Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig?

Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig?

Kraken, med huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, påstår sig vara den största Bitcoin utbyte i form av euro volym och likviditet. Det fungerar över hela USA (med undantag av New York på grund av BitLicense) och Kanada, liksom i Europeiska unionen och Japan.

Grundat av Jesse Powellin 2011, är Kraken känd för sin låga transaktionskostnader, brett utbud av funktioner och allmänna säkerheten. Efter konkurs tidigare Bitcoin utbyte Mt. Gox, Kraken-plattformen stöd i processkrav.

I november 2017 VD Jesse Powell bad om ursäkt för de problem som plågar utbytet. Kraken kämpar för att klara av ökad efterfrågan på cryptocurrencies, vilket resulterar i användare ta emot många olika felmeddelanden och har svårt att använda växeln för avsett ändamål. För att bättre kunna ta itu med detta, utbyte lovade en större uppgradering för början av december 2017.

ValutaPOS=TRUNC stöd

Kraken accepterar följande fiat valutor:

 • Euro (EUR)
 • US-dollar (USD)
 • Kanadensiska dollar (CAD)
 • British pounds (GBP)
 • Japanska yen (JPY)

Insättningar och uttag kan göras via SEPA, SWIFT och gireringar. I nästan alla fall kan insättningar och uttag förväntas ta 1-5 arbetsdagar. Enligt min erfarenhet har den genomsnittliga deposition tas så lite som 24 timmar. Det är gratis att sätta in de flesta av de accepterade cryptocurrencies, men det finns en liten adressregistreringsavgift i ett fåtal fall.

När det gäller fiat insättningar, SEPA insättningar är gratis, vilket gör Kraken särskilt praktiskt om du är i Europeiska unionen och din plats är på listan över SEPA länder. En banköverföring inifrån USA kostar $ 5 och $ 10, medan det kostar € 10 eller £ 10 från utanför USA.

När det gäller cryptocurrencies stöder Kraken närvarande 18 olika mynt:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Streck (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Gnosis (GNO)
 • Iconomi (ICN)
 • Litecoin (LTC)
 • Melon (MLN)
 • Augur (REP)
 • Tjuder (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Monero (XMR)
 • Rippel (XRP)
 • Zcash (ZEC)

Support

Kraken är tillgänglig över hela världen, men det finns bara två språkalternativ som finns på hemsidan: engelska och japanska. Utbytet kan även nås via iOS-app; Men recensioner är inte bra, och den allmänna uppfattningen är att det är opålitliga och har alltför många buggar.

Avgifter

Kraken avgifter är bland de lägsta av alla de stora Bitcoin börserna. Avgifterna du betalar beror på nivån av ditt konto (mer om detta senare): ju högre nivå, desto mer volym du kan handla med ditt konto. Ju mer volym du handel, desto lägre avgifter. I varje handel, är både köpare och säljare en avgift, med köparen betalar mer än säljaren. Krakens feescan varierar från 0% till 0,26% beroende på kontot tier och om du köper eller säljer.

Kontotyper

Vid öppna ett konto, ta en titt på verifierings där du ser de fem olika kontotyper (skalas 0-4). Som vi berörts i avsnittet avgifter, Tier ditt konto dikterar avgiftsnivån du betalar. En annan skillnad mellan verifiering tiersis hur mycket du kommer att kunna sätta in och ta i Fiat och cryptocurrencies. Räkna med detta belopp att stiga kraftigt som din nivå ökar konto.

Du kan inte göra insättningar eller uttag med en grunduppsättning 0 konto. Men du behöver bara tillhandahålla grundläggande information (fullständigt namn, födelsedatum, hemland och telefonnummer) för att nå Tier 2, vilket möjliggör en daglig insättning på $ 2000 fiat per dag och $ 10.000 per månad. Ingen ID eller bevis på adress krävs tills Tier 3. Tier 4 kräver kontakt med supporten, eftersom det är reserverat för högt värde och företagskonton.

I mitt fall tog det bara några minuter att verifieras upp till Tier 2. Men det är värt att notera att processen kan ta längre tid om en manuell granskning krävs. Tier 3 verifiering tar normalt ett par dagar. Vissa användare har rapporterat Tier 3 verifierings förseningar när det finns ett särskilt tung tillströmning av nya användare.

Kundsupport

Webbplatsen har en omfattande stöd guide, som omfattar allt från att verifiera ditt konto till handel. I de flesta fall kommer du att hitta det du letar efter det. Men i händelse av att du behöver support, kan du alltid skicka ett supportärende. Det är värt att veta att Kraken kundsupport kan vara långsam sida och kan ta dagar att svara. Det finns ingen chatt alternativ.

Den allmänna opinionen och online recensioner

Ungefär som med alla kryptovaluta investering, är det en bra idé att göra en del forskning innan du väljer en viss Bitcoin utbyte. Den allmänna uppfattningen på nätet är att Kraken främsta styrka ligger i dess låga avgifter, avancerade funktioner och hög säkerhet. Medan Kraken har förvisso sina fördelar, har det dragit en enorm mängd kritik under de senaste monthsdue till dess oförmåga att hantera ökad trafik. En uppdatering i mitten av December 2017 verkar ha i stort sett upp dessa problem. Andra kritik av Kraken inkluderar dess användargränssnitt, som inte är den mest nybörjarvänliga.

Säkerhet

Kraken är en mycket säker plats tack vare sin tvåfaktorsautentisering funktionen. Detta är tillgängligt inte bara på grund inloggning utan också i handels- och finansieringsprocesser, vilket ger ett extra lager av säkerhet. Det finns också möjlighet att inrätta en huvudnyckel för återställning av lösenord och en tvåfaktorsautentisering bypass. Förbättrade säkerhetsfunktioner inkluderar globala inställningar lockthat förhindrar kontoinformation (kontoinställningar, lösenord, 2FA, etc.) från att manipuleras i händelse av en attack.

Slutsats

Sammantaget är det rimligt att säga att Kraken är ett alternativ väl värt att överväga tack vare sina utmärkta säkerhetsfunktioner och låga transaktionsavgifter. Men det är inte det bästa alternativet för nybörjare på grund av dess mer komplexa gränssnitt. Dessutom rekommenderas försiktighet som Kraken har blivit mycket otillförlitliga vid skrivande stund, med fel som gör platsen nästan oanvändbar. Med lite tur kommer detta att fastställas med den planerade uppdateringen.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange recension

Post Tacocoin

Indacoin recension - Är det en Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Binans recension: Är det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Electrum Wallet recenserade: Personliga och Reddit recensioner

Post Tacocoin

Bitclub Network Review och Analysis

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot recension - oförmögen, 100% reell data

Post Tacocoin

BitMEX recension - Är det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Vilken är den bästa Bitcoin stationär plånboken?

Post Tacocoin

Antminer T9 mot Antminer S9 - Vem är den bästa Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Min BTCJam Investering Gick bara Bust

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin skrivbordsplånböcker - 4 plånböcker granskade (Mac, Windows, Linux)