Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

VIKTIGT: Per 7 december 2016 Circle tillåter inte längre möjlighet att köpa eller sälja Bitcoins via sina tjänster. De är nu hänvisar alla sina kunder toCoinbase.

Den mest märkbara skillnaden mellan Coinbaseand Circle är transaktionsavgifter. Circle säger:

 "Du ska inte behöva betala avgifter för att använda dina egna pengar. Vi tar inte betalt avgifter när du konverterar medel till eller från Bitcoin med en länkad bankkonto när du lagrar din bitcoin eller för Bitcoin transaktioner"

I själva verket när du köper Bitcoins med Circle du inte kommer att betala en avgift, men det verkar som cirkel $ 500 inte kommer upp som $ 500 värde av Bitcoins. Detta beror på flera orsaker:

  • Det finns en avgift kreditkort som tillämpas när du köper dina Bitcoins med kreditkort genom Circle. Från vad jag har sett denna uppgår till 2,9%, vilket inte är exakt försumbar.
  •  Det verkar som om cirkeln inte garanterar växelkursen vid tidpunkten för beställningen (till skillnad från Coinbase). Detta kan orsaka en skillnad i hur mycket du betalar (ursprungligen tyckte att det här problemet på Reddit).

Coinbase å andra sidan tar ut en fast 1% transaktionsavgift oavsett vilken betalningsmetod du använder och en 0,15 $ avgift för ACH insättningar. Dessa avgifter är ganska låg jämfört med andra alternativ där ute som gör att du kan köpa Bitcoins.

Circle har det enklaste köpprocessen jag sett hittills

Fram till idag har jag köpt Bitcoins genom nästan 10 olika börser. Jag tror inte att jag någonsin har stött på en webbplats som är så intuitivt som Circles. Den enkla konstruktionen och snygg animation gör det tilltalande och lätt att använda även för icke tekniskt kunniga användare.

Men den verkliga "magiska ögonblicket" kommer från möjligheten att köpa Bitcoin med ett kreditkort inom 2 minuter att inrätta ett konto. De flesta webbplatser kräver någon form av första kontroll och fram till idag processen för att köpa Bitcoins med kredit cardwas ganska komplicerade. Det tar ca 2 minuter att slutföra processen med Circle och jag är beredd att betala extra för det.

Coinbase har också gjort ett bra jobb på deras hemsida men processen är lite lång och kan slitas ut dig. Den viktigaste frågan är det faktum att du måste verifiera din rygg konto och ibland kan ta en dag eller två.

Coinbase har något skumt på gång.

Eftersom 99Bitcoins behandlar en hel del människor som köper sin första Bitcoin Jag har märkt något konstigt händer på sistone. Vid flera tillfällen har jag fått e-post från människor som hävdar att de gjort en beställning på Coinbase och det fick återkallas hävdar att deras konto är "hög risk". Märkligt nog alla dessa Spärr hände när priset på Bitcoin gick upp drastiskt.

Här är ett exempel på ett sådant fall som orsakade en fördröjning på köpet för användaren. En användare var så arg att han gick ut och gjorde en hemsida som heter Coinbase bedrägeri, detta webbplatser visar livs levande exempel på Coinbase annullera order när det gynnar dem på grund av förändringar i priset på Bitcoin.

Jag kan inte säga att jag har upplevt sådana problem med Coinbase själv men det förefaller mig som jag har hört talas om den här typen av berättelser så många gånger att det finns förmodligen en del sanning i det.

Både mobila applikationer fungerar bra, är stödet också bra

Både Circles och Coinbase mobila app är ganska intuitivt och enkelt att använda. Med detta sagt Circle gör ett mycket bättre jobb på att skapa en trevlig upplevelse (precis som deras hemsida). Ibland när jag behövde stöd från Coinbase och Circle de båda verkade ha svarat i tid och fick mina frågor besvaras.

Om du köper $ 500 värde av Bitcoin här är vad du får

Om du spendera $ 500 med Coinbase vid dagens valutakurs du skulle få 1.3103BTC (alla avgifter ingår). Om du går med Circle du skulle ta emot 1.2782BTC. Det kan tyckas att Circle är mycket dyrare än Coinbase, men det är viktigt att notera att jag har mätt Coinbase s ACH betalningsmetod med Circle kreditkortsmetod (eftersom jag inte har ett amerikanskt kreditkort som Coinbase accepterar).

Detta innebär att med Coinbase du får myntet 2-4 dagar efter att du har gjort inköp och med Circle du får den direkt - så jag antar att du bör ta reda på om 0.0321BTC är värt att vänta 2 dagar (~ ungefär $ 11 vid dagens växelkurs).

Circle är vinnaren av en nos i min bok

När allt är sagt och gjort, jag föredrar Circle till Coinbase. Deras eleganta design, användarvänlighet och blixtsnabb leverans transaktionen skapar en riktig "magiska ögonblicket" för mig. Jag har inte heller något emot att betala mer avgifter för denna enastående upplevelse. Om du allt om att spara så mycket som möjligt än Coinbaseis förmodligen rätt väg att gå, men om du vill undvika besväret välja Circle.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner

Post Tacocoin

Letar du efter ett Bitcoin-alternativ? Här är 6 mynt att överväga

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 recension - inte säkert det är värt pengarna

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 recension - Varför Reddit användare klagar över denna Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Electrum Wallet recenserade: Personliga och Reddit recensioner

Post Tacocoin

TREZOR mot LEDGER - Hands On Hardware Plånböcker recension

Post Tacocoin

Billion Mynt (TBC) recension - Hur en bluff går Bust

Post Tacocoin

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Kontroversiella problem du måste vara medveten om

Post Tacocoin

Ledger Nano S recension - Är det här Bitcoin Wallet Better Than TREZOR?

Post Tacocoin

Bittrex recension - En kritisk fråga du behöver veta om

Post Tacocoin

Bitconnect recension: Är det Legit?