EToro Bitcoin Trading recension | Swedish.globalsciencecollaboration.org

EToro Bitcoin Trading recension

EToro Bitcoin Trading recension

Fördelar: lätt att installera, förmåga att följa och kopiera erfarna handlare, Nyttiga video tutorials

Nackdelar: Endast fyra exekveringstider för handel om dagen, accepterar inte kunder

Slutsats: eTorois förmodligen det enklaste investeringar plattform för att förstå från alla andra alternativ. Det är enkelt sätt och det faktum att du kan kopiera handel och diversifiera din investering i olika människor är ovanligt i Bitcoin handelsvärlden och kan vara värt att överväga. Den handels timmar begränsning (endast 4 gånger dag) gör dock hindra den från att vara min all time favorit.

För mer information om eToro sociala investeringar plattform.

Fullständig översyn av eToros Bitcoin handelsplattform

En av de mest intressanta investerings plattform runt Bitcoin är eToro. Till skillnad från andra handelsplattformar, eToro skiljer sig från konkurrenterna genom att vara en social investering nätverk och tar upp det faktum att:

  • Handelsplattformar är alltför komplexa.
  • De flesta människor kan inte hitta sin väg lätt när det gäller de finansiella marknaderna.
  • Det finns inte tillräckligt tillgång till marknadsinformation och topp handlare.

Genom att använda eToro Openbook världens största sociala nätverk av investerare byggs. Nu kan du utnyttja den visdom över 3m investerare från 200 olika länder och se sina portföljer och handel. Grundtanken är att du kan kopiera framgångsrika investerare, vilket gör hela historien att veta när och vad man ska satsa på mycket enklare. Så i stället för behovet av att besluta vad lager eller råvara för att investera det, kan du bestämma vilken person du vill kopiera (baserat på hans tidigare misslyckanden och framgångar).

Så vad du behöver göra är att se, följa och kopiera de bäst presterande handlarna i nätverket. Detta innebär att du inte behöver vara expert för att investera som en presterande. Till exempel Annie Charalambous investerar 3,5% av sin portfölj i Bitcoin och har fått mer än 30% på hennes Bitcoin investeringar fram till idag. Hon har nästan 80.000 anhängare och du kan också se vilka aktörer hon kopior för att få fler insikter.

Jag tror att det bästa med eToro är att det är lätt att använda för oerfarna handlare. Det handlar inte om alla typer av komplexa handelsplattform och konstig terminologi. Det tar bara 3 klick och du kan börja investera.

Nackdelen med eToro som sedan den är gjord för "enkla" handlare, kommer det inte att låta dig kort sälja och inflytande på Bitcoin när det prisfall till skillnad från andra handelsplattformar som AvaTradeor Plus500.

Hur man startar investera i Bitcoin med eToro

Gå till eToro Openbook Bitcoin pageand klicka på "Invest in Bitcoin"

Efter att du kommer att kunna välja hur mycket pengar du vill investera. Du kan välja mellan standard på $ 50, $ 500 och $ 1000 eller ange en anpassad mängd. Jag föreslår att man börjar med den minsta $ 50 bara för att skaffa dig bekant med systemet.

Härnäst kommer du att behöva ange betalningssätt och fylla i en kort undersökning som krävs av regler för eToro eftersom det är en handelsplattform. När du är klar med undersökningen kommer att krävas för att ladda upp en identitetshandling för ditt konto verifieras. När du har överfört detta dokument kan det ta upp till 5 dagar för att få granskas även från min erfarenhet det tar mycket mindre.

När ditt konto har verifierats din beställning kommer att utföras i nästa exekveringstiden som är på 06:00, 12:00, 18:00 och 00:00 måndag till fredag. Så kom ihåg att om du vill placera en handel vid 16:00 måste du placera den minst 5 minuter innan, det vill säga 15:55. EToro ta en avgift på en fast 1% av priset utförande eller minst 1 cent per transaktion.

Den sociala interaktionen är skitkul!

Jag måste säga, att jag inte registrera dig för eToro för det är social plattform men jag blev verkligen förvånad över det. Efter att min inledande investering på $ 50 (som nu är en blomstrande 52,23 $) började jag få folk att skriva på min vägg med olika förslag och hjälpa mig att bygga min portfölj. Detta är ett verkligt stort plus för oerfarna handlare.

Slutsats - Mycket attraktion investering alternativ för oerfarna handlare

ETorois förmodligen det enklaste investeringar plattform för att förstå från alla andra alternativ. Det är enkelt sätt och det faktum att du kan kopiera handel och diversifiera din investering i olika människor är ovanligt i Bitcoin handelsvärlden och kan vara värt att överväga. Den handels timmar begränsning (endast 4 gånger dag) gör dock hindra den från att vara min all time favorit.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym

Post Tacocoin

Billion Mynt (TBC) recension - Hur en bluff går Bust

Post Tacocoin

Bittrex recension - En kritisk fråga du behöver veta om

Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Indacoin recension - Är det en Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension

Post Tacocoin

Bästa Ethereumplånboken (2018 Uppdatering) - 5 alternativa granskningar

Post Tacocoin

CryptoSteel recension (brände den ner, sprang över den och krossade den till marken)

Post Tacocoin

Coinomi recension - En mobil plånbok för flera kryptokurser

Post Tacocoin

Recension: Paxful mot lokala bitcoins

Post Tacocoin

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Post Tacocoin

Ge presenten till Bitcoin till jul - Bitcoin Presentidéer