Virwox recension: Är det Legit eller en bluff? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Virwox recension: Är det Legit eller en bluff?

Virwox recension: Är det Legit eller en bluff?

Eftersom Virwoxis idag en av de viktigaste sätten människor köper Bitcoin med Paypalit lockar en hel del uppmärksamhet. Många människor anser Virwox att vara en bluff, medan andra säger att det är äkta. I det här inlägget vill jag dela min egen uppfattning av platsen efter att köpa och sälja via dem i nästan fyra år.

En kort översikt över Virwox

Virwox är en virtuell valutaväxling ställa upp på slutet av 2007 i syfte att handels Second Life Lindens (SLL) och andra virtuella valutor som används i online-spel.

Valutor handlas annat än Linden dollar inkluderar Avination s C $, och Open Metaverse Currency (OMC). I april 2011 VirWoX började acceptera Bitcoin och i princip öppnade ett kryphål för människor att köpa Bitcoins med Paypal genom att först inköps SLL via Paypal och sedan omvandla denna SLL till Bitcoins. Som att skriva detta inlägg platsen har över 740K registrerade användare.

Min personliga erfarenhet med Virwox

Jag har personligen köps och säljs Bitcoins genom Virwox för att konvertera dem till mitt PayPal-konto flera gånger. Minst en gång i månaden jag genomföra en transaktion genom webbplatsen i flera år nu. Från denna erfarenhet jag har nått flera slutsatser:

  1. Webbplatsen är legit, jag har aldrig haft en tid när mina pengar stals eller inne.
  2. Stödet från platsen är inte det bästa du kan hitta - om du har en fråga du behöver för att skriva till dem några gånger tills du får ett korrekt svar.

Bara för att bevisa hur länge jag har jobbat med sajten här är en del av mina 226 Transaktioner Jag har genomföra fram till att skriva det här inlägget:

Så du kan berätta jag har någon referens. Men eftersom jag kör en Bitcoin blogg jag vet en hel del människor har problem med webbplatsen så jag vill täcka denna aspekt också.

Online recensioner av Virwox användare

Först av allt vill jag ska erkänna - du inte hittar många (eller någon) positiva recensioner om Virwox nätet. Men de negativa recensionerna vanligtvis på två alternativ:

  1. Folk klagar över de höga avgifterna Virwox tar (vi kommer till detta i en sekund)
  2. Folk klagar på att deras konto förbjöds och de förstår inte varför

Jag ska ta itu med de höga avgifter kort. När det gäller konto förbud - från vad jag har läst och hört genom mina bloggläsare, människor som fick sitt konto förbjudna alltid fick sina pengar tillbaka. Ibland kan det ta några dagar för pengarna att komma tillbaka men jag har aldrig hört talas om någon som fick sina pengar "stulna" av utbytet.

Varför Virwox förbjuda så många konton? Jag har ingen aning. Jag kan bara anta att eftersom de har en hög risk för bedrägeri genom att sälja Bitcoins via Paypalthey är mer försiktiga än andra börser. Men detta gör dem inte en bluff.

Virwox avgifter och en avgift miniräknare

Ja, tar Virwox höga avgifter för konvertering Bitcoin till Paypal och vice versa. Varför? Jo, på grund av flera orsaker:

  1. På grund av anledningen till att jag har nämnt tidigare - de har en hög risk för bedrägeri och behöver för att täcka sina förluster med en premie.
  2. Webbplatsen byggdes inte för att köpa Bitcoins direkt med Paypal. Du måste först köpa SLL och sedan konvertera den till BTC. Varje åtgärd på webbplatsen har en extra avgift vilket gör processen ganska dyrt i slutet. Om du kunde köpa BTC direkt skulle det förmodligen vara billigare.
  3. Eftersom de kan - det finns inte tillräckligt med konkurrens vid tidpunkten för platser som tillåter människor att köpa Bitcoins med Paypal så att de låter sig att begära höga avgifter. Den enda värdiga alternativet är LocalBitcoinsand Jag tror att priserna där är ännu högre.

För att göra det lättare för dig att förstå hur mycket du ska betala i avgifter Jag har skapat en Virwox avgift calculator.This kalkylator är bara bra för att köpa Bitcoins med Paypal och inte för att sälja det eller använda andra metoder. Skriv bara in den mängd Bitcoins du vill köpa eller USD du vill spendera och du får matchande resultat. Denna räknare tar hänsyn till alla avgifter inklusive: depositionsavgift, konvertera USD till SLL, konvertera SLL till BTC och uttagsavgift (full avgifter beskrivs här).

Ange belopp du får

Tänk på att den här kalkylatorn byggdes och uppdateras 10 januari, 2017 så det är relevant för de avgifter som anges på den tiden och de kan komma att ändras. Som du ser avgifterna kan bli ganska höga och kan nå över 15%.

Slutsats - Är Virwox legit?

Ja, Virwoxis legit i min mening. Det kanske inte är den bästa platsen att göra affärer på grund av höga avgifter, långa transaktionstider och deras laggar stöd, men om det är det enda alternativet det kommer att göra. Om någon läser detta har haft en annorlunda upplevelse än vad jag har just täckte Jag vill gärna höra det i kommentaren nedan.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin Casinos recension - De 5 bästa platserna för Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

GreenAddress.it recension

Post Tacocoin

Billion Mynt (TBC) recension - Hur en bluff går Bust

Post Tacocoin

Coinbase mot Btc-e mot BitStamp - Var ska du köpa Bitcoins?

Post Tacocoin

BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort

Post Tacocoin

Changelly mot ShapeShift - The Instant Cryptocurrency exchanges

Post Tacocoin

7 Bitcoin Betalkort Jämfört och granskat (2018)

Post Tacocoin

Bithumb recension - köpa bitcoins i Korea

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

De bästa Bitcoin Mining Pools (Topp 5 granskade)

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånböcker för iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App recension (Hacks, Cheats och Mod apk)