen för detaljer, det är en ganska bra strategi för att bygga en position. För- och nackdelar här är att om du har tur nog att köpa Bitcoin med alla dina pengar på låg, kommer du maximera dina vinster som priset stiger. Men eftersom det är högst osannolikt att du får rätt timing att köpa in på låg, köpa över tiden kommer sannolikt att få dig en bättre genomsnittspris.
  3. Jag skulle säga att det är absolut en bättre strategi att köpa och inneha - och inte nödvändigtvis med en tidsram på månader men år, även decennier. Även om jag är övertygad om att Bitcoin kommer att lyckas på lång sikt, har jag absolut ingen aning om var priset kommer att vara i de närmaste veckorna eller månaderna. Inom några år men jag tror att chanserna är mycket goda att priset kommer att vara högre än det är nu. Jag skulle säga att du bör satsa en liten% av dina tillgångar nu, medan priset är volatil och marknads buller och kaos är hög, och se om du kan hålla denna position genom turbulensen. Det är en känslomässigt svår sak att göra när du är ny på detta. Du ser alla typer av nyheter och åsikter som kommer att göra som du vill sälja - det FUD (rädsla, osäkerhet, tvivel) är kampanj rasar i full kraft just nu. Om du kan hålla din lilla öppningsläge igenom allt tills Bitcoin återhämtar, så ska du känner dig bekväm att sätta mer och hålla längre.
  4. Återigen, om du använder en betrodd utbyte, är det egentligen inte nödvändigt att dela upp saker på detta sätt. Det är lite av en personlig preferens, men om du bara skicka så mycket Bitcoin utbyte som du vill byta på en gång, håller du risken låg. Remeber att lagra din Fiat eller Bitcoins på en börs är en no-no, de bör endast användas för handel. In och ut. Låt din bank och hårdvara plånbok bära bördan av lagring, det är vad de är konstruerade för, där utbytet inte (vilket bevisas av de olika hacks). Vår köpguider> Köp Bitcoin avsnitt bör hjälpa dig att lösa på ett bra utbyte för att använda.

Inga kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Gratis bitcoin erbjudande - aldrig fått 1

Post Litecoin

Utbetalning av altcoins

Post Litecoin

Förtroendenivåer vid beställning av hårdvara från Bitmains webbplats

Post Litecoin

Bygga en DAG

Post Litecoin

Mining Monero?

Post Litecoin

Hur man lägger till minsta belopp för utbetalning i bitcoin kran

Post Litecoin

Så här ser du BCC och BTC i Trezor

Post Litecoin

Californai BoA-konto och Coinbase

Post Litecoin

Blandare - min satoshi överförde inte

Post Litecoin

Utbetalning till faucethub.io

Post Litecoin

Swisscoin IPO lovade den 1 augusti 2017

Post Litecoin

Spendera från Iota Paper Wallet