Bästa Bitcoin Plånbok för 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bästa Bitcoin Plånbok för 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse

Bästa Bitcoin Plånbok för 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse

Efter den senaste översynen av de bästa Bitcoin exchangesI bestämde att det var dags att granska de bästa Bitcoin plånböcker på marknaden idag. Innan jag igång med min recension min gissning är att vissa människor inte vet vad en Bitcoin plånbok ännu. För detta ändamål har jag skapat denna korta animerade video som kommer att förklara allt du behöver veta.

Nu när vi har fått det ur vägen är det viktigt att förstå att det finns olika typer av plånböcker tillgängliga.

SkrivbordsPOS=TRUNC Plånböcker

# 8211; Programvara som sitter på datorn och är ansluten till Internet. I det här fallet din dators hårddisk är den faktiska plånbok och om den blir stulen, så är Bitcoins som lagrats på det.

Mobil Plånböcker

# 8211; I likhet med skrivbords plånböcker men den här gången din mobila enhet fungerar som den plats där Bitcoins lagras.

Webb Plånböcker

# 8211; En webbplats som lagrar dina Bitcoins på sina egna servrar. Detta innebär i princip att du ger dina Bitcoins till någon annan för att hålla dem säkert för dig.

HybridPOS=TRUNC Plånböcker

# 8211; Detta är i grunden en oberoende plånbok (stationär eller mobil) som kan nås via webben genom användning av ett lösenord. Tänk på detta som en säker inne i en bank där banken inte har nyckeln till den (bara du gör).

För denna översyn som jag kommer att täcka webbtjänster som erbjuds i dag eftersom de är mer tillgänglig för nybörjare (och det är trots allt en plats för nybörjare).

Blockchain.info
 

Plånbok typ: Hybrid Wallet (tillgänglig som en mobil app även)

# Användare: 1.601.540

Betyg på Google Play: 4,2 (av 1515 användare)

Drivs av: Qkos Services Ltd. (brittiska, grundat 2004)

Fördelar: Blockchain.info ger dig möjlighet att öppna så många Bitcoin plånböcker (adresser) som du vill och du kan konfigurera varifrån betalning kommer att skickas eller tas emot varje gång. Den mobila app kan du också omedelbar tillgång till din plånbok från där du är. För den mer avancerade användaren som kan söker avskildhet när du skickar Bitcoins, finns det delade Coinoption. Delad Coin ger avskildhet för dina transaktioner genom att kombinera din transaktion med andra människor.

Nackdelar: Det verkar som användargränssnittet på Blockchain.info Android app är en bit saknas så många av användarna har klagat över det. Huvudfrågor är att para enheter och lösenordsfrågor. Jag kan säga av egen erfarenhet som jag har stött på några av dessa frågor själv men ingen av dem kan inte lösas på några minuter. Huvud con skulle förmodligen vara att du är beroende av en 3: e parts att lagra dina Bitcoins och i princip utsätts för deras säkerhetsåtgärd - som ni kan se hereit är ibland inte tillräckligt (även om i alla rättvisa var ungefär ett år sedan).

Coinbase

Plånbok typ: Web Wallet (tillgänglig som en mobil app även)

# Användare: 1.200.000

Betyg på Google Play: 4,2 (av 1743 användare)

Drivs av: Coinbase inc. (US Based, grundat 2012)

Totalt: Rankad som nr 2 av de 3 Bitcoin plånböcker. Coinbase kan du komma åt dina Bitcoins via deras hemsida och mobiltelefonen med hjälp av en infödd Android app. IOS App Coinsbase har släppt till App Store avlägsnades genom Apple november 2013 och det finns nu möjlighet att veta när det kommer att återutgiven (avlägsnande berodde på Apples förkastande av Bitcoin program). En av de coolaste sakerna Coinbase låter dig göra är att använda en SMS-tjänst för att köpa och skicka Bitcoins.

Fördelar: Den största fördelen med denna applikation är att det tillåter dig att köpa Bitcoins omedelbart från Coinbase. Detta eliminerar besväret med att försöka hitta sätt att köpa Bitcoinseach gång du behöver lite. Även den stora majoriteten av recensioner verkar vara positiva till Coinbase service och app.

Nackdelar: Den mest uppenbara nackdelen med Coinbase skulle vara att det är endast tillgänglig i USA. Även om du är en iPhone-användare kommer du förmodligen måste hitta ett alternativ som Blockchain.info. En annan stor nackdel om Coinbase är att du ger bort dina Bitcoins till en 3: e part att skydda. Detta innebär att om Coinbase blir hackad eller går konkurs till exempel kan du förlora dina Bitcoins (t.ex. Mt.Gox användare som förlorat sin fond när utbytet blev insolvent).

  mycelium

Plånbok typ: Mobil plånbok

# Användare: 

50 tusen

Betyg på Google Play: 4,7 (av 765 användare)

Drivs av: Megion Research & Development (Baserat i Österrike)

Totalt: En framväxande Bitcoin mobil plånbok som verkar bli allt dragkraft på sistone, är Mycel sägs att kombinera enkelhet i användning och hastighet med full kraft till slutanvändaren eftersom han håller sina privata nycklar. Detta betyder att du inte lita på någon 3: e part (som Blockchain.info till exempel) och lagra dina privata nycklar på telefonen.

Fördelar: Förmodligen den enklaste mobila plånboken i dag. Mycel också distribuera på funktion som kallas Local Trading snart som gör att du kan träffa Bitcoin leverantörer i ditt område. De har skapa en video för det men jag måste varna dig, det ser lite ut som en parodi...

Nackdelar: Jag kan inte säga att det finns någon synlig nackdelen med Mycel närvarande - även översyn på Google Play är mycket sympatisk. Jag har precis börjat använda det för inte så länge sedan och det verkar fungera bra. Det ger dig också möjlighet att enkelt skapa en säkerhetskopia för din plånbok om den mobila enheten blir stulen eller går sönder. Det är synd dock att det inte finns någon datorprogram (förhoppningsvis kommer det att finnas en i framtiden).

Så vad är dom?

Det verkar vara så att det inte finns någon klar vinnare. Om du just har börjat med Bitcoin Jag skulle föreslå Mycel på grund av dess enkelhet. För skrivbordet skulle jag välja antingen Coinbase om jag var i USA och Blockchain.info om jag bor utanför USA. Tänk på att dessa plånböcker bör användas endast för Bitcoin "cash" och inte för Bitcoin "besparingar". För stora mängder Bitcoins bör du använda kallt storageand inte hålla Bitcoins på alla enheter.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor recenserade - är det så säkert?

Post Tacocoin

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

Post Tacocoin

Vilken är den bästa Bitcoin stationär plånboken?

Post Tacocoin

BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining recension - Det är inte lika lönsamt som du skulle tro

Post Tacocoin

KeepKey mot TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet recension

Post Tacocoin

Coinbase missbrukar sina referensprogram deltagare?

Post Tacocoin

Luno (tidigare BitX) Bitcoin Exchange och plånbok granskades

Post Tacocoin

Bitclub Network Review och Analysis

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App recension (Hacks, Cheats och Mod apk)

Post Tacocoin

TREZOR mot LEDGER - Hands On Hardware Plånböcker recension