BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort | Swedish.globalsciencecollaboration.org

BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort

BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort

Bitpanda (tidigare känt som Coinimal) är en Bitcoin mäklare som specialiserat sig på att köpa och sälja Bitcoins inom euroområdet. Företaget grundades i slutet av 2014 och har sedan dess vuxit till att bli en av de mer populära alternativ att köpa Bitcoins runt om i Europa.

BitPanda växelkurs är högre än genomsnittskurs på grund av det faktum att de tillåter dig att köpa Bitcoins med metoder som gör att chargeback (dvs kreditkort, Skrill, etc.). BitPanda bas Killingen består av marknadsräntan plus en liten avgift. Alternativet betalning du väljer avgör hur mycket avgift du betalar för beställningen. Medan SEPA, EPS, Giropay och Sofort har mycket låga avgifter, e-plånböcker som Neteller tar lite högre avgifter.

Till exempel vid skrivande stund valutakurs Bitstamp är 1129,00 euro per Bitcoin medan BitPanda det 1152,82 euro. Detta innebär att det finns en 2,1% premie på Bitcoin priset. Men det är inte allt, beroende på betalningsmetod du ska betala en extra avgift.

Med användning av ett kreditkort / SOFORT överföring har en extra avgift på ~% 2 (som är relativt låg). Skrill har en extra avgift på ~ 3,77%, Neteller är lite lägre än Skrill och den billigaste metoderna för att köpa Bitcoins på BitPanda använder en kupong eller Giropay.

För att köpa Bitcoins med BitPanda måste du verifiera grundläggande verifiering. Den lägsta kontrollnivå kräver endast ett telefonnummer. Detta gör att du kan köpa 50 euro värde av Bitcoins en månad upp till totalt 600 euro. Högre kontrollnivåer kräver ett giltigt ID.

Om ditt konto är verifierat gränsen är 2.500 € per dag (75.000 per månad) för inköp kreditkort. För andra alternativ, det finns en 10.000 € dagligen (300.000 € per månad).

Användargränssnittet i BitPanda är ganska snygg och mycket intuitivt. Även nybörjare kommer att ha en lätt tid att navigera genom den och köpa Bitcoins. Andra online reviewssuggest BitPanda gör ett ganska bra jobb med kundservice samt. Slutligen verkar det som om företaget har vunnit en start awardin sen 2016, men jag kan inte riktigt säga vad det här priset handlade om.

Klicka här för att besöka BitPanda

Avslutningsvis BitPandaseems som ett utmärkt alternativ för att köpa Bitcoins inne EUFOR människor som funderar på att använda Skrill, ett kreditkort eller något annat alternativ. Företaget har funnits tillräckligt länge, avgifter relativt låga avgifter och har bra stöd pågår.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

7 Bitcoin Betalkort Jämfört och granskat (2018)

Post Tacocoin

HitBTC recenserade: Är det nästa stora utbyte?

Post Tacocoin

Min BTCJam Investering Gick bara Bust

Post Tacocoin

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App recension (Hacks, Cheats och Mod apk)

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-jämförelse

Post Tacocoin

BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånböcker för iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitstämpelrecension: Är det billigaste utbytet för att köpa Bitcoin?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund recension: Investering i Bitcoin, Ethereum och mer

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading recension