Binans recension: Är det en legit Cryptocurrency Exchange? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Binans recension: Är det en legit Cryptocurrency Exchange?

Binans recension: Är det en legit Cryptocurrency Exchange?

Binanceis ett Hong Kong-baserade kryptovaluta utbyte lanserades av utvecklare Changpeng Zhao i juli 2017. Zhaos företag Beijie Technology skapade utbyte efter en lyckad ICOthat upp $ 15 miljoner.

Beijie teknik och dess grundare upprätthålla en imponerande meritlista inom branschen. Zhaos CVincludes uppmärksammade positioner, såsom teknisk direktör på Blockchain.info, och hans företag ger nu handelssystem för över 30 andra plattformar.

Efter kämpar med den kinesiska regeringens syn på cryptocurrencies driver Binance nu sina servrar från mildare stater, förse den med friheten att köra en konkurrenskraftig utbytesservice.

”Som svar på Kinas beslut, flyttar vi vårt IP: s från Hong Kong till en offshore plats. Så vi är registrerade på flera platser och vi har folk på flera platser. På så sätt kommer vi aldrig att påverkas av ett tillsynsorgan ”, förklarade Zhao.

Handeln utbytet har haft häpnadsväckande framgång sedan sommaren lanseringen och nu även sitter runt de tio bästa i termer av 24-timmars handelsvolymer på Coinmarketcap.

Så varför är Binance blivit så populär, och är det bra för din kryptovaluta handel?

ValutaPOS=TRUNC stöd

Binanceoffers en krypto till crypto utbyte, vilket innebär att det inte underlättar några fiat valutor. Detta gör att plattformen för att arbeta fritt, styrning klar för någon byråkrati eller reglering (för tillfället).

Avgifter

På en konkurrensutsatt utrymme är avgiftsstrukturen på Binance framkant. Dess medarbetare har skärpt sina knivar och skiva oppositionen isär.

En schablonbelopp på 0,1% är mycket lockande för alla näringsidkare som inte behöver omedelbar fiat likvidation. Otroligt, undergräver det de flesta andra stora börser, varav en del tar ut uppåt på 0,2%. Det är en ganska stor skillnad om du arbetar med stora order.

För närvarande ger BNB, de infödda Binance token, till och med en 50% rabatt på denna handel avgift när du arbetar med myntet.

Insättningar är gratis, som du förväntar dig (det är i allmänhet den sändande plånboken som betalar blockchain avgifter med cryptocurrencies). Uttagsavgifter gäller, trots att de i allmänhet korrelerar med blockchain transaktionsavgifter. Den uttagsavgift verkar uppdateras regelbundet för att försöka erbjuda ett rimligt pris.

Vid skrivande stund kostar Bitcoin uttag runt $ 8, medan en litecoin uttag är ca $ 0,33. Det är ett tecken på tiderna för Bitcoin. Det är en bra idé att inte flytta Bitcoin runt om möjligt, eftersom det kommer att äta i din vinst; försök att använda snabbare och billigare alternativ som litecoin om du kan.

Kundsupport

Binance gör ett adekvat jobb när det gäller dess kundsupport. De flesta förfrågningar måste göras via webbplatsens kontaktformulär, och efter det, det är helt enkelt en fråga om att vänta. Som med de flesta större handelsutbyte, kan du behöva vänta en stund på ett svar helt enkelt på grund av den stora ökningen av efterfrågan.

Det finns en Wechat kundservice QR-kod för att utnyttja som kan hjälpa till via en snabb chatt, men några av svaren är automatiserade (och på kinesiska). På testa Wechat, jag ursprungligen fick ett automatiskt svar som pekar mig att stödja sida länkar. Fem minuter senare, avslöjade en annan anmälan vad som verkade vara en verklig person i andra änden. Min kinesiska var inte tillräckligt bra för att dechiffrera meddelanden utan Google Translate, men det hela verkar legitima.

Lyckligtvis är webbplatsen helt flerspråkiga, så de flesta människor bör klara sig bra i ett eller annat språk. Engelska, franska, spanska, tyska, koreanska, japanska och kinesiska är alla alternativ på börsen. Detta är en annan stor fördel för Binance eftersom det syftar till att konkurrera som en global kryptovaluta utbyte.

Den allmänna opinionen / online recensioner

Det finns mycket att älska om Binance och många handlare fortsätter att vara optimistisk om tjänsten. Låga avgifter, en lyhörd utbyte och utvecklare med en meritlista lämnar de flesta strålande. Binance har i allmänhet betraktats som en omfattande framgång i sin korta liv hittills.

En sak att tänka på är att Binance erbjuder ett affiliate program, som får en massa människor att tala högt om det samtidigt som man försöker driva sina affiliate länkar för att tjäna lite extra pengar. Ta varje positiv recension du läser med en nypa salt om det åtföljs av en affiliate länk.

Ett stort problem verkar vara en nagel i webbplatsens sida: Många reviewscomplain om en felaktig 2FA / SMS bekräftelse. Den temperaments karaktären av denna inställning för Binance innebär att ett fåtal kunder kämpar för att ta ut pengar. I själva verket är det ett sådant problem att bluff anklagelser har pekat på tjänsten.

För att vara ärlig, finns dodgier utsikterna inom branschen, och jag ser detta som mer av ett tekniskt problem än en bluff. Det är troligt att denna Hicka kommer att strykas i 2018, varefter jag förväntar Binance utbyte för att köra till en ännu högre börsvärde.

Slutsats: Är Binance ett bra utbyte?

När vi drar allt tillsammans och titta på Binance objektivt, proffsen uppväger nackdelarna. Detta är mer än vad som kan sägas om vissa andra konkurrenter. Börsens låga avgifter i kombination med lagets beprövade kunskap om hur man bygger en handelsplattform är tillräckligt för att göra det till en viktig aktör.

Det är inte konstigt att framgång följde tjänsten under sina första månader. Lägg till detta att kunna erbjuda en verkligt världsomspännande service från greppet av den kinesiska regeringen, och det finns inte mycket att stoppa Beiji Technology.

Ingen fiat stöd är alltid lite frustrerande, men det är förståeligt i de flesta fall. Om det kan uppbåda några toppklass kundsupport och bli av med sin udda teknisk fråga, är Binance en att titta på i 2018.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitclub Network Review och Analysis

Post Tacocoin

Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension

Post Tacocoin

Recension: Paxful mot lokala bitcoins

Post Tacocoin

Bästa Ethereumplånboken (2018 Uppdatering) - 5 alternativa granskningar

Post Tacocoin

BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner

Post Tacocoin

Bitcoin Trader recension - Är det möjligt att göra en 20% -ig månadsavkastning?

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

Billion Mynt (TBC) recension - Hur en bluff går Bust

Post Tacocoin

Letar du efter ett Bitcoin-alternativ? Här är 6 mynt att överväga

Post Tacocoin

Webmining - tjäna pengar på din webbplats via användarbläddrare

Post Tacocoin

CryptoSteel recension (brände den ner, sprang över den och krossade den till marken)