När det gäller att få bitcoins | Swedish.globalsciencecollaboration.org

När det gäller att få bitcoins

När det gäller att få bitcoins

Fråga:

Hej, jag är ny på detta Bitcoin miljö. Igår, samtidigt gå igenom webbplatserna för Bitcoin. Jag kom över en hemsida "btcminingtool.win där jag ut för 1,50 BTC. Webbsidan stater ger 1,50 BTC för bara små amount.Then Jag betalade 0,018 BTC för gruvavgift och 0,05 BTC för expeditionsavgift. Och jag har \' t fick Bitcoins från them.When kan jag ta emot Bitcoins från dem eller är det Fake eller bluff? Ange en lösning på detta problem.Is det möjligt att få mina pengar tillbaka.

Svar:

Hej Murali,
för nästa gång jag föreslår:

  1. Använda Bitcoin bluff testbefore investera i en webbplats
  2. Läser detta inlägg om Bitcoin investeringar
  3. Läser detta inlägg om Bitcoin säkerhet

Ledsen att höra om detta.

Inga kommentarerNär det gäller betalade outsFråga:

Jag har inte fått några betalda outs som jag redan har passerat minimigräns betalda outs. Detta är en bluff webbplats?

Svar:

Hej,
om du hänvisar till kranen vänligen se FAQ sectionto ta reda på varför du inte kan ha fått betalt. Om du fortfarande känner att det är en fråga använd kontakt formto oss.

Inga kommentarer


När det gäller virwox och köp sälja BTCFråga:

Hälsningar,
Tack så mycket, Ofir!

Svar:

Hej George,
Såvitt jag kan berätta saker är fortfarande som de brukade vara.

Inga kommentarer


När det gäller WordPressFråga:

Hey OFIR. Jag ville veta att jag kan göra webbplats som en HYIP monitor med hjälp av Wordpress. Om inte än kan du föreslå mig någon hemsida Builder verktyg för att göra en HYIP Monitor. Eftersom det kommer att bli en hel del uppdateringar dagligen uppdateras och det behövs en Rösta Bar också. Så kan du hjälpa mig angående detta. Jag försökte leta efter svar på det men inte få någon. Du kan kolla in GraspGold.com
Thanks....: ")

Svar:

Hej Vivek, jag brukar inte svara på frågor som inte är relaterade till Bitcoin på denna blogg. I det här fallet men jag ska försöka att dosera lite kunskap som jag har.
Det korta svaret är hyra en utvecklare att göra det åt dig. 

Kommentarer:

Som sagt, jag tror att detta kommer att behöva vara anpassade kodas. Det kan finnas vissa plugins som hjälper dig att ställa några av de saker upp utan en utvecklare, men från vad du har beskrivit här tror jag att du inte kommer att kunna göra allt. Som du sa, jag tror att stödet svar var bara för att få dig att köpa deras produkt.
Bara mina två cent.

Jag gick igenom några bloggar och även interagerat med SiteGround.com chatt, sa de till exempel kan göras genom egen använder Wordpress 1 Klicka på Installera. Men anledningen till att jag inte vill prenumerera på deras ord är att det kan vara för att göra försäljning. Så jag ville veta detta från dig som du också använder Wordpress. Kan du låta mig veta finns sådana funktioner som finns tillgängliga på Wordpress att jag kan göra HYIP Monitor. Huvudsaken är noterings avsnitt och Röstning som är komplicerat eftersom det måste uppdateras varje dag så hur man ändrar sin status och överföra noteringen från att betala till väntar / bluff. Och jag kan göra kommentarsfältet för varje notering samt antar jag med hjälp av Wordpress. Så om du kan hjälpa mig med denna förvirring det kommer att bli stor :-)


Registrering eller köp av BitcoinFråga:

Vänligen Hur får jag detta Bitcoin? Eftersom en vän Of Mind berättade om det men Am uppfyller inte

Svar:

Hej,
finns det 2 sätt att få Bitcoins:

  1. Köp dem - använd denna guideto lära
  2. Tjäna dem - använd denna guideto lära

Hoppas detta hjälpte.

Inga kommentarer


Regulatoriska problem i IndienFråga:

Hi 
hälsningar

Svar:

Hej Himanshu,

Om prop. Förbjuder crypto kommer du verkligen kämpa för att återta fiat från Binance till indiska bankkonto. Det är troligt att banken kommer att få i uppdrag att blockera sådana transaktioner. Men du kommer fortfarande att kunna dra krypto från Binance i din kryptovaluta plånböcker. Du kan sedan sälja krypto privat, mot kontanter eller andra betalningsmetoder. LocalBitcoins.com skulle vara en bra webbplats för att underlätta detta. Observera att jag inte tyder på att du bryter mot lagen om prop. Förbud Crypto helt, bara anger hur du kan komma runt ett förbud mot indiska banker hanterar kryptorelaterade transaktioner.

Inga kommentarer


Förhållandet mellan Mnemonic Seed och Private KeyFråga:

Uppdaterades senast den 16 januari 2018 vid 08:31

Jag skapade en Bitcoin plånbok på blockchain.info och jag fick en 12 fras mnemonic utsäde och uppmanas att hålla det säkert för säkerhetskopiering.
Tack …

Svar:

Hej Matthew, utsäde och en privat nyckel är mycket likartade villkor, de behövs för att kontrollera dina Bitcoins. Men de är inte samma sak, de används på olika sätt. Ett frö används för att generera en serie av privata nycklar med hjälp av en algoritm. Båda behövs för att förvaras säkert, men fröet är tillräckligt för att återställa din adress. Du kan

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Poloniex Utlåning

Post Litecoin

Hur använder jag Bitcoin för min e-handelssida?

Post Litecoin

Bröd bitcoin plånbok

Post Litecoin

Cryptoshop butiksminnare

Post Litecoin

Bitcoin Recovery - Wallet Seed Phrase Överföring till en annan plånbok

Post Litecoin

Hur man ansöker bitcoin kontanter

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - är det en riktig kryptokurrency

Post Litecoin

Mjuk och hård gaffel

Post Litecoin

Är deras dedikerade etereum miners?

Post Litecoin

Inställningar för att få högre hashhastighet för saphire 680 nitro

Post Litecoin

DOGE till BTC

Post Litecoin

Bitcoin Utlåning