Xcoins recension - är det ett legit sätt att köpa Bitcoins? | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Xcoins recension - är det ett legit sätt att köpa Bitcoins?

Xcoins recension - är det ett legit sätt att köpa Bitcoins?

Nyligen Jag har hört mer och mer om en tjänst som kallas Xcoins. Tjänsten beskriver sig själv som en "Bitcoin utlåning service" som tillåter dig att få Bitcoins med hjälp av Paypal eller kreditkort.

Att köpa Bitcoins med Paypal genom Xcoins

Fram till idag har det varit oerhört svårt att köpa Bitcoins med Paypaldue på möjligheten att återkravet. Men Xcoinsclaims att ha hittat bort runt detta. I stället för att sälja dig Bitcoins de lånar dig Bitcoins (i en omfattning). Huruvida detta är faktiskt ett lån eller en försäljning är något tvetydig och kan lämnas för tolkning. Så här fungerar det:

Du (köparen), kom till platsen och säga att du vill "lån" vissa Bitcoins. Efter en kort ID verifieringsprocessen kommer du att uppmanas att sätta in US-dollar motsvarande hur mycket du vill låna + kreditkort / Paypal bearbetning avgifter + ett fast belopp som fungerar som räntan på lånet.

I själva verket finns det ingen pågående ränta på lånet eftersom mängden är en engångsbetalning. I de flesta fall dessa avgifter lägga till upp till mer än 20%.

Jag kunde inte faktiskt köpa Bitcoins genom Xcoins eftersom de inte stöder mitt hemland men efter att ha tittat runt på webbplatsen jag kvar med några frågor.

Sajten hävdar att de har konkurrenskraftiga avgifter eftersom långivare tävlar mot varandra vilket ger dig bästa möjliga ränta. Men när jag har registrerat som långivare var jag inte kunna ställa min ränta och det fastställdes till 15%, så jag antar att det är den lägsta möjliga pris. Detta är långt högre än vad jag kommer att få på nästan alla andra Bitcoin utbyte.

Dessutom platsen säger att du kan betala tillbaka lånet när som helst och få tillbaka din USD insättning minus avgifter. Men du måste tänka på två ting:

  1. "Alla lånebelopp är denominerade i amerikanska dollar. Du kommer att behöva återbetala ett belopp av Bitcoin motsvarar det belopp som du fått i amerikanska dollar." (Från webbplatsens FAQ). Detta innebär att om du lånat $ 100 när Bitcoin var $ 1000 du fick 0.1BTC (exklusive avgifter till förmån för exempel). Låt oss nu säga Bitcoin är på $ 2000 - detta innebär att du måste ge tillbaka bara 0.05BTC.
  2. "Vänligen kontakta långivaren direkt för att ordna att betala tillbaka lånet." (Från webbplatsens FAQ). Så i princip måste du lita på någon som du inte vet att respektera detta avtal och faktiskt ge dig en återbetalning.

Säljer (eller utlåning) Bitcoins på Xcoins

Du kan också låna Bitcoins på Xcoins. Detta görs genom att besluta hur mycket du är villig att lån i US-dollar och sätta detta belopp till ditt Xcoins konto. Systemet kommer då att automatiskt matcha dig med köpare (dvs. Långivare) och de kommer att sätta in pengar direkt till ditt Paypal-konto.

Jag har inte provat den här metoden personligen eftersom jag inte vill få problem med Paypalin fall en köpare lämnar in en tvist. Men flera användare på nätet har rapporterat att de har genererar fina avkastning genom denna metod.

Online-användare från Xcoins

Av någon anledning finns inte längre Xcoins' sida på BitTrust. Men jag kunde hitta en cachad kopia av itand gräva genom ytterligare användarrecensioner. En av de mest detaljerade recensioner hade följande uttalande:

Fördelar:
-Alla belopp under $ 20, skulle du inte har några problem

Nackdelar:
-Om långivaren inte släppa mynt som du köper kommer att debiteras, kräver att du kontakta både paypal och deras stöd.

Naturligtvis finns det andra bra och dåliga recensioner som du kan läsa själv, men jag tror att detta var den mest omfattande ett. Det finns också en hel del recensioner på Redditand BitcoinTalkbut ibland är det svårt att skilja de ärliga recensioner från falska på grund av Xcoins affiliate program.

Efter att ha läst igenom dussintals recensioner jag kan säga att den återkommande tema är att Xcoins fungerar dock deras stöd tar 2 dagar eller mer för att svara och avgifterna är extremt höga.

Slutsats - kommer jag att använda Xcoins?

Som köpare - Xcoinsdoesn't verkar tillräckligt stabila för tillfället ska användas för stora inköp. Det verkar också att avgifterna kommer att vara mycket hög jämfört med andra börser. Men om det enda sättet du kan skaffa Bitcoins är genom Paypal och du är villig att betala priset kan detta vara ett alternativ till Virwox.

Som säljare - Även om ROI kan vara hög jag inte vill riskera att bli flaggas av Paypal, så just nu kan jag inte rekommendera detta till någon annan också. Om du inte bryr sig om Paypal stänger ditt konto gärna prova lyckan och jag skulle även uppskatta om du kan dela dina erfarenheter i kommentaren nedan.

I varje fall se till att läsa FAQon platsen innan du sätter igång. Lycka till!

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin Miner recension: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Är det värt det?

Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-jämförelse

Post Tacocoin

BitMEX recension - Är det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Nybörjarens guide till de bästa VPN-tjänsterna 2016

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

Xapo recension: 3 saker du behöver veta om

Post Tacocoin

Från TREZOR till LastPASS: Best Password Managers 2017 recension

Post Tacocoin

CryptoSteel recension (brände den ner, sprang över den och krossade den till marken)

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor recenserade - är det så säkert?

Post Tacocoin

Recension: Coinmama - Är det 100% legit?

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin Plånböcker för din Android Mobile Device granskades

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin skrivbordsplånböcker - 4 plånböcker granskade (Mac, Windows, Linux)