Swisscoin IPO lovade den 1 augusti 2017 | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Swisscoin IPO lovade den 1 augusti 2017

Swisscoin IPO lovade den 1 augusti 2017

Fråga:

God dag 99bitcoin vill jag ta tillfället i akt att begära och hjälpa mig, liksom andra investerare att ta reda på eller uppdatera oss om möjligt om swisscoin (swisscoin.eu) som jag är en investerare. Vi har på ett tillförlitligt sätt informeras om swisscoin plattform som myntet kommer att börja handlas i den offentliga utgångspunkt från 1 augusti 2017, men till datum jag ännu inte sett myntet på coinmarketcap. Till dags dato är ändå att läsa nyheter om skälen till att myntet är ännu inte handlas som tidigare utlovats på mynt webbplats eller på nyheterna delen av instrumentpanelen för investerarna.
Vic.

Svar:

Hej Vic, Vi vet inte riktigt har någon information om Swisscoin, så vi inte är bekant med ramberättelsen varför ICO skjuts upp. Kanske kan du försöka följa upp med direkt utvecklaren laget eller kontrollera sociala medier om andra användare veta mer. Beträffande det framtida värdet, jag föreslår att du ta en titt video om hur man ska värdera en altcoinand försöka dra dina egna slutsatser om Swisscoin.

Inga kommentarerMärkning av dödsförfattareFråga:

Det skulle vara trevligt om en dödsruna inträde skulle ange författaren till artikeln i fråga (i förekommande fall), utöver allt annat som är för närvarande visas. Det skulle lösa problemet med oärliga journalister och andra "experter" som säljer vad är i huvudsak en fri alternativ, där de kan spela "jag sa" spelet om Bitcoin misslyckas eller hålla tyst eller ens ta bort sin ursprungliga artikeln om Bitcoin blir en stor framgång. Det skulle tvinga dessa faux "experter" att ha någon hud i spelet, och för evigt vara ansvariga för sina "expert förutsägelser" på grund av dessa förutsägelser alltid är anslutna till deras namn och en Google-sökning bort.

Svar:

Jon tack för att förbättra erbjudandet. Men alla artiklar närvarande länk källan på dem så jag antar att ta reda på vem författaren var är ganska enkel. Även om de inte väljer att radera artikeln finns det alltid på webben Archivethat sparar allt som någonsin upp till nätet.
Men jag förstår din synpunkt "en Google-sökning bort" - Jag ska försöka att inkludera författarens namn inne i Google titeln åtminstone där det är möjligt. Stora råd!

Inga kommentarer


Skatt på gåva?Fråga:

Låt oss säga att mina föräldrar i ett annat land skicka mig 100 Bitcoins.
Jag är en California bosatt.

Svar:

Hej Jake, 
har Regleringen av Bitcoin mycket olika behandling i varje land och det finns skillnader mellan ens amerikanska delstater hur de behandlar cryptocurrencies. Jag föreslår att du hittar en lokal skatterådgivare som är bekant med digitala tillgångar och lokal lagstiftning om Bitcoin i ditt område.

Inga kommentarer


BeskattaFråga:

Im en amerikansk medborgare och bor i Ca. Måste jag betala skatt till IRS när det handlar Bitcoin transaktioner? Tack.

Svar:

Hej Ahmad,
har Regleringen av Bitcoin mycket olika behandling i varje land och det finns skillnader mellan ens amerikanska delstater hur de behandlar cryptocurrencies. Jag föreslår att du hittar en lokal skatterådgivare som är bekant med digitala tillgångar och lokal lagstiftning om Bitcoin i ditt område och de bör kunna hjälpa dig.

Inga kommentarer


Snälla lär migFråga:

Någon chans att jag kunde få någon att tala om för mig vad jag ska göra... Jag börjar med baby steg är att investera lite hur men inte har kunskap. Jag behöver veta Göra och donts. Det jag behöver veta vad man ska göra var att gå hur man gör det och minsta jag måste börja göra det med. I inte smart jag vet men alla resurser är för mycket för att förstå jag behöver det enklare. Snälla hjälp mig. Jag förlorade, men verkligen vill att hjälp och uppskattar det kraftigt. Vänligen pm mig lcsphx @ yahoo. Com tack & Gud välsigna

Svar:

Hej Lauren,
 


 

Inga kommentarer


Den hyllade endast överflödsbaserade kryptokurrencyFråga:

God morgon sir, jag önskar er att hjälpa mig räkna ut möjligheten att detta mynt någonsin kommer att nå den förmodade priset på 1 miljard euro per mynt.
Webbplatsen är http: //www.thebillioncoin.infosir och deras handelsplattform är http://www.thebillioncoin.trade

Tack på förhand som jag väntar på din ta sir.

Svar:

Hej Michael, jag har hört talas om Billion Coin (TBC), men har inte tagit ett djupt undersöka saken. Från första anblicken verkar vara ett pyramidspel och jag skulle förmodligen inte investera i det. Jag har dock inte genomfört någon djupgående analys ännu så jag kan inte säga säkert. Jag föreslår att ta en titt på dessa Google resultsand försöka bygga en fullständig bild för dig själv. Låt mig veta vad du tycker! Ofir

Inga kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Mjuk och hård gaffel

Post Litecoin

Saknad quarkcoin efter inköp med bitcoin

Post Litecoin

Acepting bitcoin för konsulttjänster

Post Litecoin

Investerar $ 100K USD i bitcoins. Bästa praxis?

Post Litecoin

Få pengar tillbaka från en bluff

Post Litecoin

DOGE till BTC

Post Litecoin

Jag har att göra med en alltför stor fördröjning (mer än 10 arbetsdagar) för att i min bank få en SEPA-överföring från CEX. Jag har

Post Litecoin

Utbetalning till faucethub.io

Post Litecoin

Behöver veta steg från Bitcoin gård

Post Litecoin

Cryptoshop butiksminnare

Post Litecoin

Profit Glitch

Post Litecoin

Kan jag köpa BTC utan en mobiltelefon?