Bitstämpelrecension: Är det billigaste utbytet för att köpa Bitcoin? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bitstämpelrecension: Är det billigaste utbytet för att köpa Bitcoin?

Bitstämpelrecension: Är det billigaste utbytet för att köpa Bitcoin?

Bitstamp är en av de äldsta och mest respekterade kryptovaluta utbyte plattformar. Det har varit i drift sedan 2011.

Utbytet är bäst lämpad för mellanliggande och erfarna kryptovaluta användare som behöver handla Bitcoin, altcoins och fiat valutor. Bitstamp ser ut att erbjuda användarna en låg avgift sätt att utbyta digitala valutor i stora mängder. Det är särskilt populärt bland européer, eftersom det utvecklades i Luxemburg och har nu kontor i London.

I denna översyn, hittar du en fördjupad titt på Bitstamp, inklusive dess huvuddrag, dess stöd valutor, och om det i slutändan kommer att passa dina behov.

Företagsöversikt

Eftersom det har varit i drift sedan 2011, har Bitstamp utvecklat en väl respekterad, ansedd och pålitlig service. Det var en av de första börserna ursprungligen skapats för att handla Bitcoin som en konkurrent till den då populära Mt. Gox.

Mt. Gox var en gång den största Bitcoin utbyte, hantering nästan 70% av transaktionerna. Baserat i Tokyo, var plattformen fällde den mest ökända Bitcoin hack, som såg 850.000 mynt stulna. Många förlorade stora summor pengar som aldrig återhämtat sig.

Bitstamp europeiska bas har gjort det ett kraftpaket i kryptovaluta industrin, och plattformen vet vad den gör när det gäller blockchain. Det navigerat ojämn, kurviga vägar av Bitcoin, och det är bättre för det.

Bitstamp tjänst är bäst för någon med lite kryptovaluta erfarenhet. Trots Bitstamp s försprång på konkurrenterna, är webbplatsens användbarhet inte mycket enkel och är lite sofistikerad för nybörjare. Tjänster såsom Xapoor Coinbasemight vara lättare om du är ute efter att köpa din första Bitcoins.

Valutor stöds

Bitstamp arbetar med euro och amerikanska dollar för fiat valutaoptioner. Om du har ett europeiskt bankkonto, hittar du tjänsten särskilt användbart eftersom du kan sätta in pengar via banköverföring. Detta bidrar till att undvika rejäl kreditkort avgifter.

De cryptocurrencies som erbjuds är de som du förväntar dig av en större utbyte: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), litecoin (LTC) och Ripple (XRP) har alla handels- och plånbok alternativ.

Länder som stöds

Bitstamp ger européerna med fantastiska stöd, särskilt de med euro bankkonton. Banköverföringar från eurokonton är det billigaste sättet att använda tjänsten om du sätter fiat valuta. Bitstamp nu också tillåter insättningar via kreditkort, vilket öppnar upp mer enkla alternativ för resten av världen, men det är ett dyrt alternativ.

Bitstamp har kontor i Luxemburg, Storbritannien och USA. Det är ganska skönt att veta att de har en brittisk telefonnummer och adress, vilket gör dem att känna sig lite mer trovärdig.

Växlingsavgifter

Insättningar, uttag, och handelsavgifter med Bitstamp är i allmänhet ganska billigt jämfört med de flesta börserna. Depositionen avgiften är bara 0,05%, vilket är ganska lågt. Andra utbyten kan vara särskilt girig i detta område, med 2%, 3%, eller till och med 4%.

Avgifter varierar beroende på köp- och sälj belopp. Den högsta handelsAvgiften är 0,25% för belopp under $ 20.000, och det kan falla så lågt som 0,10% om du har tur nog att arbeta med mer än $ 20 miljoner. Återigen, dessa är relativt försumbara avgifter jämfört med vissa konkurrenter.

Var försiktig med att använda ditt kreditkort. Insättning via kort för små mängder kommer att kosta dig dyrt. Mängder mindre än $ 500 bär en jättestor 8% avgift.

Insättningar och uttag i Bitcoin, litecoin och Ethereum är gratis.

Du hittar en fullständig lista över avgifter här.

Kundsupport

Kundsupport för kryptovaluta och blockchain företag kan vara ganska opålitliga och kan variera från företag till företag eller ens kund till kund. Du hittar användarna pratar om både goda och dåliga erfarenheter med Bitstamp, som kan förväntas för en banbrytande företag i ett utvecklingsbranschen.

Du kan naturligtvis kontakta Bitstamp via e-post, och du brukar få ett svar inom 24-72 timmar beroende på vilken typ av din fråga. Verksamheten i Storbritannien telefonnummer finns också att ringa i en nödsituation.

Det finns också en anständig FAQ sida. Många företag bara betala läpparnas bekännelse till denna del av sina webbplatser, men Bitstamp faktiskt ger fördjupad information som ska svara på de flesta stora frågor.

Allmän åsikt

Bitstamp är en respekterad aktör och är i allmänhet hålls högt av konsumenterna. Som nämnts ovan, är verksamheten nu över sex år gammal, så du är tvungen att gräva upp några dåliga recensioner om du letar efter dem. En snabb Google-sökning på Bitstamp reviewdoes kasta upp några "bluff eller inte?" rubriker, men dessa snabbt skingras på vidare läsning.

För att vara ärlig, är du sannolikt att hitta dessa typer av frågor som hänger över de flesta börser, eftersom allmänheten inte riktigt har litar på kryptovaluta världen som helhet ännu. Sammantaget du alltid kommer att hitta dåliga recensioner om Bitcoin företag eftersom många människor inte förstår hur man använder tjänsterna.

Européer som Bitstamp tack vare låg avgift alternativ jag har nämnt ovan. Det är en trovärdig och respekterad plattform.

Säkerhet

Bitstamp hjälper till att leda branschen med sina förfaranden top-tier säkerhet. Återigen har plattformen en bra och pålitlig rykte i detta avseende.

Alla långa Stander i branschen kommer att ha sin historia av problem när det gäller säkerheten. Bitstamp drabbades hacka och stannade handeln tidvis under 2014 och 2015, den senare som såg 19.000 Bitcoins stulna. En rejäl summa-men inte lika katastrofal som i fallet med Mt. Gox. Mycket har förändrats sedan dess, och industrin har kommit långt.

Bitstamp ger säkra plånbok alternativ för sina kunder. Majoriteten av medel som i utbyte är i kylförvaring, vilket innebär att de är offline och kan inte hacka. 2FA skyddar också ditt användarkonto så tjuvar inte kan få tillgång till den med bara ett lösenord. Det är ganska standard att ha dessa metoder nu, och du bör vara försiktig med några företag som inte använder dem.

Slutsats

Bitstamp ger en låg avgift utbyte mot kryptovaluta användare som vill ha en solid sätt att handla. Det har varit runt kvarteret (kedja) och vet hur man erbjuda en anständig tjänst för stora handels belopp. Det är en bekväm plattform för dem som vill arbeta med euro och ett anständigt urval för stora cryptocurrencies. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att det kommer att hålla stora mängder av medel säkra. Den enda riktiga nackdelen är att det är lite komplicerat för Bitcoin nybörjare som inte förstår handelsmarknaden.

Om du vet vad du gör, sedan knäcka på med Bitstamp; Om du är ute efter att göra din första krypto köp, då kanske börja med en enklare plattform för utbyte.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

Post Tacocoin

Nybörjarens guide till de bästa VPN-tjänsterna 2016

Post Tacocoin

Bithumb recension - köpa bitcoins i Korea

Post Tacocoin

BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Kontroversiella problem du måste vara medveten om

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånböcker för iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym

Post Tacocoin

EToro Cryptofund recension: Investering i Bitcoin, Ethereum och mer

Post Tacocoin

CryptoSteel recension (brände den ner, sprang över den och krossade den till marken)

Post Tacocoin

Bittrex recension - En kritisk fråga du behöver veta om

Post Tacocoin

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Escrow Services