Min Android applikation | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Min Android applikation

Min Android applikation

Fråga:

Min Android valutakrypto valutor har publicerats idag

Jag ber om möjligheten att annonsera min app på din webbplats?
väntar din replay

Svar:

Hej,
kan du se våra reklam alternativ här. Det finns också ett kontaktformulär på sidan för att göra en beställning. Lycka till med appen!

Inga kommentarerMitt Bitcoin är fast i Mempool. Vad kan jag göra nu?Fråga:

Hey Ofir,
Vad är det bästa man kan göra nu?

William

Svar:

Uppdaterades senast den 12 december 2017 vid 02:41

Hej William,

Ledsen att höra om problemet. Det första du bör försöka kommer in i transaktions-ID (TXID) i dessa tx acceleratorer:

Https://confirmtx.com/

Och

Https://bitcointalk.org/index.php?topic=2204426.0

Den mempool är att rensa ut just nu, efter att ha varit extremt fullt under de senaste dagarna. Förhoppningsvis dina TXS kommer att få bekräftas inom en dag eller så lämna in dem. Om inte, föreslår jag att du kontaktar blockchain.info och se vad de kan göra...

Inga kommentarer


Min bitcoin plånbok blev bluffadFråga:

Uppdaterades senast den 23 Jan 2018 vid 03:10

Min adress används vid både Milli och Bitcoinker. Min plånbok för denna adress med Bit.ac, men jag har inte kunnat logga in på deras hemsida för över en vecka nu, så jag antar att de har lurad min Bitcoin plånbok. Jag förstår att om jag ändrar min adress, kommer jag att förlora balansen med ovanstående adress, eftersom jag inte vill att min balans skickas till Bit.ac. Men min adress ovan också accepteras på Faucethub. Är det möjligt att överföra till Faucethub ?? Om ja, kan jag lämna min adress ensam och fortsätta. Om nej, då kommer jag att förlora saldon tillbaka till dig och börja om när jag kan få en ny plånbok. Tack. Ekusano
.

Svar:

Hej Ekusano,
inte säker på vad detaljer ni har gett till platsen som kan lura dig. Om det bara är den offentliga Bitcoin adress, då du inte behöver oroa dig, eftersom du bara måste hålla den privata nyckeln i säkert. Bitcoin adresser är synliga på blockchain, men du behöver den privata nyckeln för att kontrollera saldot på det. Du kan


Min e-handelsbutik började just acceptera bitcoinFråga:

Har du några råd om att främja mitt lager inom Bitcoin samhället?

Svar:

Hej Travis, 
gärna kommentera vår som accepterar Bitcoinpage med information om ditt företag och vi kommer att godkänna det. Om du letar efter annonser på vår webbplats, vänligen nå ut till oss via kontaktformuläret. Du kan också sprida ordet om Bitcoin Talk forum om du hittar en relevant tråd.

Inga kommentarer


Mitt huvud snurrar, behöver hjälp !!Fråga:

Jag hitta din webbsida till stor hjälp. Jag behöver fortfarande hjälp att förstå processen. Här är vad jag får från vad jag har läst så här långt....
Här är en fråga... Kan jag köpa med US-dollar, en valuta, lagra den i min plånbok och sedan när redo att sälja, vrid valutan tillbaka till amerikanska dollar? Om så är fallet, kan jag göra det på samma utbyte jag köpte valuta från? Eller jag kommer att behöva köpa en Bitcoin, vända det till en alt-mynt, sedan när priset på alt-mynt blir till en punkt som jag vill sälja, vrid alt-myntet tillbaka till en Bitcoin, slå sedan att Bitcoin tillbaka i US-dollar?

Svar:

Hej Ronnie,
det tar ett tag men så småningom att huvudet spinning känslan försvinner... :)

Inga kommentarer


Min Linux-mintmaskin känner igen inte Ledger Nano S-plånbokenFråga:

Uppdaterades senast den 17 December 2017 vid 01:23

Jag fick bara min Ledger Nan S plånbok idag men min Linux Mint maskin känner inte igen det.

Googla problemet, fann jag bara en lösning här (https://ledger.groovehq.com/knowledge_base/topics/ledger-wallet-is-not-recognized-on-linux) och alla andra sidor hänvisar till samma lösning i ett eller annat sätt.
Någon idé

Svar:

Hej Anas,
Förlåt, jag vet inte hur man ska lösa detta förutom de instruktioner du länkade. Jag föreslår att du kontaktar Ledger support.

Kommentarer:

Du bör räkna kommandot eftersom länken är död

Min Linux Ubuntu maskinen inte erkänner boken nano plånbok antingen


Min riktiga BTC försvann på Jaxx plånbokFråga:

Jaxx bör vara en plånbok för att hålla dina Bitcoins och altcoins säker, men den 15 oktober Jag har gjort 2 BTC inlåning från min digitala valutaväxling på mitt konto på Jaxx. Efter transaktionen visade på historia och status bekräftades, har jag notted att mitt saldo var större än de Bitcoins jag har skickats och på samma gång, spendable pengar var lägre än den ammount jag har sänt, så jag har kontakt med dem.
Efter några e-postmeddelanden med Rhonda, de berättade för mig att min riktiga balansen är faktiska 0 (noll), även spendable visar ett visst belopp, vilket innebär att jag inte har några Bitcoins tillgängliga, vad det är omöjligt eftersom jag inte göra någon ytterligare transaktion (withdrawl, deposition eller förändring till en annan mynt) eftersom jag har skickat Bitcoins på 15 oktober: e min Jaxx plånbok. Jag bad henne att eskalera situationen och hon sa att hon skulle göra det, och det var den sista kommunikationen med dem på 18 oktober (efter att jag har skickat 2 e-post, men ingenting). Jag har försökt att flytta min spendable pengar för att kontrollera om det fungerar, men det visade mig ett fel så, vad jag har nu är bottonline att mina Bitcoins har gått !!

Svar:

Hej Marco,
jag kan inte säga säkert vad som hände med dina Bitcoins men det verkar som det mest sannolika förklaringen.

Kommentarer:

Åh, bara som en snabb uppföljning, vi varna om Jaxx sårbarhet direkt efter det upptäcktes och avråds använda Jaxx. Jag inser att detta inte hjälpa dig nu, men... Alltid forskning varje steg du tar i crypto så grundligt som möjligt. Vara din egen bank är stor men också bär några allvarliga ansvar.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Nytt till Bitcoin 1

Post Litecoin

1 aug

Post Litecoin

GEForce 940M 2GB-kort

Post Litecoin

Saknad quarkcoin efter inköp med bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin atm 2

Post Litecoin

Sänder BTC från Ledger Nano S

Post Litecoin

Bitcoin Adressändring 1

Post Litecoin

Kan jag mina mynt med min bärbara dator från Multipool eller någon annan plats

Post Litecoin

Hur byter du hundmynt för dollar?

Post Litecoin

Bitmain Asic Product Release Cycle

Post Litecoin

Californai BoA-konto och Coinbase

Post Litecoin

Bröd bitcoin plånbok