CEX.IO 2017 recension - Varför Reddit användare klagar över denna Bitcoin Exchange? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

CEX.IO 2017 recension - Varför Reddit användare klagar över denna Bitcoin Exchange?

CEX.IO 2017 recension - Varför Reddit användare klagar över denna Bitcoin Exchange?

Januari 2018 Uppdatering: Nyligen har jag märker en ökning med användare klagar CEX.io. Jag föreslår att läsa recensioner jag har nämnt i det här inlägget och kommentarerna i kommentaren och döma för dig själv. Jag har haft flera personer ber mig att ta bort denna översyn, men från min personliga erfarenhet jag har aldrig haft en problem med utbytet. I varje fall handla med försiktighet.

CEX.iois en av de äldsta Bitcoin börser runt. Det började 2013 i London som en Bitcoin utbyte och moln gruvleverantör. Vid något tillfälle sin gruv pool, känd som Ghash.io, var så stor att den höll 42% av den totala nätverksgruv makt.

Men januari 2015 molnet gruvdrift stängdes och idag CEX.io fungerar enbart som en Bitcoin utbyte. CEX.io är registrerad hos FinCEN och det gäller KYC (vet din kund) och AML (anti penningtvätt) politik. Detta innebär att du måste verifiera din identitet innan du kommer att kunna köpa Bitcoins via växeln.

CEX.io kan du köpa Bitcoins med ditt kreditkort, en banköverföring eller en SEPA överföring (om du bor i EU). Men CEX.io transaktioner fungerar lite annorlunda än andra Bitcoin börser, de är baserade på Fill-or-Kill order (även känd som FOK).

Fok order är order som utförs omedelbart och i sin helhet. Så vad du "överens" att betala eller få, det är precis vad som kommer att hända. Detta är annorlunda än hur andra börser fungerar där du kan stöta på likviditetsproblem. Så till exempel, om du men 2 Bitcoins på en överenskommen ränta på CEX.io du kommer definitivt att få det beloppet, men om du men 2 Bitcoins på Bitstamp du kommer att behöva vänta tills någon som är villig att sälja dig dessa Bitcoins på din begärda priset följer med.

Men för att detta ska fungera 100% CEX.io måste debitera kunderna en premie, så att de alltid kommer att kunna uppfylla sina beställningar, därav högre växelkurs.

Hur CEX.io arbete?

CEX.IO har en mycket tydlig förklaring på sin webbplats om hur den här tjänsten fungerar här är en sammanfattning av det:

När du anger en handel, CEX.iocalculates priset och fryser den för 120seconds. Du anger hur mycket pengar du vill spendera och du ser hur mycket Bitcoins du kan ta emot. När du trycker på Köp / sälj-knappen, kontrollerar systemet för att se till att du har tillräckligt med pengar tillgängliga.

Om situationen på marknaden tillåter utförandet av din beställning på villkoren inte värre än du kommit överens om, kommer ordern att fyllas (Ordern kan också fyllas på mer gynnsamma villkor). Om det finns en plötslig stegring i växelkursen - förhindra utförandet av ordern på överenskomna villkor - du kommer att meddelas. När du har bekräftat handeln är din beställning matchas mot andra order på börsen, och ditt saldo justeras - ibland beloppet kan vara ännu större än kommit överens om, men är aldrig mindre.

CEX.io och avgifter

En av de största klagomålen användarna har om CEX.io är mängden av avgifter och "dolda avgifter" de tar. CEX.io tar 7% avgift för tjänsten som laddas från mängden fiat valuta du betalar. Så om du köper $ 1000 värde av Bitcoins får du endast $ 930 värde. Detta innebär att den höga växelkursen du ser på CEX.io innehåller redan serviceavgift inom den, och inga andra avgifter kommer att gälla.

Men avgiften anges ovan är endast relevant om du vill göra ett direkt köp med CEX.io. Utbytet levererar också handelstjänster där olika avgifter kommer att gälla. För att handla måste du finansiera ditt CEX.io konto med antingen ett bankkonto (ingen provision på CEX.io del) eller ett kreditkort (3,5% + $ 0.25 provision). Dessutom, när in i en handel som du kommer att behöva betala upp till% 0,2 transaktions feedepending från din sida i handeln.

CEX.io Köpa Gränser

Det finns fyra olika konto gränser för CEX.io- Basic, Verified, Verified Plus och Corporate.

Grund accountscan köpa upp till $ 500 värde av Bitcoins per dag och $ 2000 värde av Bitcoins månaden.

Verified accountscan köpa upp till $ 10.000 värde av Bitcoins per dag och $ 100,000 värde av Bitcoins månaden.

Verified plus och Corporate konton har inga begränsningar för hur mycket Bitcoins som kan köpas.

För att bli verifierad måste du leverera ett giltigt id och personlig information om dig själv.

Länder som stöds

CEX.io suppoers alla länder över hela världen för kreditkort inköp med undantag för följande: Island, Vietnam, Afghanistan, Algeriet, Bahrain, Irak, Kuwait, Libanon, Libyen, Nigeria, Oman, Pakistan, Palestina, Qatar, Saudiarabien och Jemen.

Kundsupport och omdömen

Kanske en av de mest kontroversiella frågor om CEX.io är användarrecensioner det blir på nätet. Trustpilot ger CEX.io ett genomsnittligt betyg på 3,9 av 10 stjärnor. Reddit hade också en mycket kort och orolig reviewabout utbytet. Men de flesta människor inte faktiskt läsa de detaljerade recensioner som de bara tittar på betyg, så jag bestämde mig att göra just detta.

Det verkar som om de flesta missnöjda användarrecensioner antingen klagar de dolda avgifter (dvs. Hög växelkurs), identitetsverifieringsprocessen eller webbplatsens kundsupport. De två första frågorna oftast relaterade till människor inte förstå det finstilta och CEX.io har gjort det mycket tydligare under de senaste månaderna hur mycket kommer du betalar för dina mynt. Som kan ses nedan:

När det gäller stöd jag körde ett test. Jag klickade på "Hjälp" -ikonen som är tillgänglig på varje sida på webbplatsen och ville se hur fort jag kan få ett svar. Stöd rep besvaras inom 20 sekunder och gav mig en ganska detaljerat svar (även om det var en burk svar). Så jag personligen var ganska nöjd med det.

De flesta av de dåliga recensioner som var på Trust också fått ett svar från CEX.io så det är skönt att se att företaget bryr sig om sitt rykte. Och slutligen, gjorde korta reddit översyn läste jag inte kasta någon nytt ljus på börsen. De flesta människor på Reddit sade att de inte har några problem med det, och den ursprungliga affischen bara inte förstå identitetsverifieringsprocessen.

Slutsats - Är CEX.io ett bra val?

Fram till idag har jag använt CEX.ioseveral gånger och har inte haft några problem. Jag tycker det är en solid utbyte, med den enda nackdelen är den 7% avgift som de tar ut för att köpa Bitcoins. Under det senaste året eller så utbytet har språng frogged överförts och har blivit på av de ledande Bitcoin mäklare runt. Användargränssnittet är mycket intuitivt och även kompletta nybörjare kommer att lyckas köpa Bitcoins med det. Så länge du är medveten om de avgifter och verifieringsprocessen som krävs för att köpa mer betydande mängder Bitcoin du är bra att gå.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

CryptoSteel recension (brände den ner, sprang över den och krossade den till marken)

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånböcker för iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

December ICO-analys - NAGA-granskning

Post Tacocoin

Vad är Zen protokoll? November ICO-analys

Post Tacocoin

Coinomi recension - En mobil plånbok för flera kryptokurser

Post Tacocoin

Xapo recension: 3 saker du behöver veta om

Post Tacocoin

Indacoin recension - Är det en Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Escrow Services

Post Tacocoin

GDAX recension - Coinbase Advanced Exchange, hur bra är det?

Post Tacocoin

Bitcoin Trader recension - Är det möjligt att göra en 20% -ig månadsavkastning?

Post Tacocoin

BitMEX recension - Är det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Xcoins recension - är det ett legit sätt att köpa Bitcoins?