Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym

Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym

Bitfinexis världens största Bitcoin utbyte per volym. 5,77 miljoner Bitcoins handlas via Bitfinex från mitten av april till mitten av oktober 2017-nästan dubbelt så stor volym Bitfinex s närmaste konkurrenter, däribland Kraken (3.650.000 BTC) och Coinbase (3.060.000 BTC).

Hög volym är viktigt för handlarna eftersom det garanterar en låg spridning, vilket är skillnaden mellan den bästa köp- och säljkurser.

Med tillstånd av Bitcoinity.org, här är en graf över volymen under denna period, med Bitfinex visas i orange:

Så om Bitfinex är den största, det måste vara den bästa, eller hur? Väl…

Bitfinex Svårigheter

Det är ingen hemlighet att Bitfinex har upplevt sin andel av problem. Den April 2016 stöld av nästan 120.000 BTC från Bitfinex står som den näst största Bitcoin rån i historien, bara skuggan av förlusten av omkring 750.000 BTC av Mt. Gox.

Den huvudsakliga skillnaden mellan Gox och Bitfinex är att den senare gjorde sina kunder hela. Även om inte alla konton påverkades, Bitfinex fattat beslutet att sprida förlusten bland alla sina kunder; alla användare tog 36% ”haircuts” på sina kontovärden. Ett år senare var alla klienter full ersättning, åtminstone de som hade hållit sina BFX polletter, som representerade reverser från Bitfinex.

Problemen slutade inte där för Bitfinex. I april 2017 var Bitfinex bankkonton frysta av dess korrespondentbank, Wells Fargo. Denna situation kvarstod i flera veckor, vilket leder till klagomål klient och alla typer av störningar i Bitfinex prissättning. Normal drift så småningom återställd-även US-dollar och amerikanska kunder inte längre accepteras av Bitfinexas ett resultat av dessa bank huvudvärk.

Detta innebär att det finns inget sätt att finansiera ditt Bitfinex konto med fiat valuta för tillfället.

Avancerade handels funktioner

Bitfinex har ett avancerat, anpassade GUI, över 50 handelsspar (t.ex. BTC / ETH) och riklig ordertyper, såsom gräns, marknad, stopp, stopp-gräns, släpande stopp, fylla eller döda, och skalade order. Dessa funktioner kombineras för att göra det till ett populärt utbyte med mer sofistikerade kryptovaluta handlare.

Valuta Support och avgifter

Bitfinex är tekniskt en all-crypto utbyte på ström.

Bitfinex har dock stöd Tether (USDT), kvasi-fiat token inofficiellt knuten till den amerikanska dollarn pris. I själva verket är Bitfinex storägare i Tether och är förmodligen de flesta innehavare av dessa mynt.

Medan Tether är mycket användbar för handlarna, som (i allmänhet) som stabil i pris som USD utan tillhörande nackdelar med långsamma och kostsamma internationella överföringstider är det fortfarande utsatta för betydande regleringsrisken.

Fria insättningar och ganska billigt withdrawalsare tillgängliga för Bitcoin och följande altcoins och ICO tokens: litecoin, Ethereum (Classic), Zcash, Monero, Dash, krusning, iota, EOS, Santiment, OmiseGO, Bcash, NEO, Metaverse ETP, Qtum, Aventus, EDO och Bitcoin Gold.

Marknader och tjänster

Förutom att ge ca 51 valutahandel paren för en mängd olika valutapar (för en måttlig maximal taker avgift på 0,2% eller en tillverkare avgift på 0,1%), ger Bitfinex också marknader för så kallad Chain Split Tokens (säkerhetsarbetet). Dessa presenterar ett sätt för Bitcoin innehavarna att spekulera om framgången för framtida hårda gaffel försök, såsom SegWit2x.

För dem som vill handla stora mängder ($ 100.000 +) av kryptovaluta privat, ger Bitfinex en over-the-counter (OTC) handelsplattform. Tjänsten matchar, och förmodligen säkrar, stora privata affärer.

Marginal handel och finansiering marginal

Marginal tradingessentially multiplicerar en näringsidkare marknadsexponering genom hävstångseffekt, varigenom en $ 10 rör sig i Bitcoin pris 10x hävstång skulle resultera i en $ 100 vinst eller förlust. Bitfinex erbjuder maximalt 3,3x hävstångseffekt.

Marginal finansieringen tillåter användare att låna likviditet till marginal handlare i gengäld för dagliga räntebetalningar. För att beräkna den potentiella avkastningen, rekommenderar vi den hjälp BFXdata räknare.

Varning: Marginal handel förstärker både upp och nedåtrisk och rekommenderas inte för nya aktörer. Marginal finansiering låser dina pengar på Bitfinex under hela lånet.

Att köpa Gränser

Som Bitfinex listar en 0,1% taker avgift för dem som handlar $ 30 miljoner eller högre per månad, kan man anta att ingen köper gräns finns bortom utbudet på marknaden.

Integritet

Bitfinex kräver verifiering för Tether användning och expedierade kryptovaluta uttag. Men utbytet fortfarande fullt användbar för dem som bara vill ge en e-postadress. Bitfinex erbjuder också direkt tillgång via en Torhidden service.

Slutsats

Om du är ny på kryptovaluta och vill få din första mynt, är Bitfinex inte för dig. Bristen på fiat finansieringsalternativ gör det omöjligt att köpa krypto med regelbunden pengar. Även om du lyckas finansiera ditt konto, kommer den komplicerade gränssnitt säkert ta tid att bemästra och kommer att göra kostsamma misstag mer sannolikt. Nykomlingar uppmanas att hålla sig med en enklare utbyte som erbjuder en mängd olika välkända betalningsalternativ.

Å andra sidan, om du är en erfaren kryptovaluta näringsidkare, Bitfinex erbjuder troligen allt du behöver och mer. Den främsta dragningen är förmodligen plattformens höga Bitcoin och Ethereum likviditet, men marginalen finansiering, inflytande, och flera ordertyper erbjuder stor flexibilitet.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Den bästa Litecoin-maskinvaran - Antminer L3 Scrypt Miner-granskning

Post Tacocoin

Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig?

Post Tacocoin

Bitcoin Kranet WordPress Plugin av 99Bitcoins

Post Tacocoin

Från TREZOR till LastPASS: Best Password Managers 2017 recension

Post Tacocoin

Bitconnect recension: Är det Legit?

Post Tacocoin

My New Best Bitcoin och altcoin Wallet - Exodus Wallet recension

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet recension - Det är verkligen en cool plånbok

Post Tacocoin

Antminer S9 recension - 6 saker du behöver veta innan du köper

Post Tacocoin

Vilken är den bästa Bitcoin stationär plånboken?

Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-jämförelse

Post Tacocoin

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Post Tacocoin

Nybörjarens guide till de bästa VPN-tjänsterna 2016