GDAX recension - Coinbase Advanced Exchange, hur bra är det? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

GDAX recension - Coinbase Advanced Exchange, hur bra är det?

GDAX recension - Coinbase Advanced Exchange, hur bra är det?

Global Digital Asset Exchange, prydligt förkortat GDAX, är en av de mest kända Bitcoin och kryptovaluta handelsutbyte i världen. Plattformen riktar sig till mer avancerade användare och professionella handlare, men vad fördelar eller nackdelar har det jämfört sina konkurrenter som Krakenor Gemini?

I denna översyn, kommer du ta reda på om de funktioner som företaget erbjuder, hur den presterar, och om det passar dina kryptovaluta behov.

GDAX Företagsöversikt

GDAX bygger ett fantastiskt rykte som vi tittar på tillväxten av cryptocurrencies accelererar i det allmänna medvetandet. Fler och fler investerare kommer till marknaden, och det är viktigt att förstå skillnaderna i plattformarna tillgängliga.

Om du funderar på GDAX, du förmodligen redan äger en del Bitcoin och kanske andra digitala tillgångar. Det är en avancerad handelsplattform som är riktar sig till seriösa handlare.

Om du redan är en användare på Coinbaseand vill utöka din handel kapacitet, sedan arbeta på plattformen kommer att bli en enkel behandling för dig.

GDAX ägs av samma företag som Coinbase och fungerar som en syster handelsplattform. Företaget är baserat i San Francisco och har varit i drift sedan 2012, så den vet sin väg runt kryptomarknaderna.

Coinbase kontoägare kan använda samma konto för att logga in GDAX och börja handla nästan omedelbart. Du måste flytta medel från en plånbok till en annan, men skönheten i kryptovaluta gör att en enkel match.

Naturligtvis behöver du inte vara en Coinbase kund att arbeta på börsen. Om du är ute efter att flytta handelsplattformar, då du kommer att vara ganska nöjd med GDAX s slick design och större stöd valuta.

GDAX Valuta Support

GDAX ger ordentlig täckning av större cryptocurrencies och fiat valutor. Bitcoin, Ethereum och Litecoinare alla tillgängliga för marknadshandel. Du kan sätta in och arbeta i något av dessa cryptos, tillsammans med US-dollar, euro och brittiska pounds.

Du kan handla Bitcoin med alla tre fiat alternativ medan Ethereum och litecoin affärer kan göras med dollar, euro och Bitcoin. Detta kan vara lite frustrerande för brittiska användare-även om de flesta europeiska börserna kommer att arbeta i euro i stället för pounds.

Det är tilltalande att Ethereum och litecoin kan handlas med fiat valutor. Jag tycker ofta att förvärva dessa cryptos kräver att du spendera Bitcoin, och du kanske inte vill starta dela upp Bitcoin placeringar med priserna röra sig uppåt.

GDAX landstöd

Plattformen är en global handelsutbyte, så naturligtvis har det ganska bra funktionalitet runt om i världen. Valet av valuta stöd gör det särskilt tilltalande för användarna USA, Europa och Storbritannien. Australien och Singapore stöds för handel, men inte i deras fiat valutor; användare från dessa områden kan behöva använda olika valutapar. Den fullständiga listan finns här.

GDAX avgifter

GDAX handelsavgifter är dramatiskt lägre än de du hittar på Coinbase. Det faktum att Coinbase konton arbetet GDAX är super praktiskt för alla användare som vill sänka kostnaderna.

Som med de flesta börser, är en banköverföring krävs, eller så kan sätta krypto medel direkt in i en GDAX het plånbok. Gång medel är tillgängliga, handels varierar från 0,1% till 0,25%. Det är en enorm besparing jämfört med ett alternativ som Coinbase där du kan betala uppemot 4% för köper med kreditkort.

Fullständig information om avgifter finns här.

GDAX Customer Support

Kundsupport är variabel över kryptovaluta industrin med många rapporterings dåliga erfarenheter och andra klingande framgångs siren. GDAX gör ett hyggligt jobb på detta område, men som med de flesta platser, uppmanas du att kontakta teamet via e-post. Du i allmänhet få ett svar i 24-72 timmar beroende på din förfrågan.

GDAX hjälpen avsnitt är snyggt upplagt och har en tillräcklig mängd information. Det kan gå igenom stegen för att flytta till GDAX från Coinbase, och det inkluderar även how-to guider och svar.


Sammantaget GDAX uppfyller förväntningarna inom detta område utan att vara ett lysande ljus i branschen. Eftersom detta är samma företag som ansvarar för Coinbase stöd, kan det finnas vissa ryckighet här och där (

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Antminer T9 mot Antminer S9 - Vem är den bästa Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension

Post Tacocoin

Billion Mynt (TBC) recension - Hur en bluff går Bust

Post Tacocoin

Recension: Paxful mot lokala bitcoins

Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-jämförelse

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin skrivbordsplånböcker - 4 plånböcker granskade (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

De bästa Bitcoin Mining Pools (Topp 5 granskade)

Post Tacocoin

Bitclub Network Review och Analysis

Post Tacocoin

Bästa Ethereumplånboken (2018 Uppdatering) - 5 alternativa granskningar

Post Tacocoin

Bitcoin Trader recension - Är det möjligt att göra en 20% -ig månadsavkastning?

Post Tacocoin

BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner

Post Tacocoin

Xapo recension: 3 saker du behöver veta om