Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension

Bästa Dash Mining Hardware - Antminer D3 recension

Evan Duffield, skaparen av Dash (tidigare känt som Darkcoin och XCoin dessförinnan) statedthat Dash s X11 proof-of-work-algoritmen var avsett att återge Bitcoin gruvutvecklingskurva. Dess kontroversiellt 32% premine scamaside har Dash gruv verkligen gått igenom de välkända faser som fastställts av Bitcoin: CPU gruv-, GPU gruv- och nu ASIC gruv.

Den Antminer D3 från Bitmainis det för närvarande den mest effektiva ASIC miner för Dash. D3 första produktionskörning började sjöfarten i mitten av 2017 och snabbt sålde slut, eftersom det erbjöd en stor prestation fördel gentemot konkurrerande ASIC och GPU gruvarbetare.

Som med Bitcoin och litecoin ASIC, Bitmain var inte först på marknaden med en Dash miner; den äran tillhör iBeLink DM384M, som släpptes i 1Q16. Men som med Bitcoin och litecoin ASIC erbjuder Bitmain produkttopp elektrisk verkningsgrad. Duffield avsikt att spegla Bitcoin gruv progression var verkligen uppfylls!

Den Antminer D3 s Hashrate Jämfört

D3 uppnår en imponerande hashrate av 15 GH / s samtidigt som den förbrukar 1200W av elektricitet. Det realiserar en verkningsgrad på 1,6 J / MH. Detta kontras mycket positivt med den iBeLink DM384M, som producerar endast 384 MH / s. För att sätta detta i perspektiv, D3 blir nästan 40 gånger hashrate för endast cirka 1,7 gånger strömförbrukningen.

För en mer rättvisande jämförelse, anser Baikal Giant-A900 X11 ASIC. Jätten, den tidigare ledaren för X11 gruvfältet, hashar på 900 MH / s för endast 216W. Men D3 blir över 15 gånger denna hashrate för mindre än sex gånger strömförbrukningen. A900 har dock fördelen av att kunna bryta fem algoritmer förutom Dash s X11.

Slutligen iBeLink senaste erbjudande, det DM11G uppnår 11 GH / s och drar 810W. Detta innebär att det blir 73% av D3: s hashrate för 67,5% av den energi! Den enda nackdelen är DM11G branta initial kostnad, mer än dubbelt så D3-talet. Om du har möjlighet att få en till ett bättre pris, bör du verkligen överväga det som en stark utmanare till D3.

D3 och PSU Kostnader

Bitmain säljer D3 för runt $ 2700, minus fraktkostnader och en strömkälla. Men partiet September sålde snabbt ut, och nästa möjliga sats kommer tillgängliga i november för $ 1450. Bitmain rekommenderade APW3 ++ ström supplyadds ytterligare $ 105. Du kan dock använda ATX PSU med rätt effekt och kontakter.

Även vid $ 2700, är ​​D3 klar ledare i värde. Dess närmaste rival, DM11G kostar en jättestor $ 6000 för iBeLink. Baikal jätte är för närvarande inte tillgängliga utom från återförsäljare och second hand, där det i allmänhet säljer för ungefär $ 2200. Men den överlägsna prestandan hos D3 innebär att det kommer att betala sig mycket snabbare (förutsatt Dash mining fortsatt lönsam).

D3 Vikt och storlek

Så att du vet vad som väntar i form av fraktkostnader, D3 väger 5,5 kg och PSU väger 3 kg. D3 mäter 320 x 130 x 190 mm. Dess låga vikt och liten storlek mäta sig med andra X11 gruvarbetare; den DM11G, till exempel, väger 21 kg och mäter 490 x 350 x 180 mm.

X11 Mining Överväganden

Dash USD pris har ökat på sistone, se till att myntet är fortfarande lönsamt att bryta. Dock har Bitcoin senaste prisuppgången kraftigt överträffade Dash:

Dash går bra i US-dollar, men dess prestanda är medioker om valören är i Bitcoins.

Enligt Coinwarz.com var det 128% mer lönsamt att bryta Dash än det var att bryta Bitcoin i augusti 2017. Detta var dock bara halva två veckor i genomsnitt 227%. Detta minskar lönsamheten beror på två faktorer:

1) Bitcoin s större uppskattning:

Av över tusen altcoins är 15: e plats ganska bra.

2) Dash är snabbt stigande svårighetsgrad takt som kraftfulla ASIC blir utbredd:

Bitinfocharts.comshows Dash svårt spiking sedan X11 ASIC blev tillgängliga i början av 2016.

Är D3 lönsamt?

Om du vill få en uppfattning om dina potentiella avkastningen från en D3, den CoinWarz Dash gruv calculatoris hjälp. Kom ihåg, är dock att svårigheten nästan säkert att fortsätta att stiga, och Dash pris kan mycket väl falla. Men baserat på en statisk pris och svårigheter, är lönsamheten bilden enligt följande:

Enligt räknaren med den ungefärliga amerikanska genomsnittliga kostnaden för $ 0.10 el / kWh, D3 kan betala sig på mindre än tre veckor! (Obs! Detta var sant för skrivande stund detta inlägg Kontrollera efter uppdaterade statistik på Coinwarz hemsida.).

Det är otroligt snabbt de senaste Bitcoin gruvarbetare från Bitmain kan ta ett år eller längre. De beräknade årliga vinst på nästan $ 50k sannolikt mycket orealistiska. Ändå verkar D3 att vara en god investering på papper.

Hur man köper D3

Precis som alla andra gruvarbetare från Bitmain, The Antminer D3 säljer i omgångar. Varannan månad, kommer en ny sats ut. Det är värt att ta en titt på Bitmain s D3page att se när nästa omgång kommer att leverera. Dessutom Bitmain Twitter profilehas användbar information om kommande utgåvor.

Observera att D3 finns också andra hand eller via förbeställa från olika återförsäljare. Även om vissa särskilda ASIC leverantörer kan erbjuda rättvis erbjudanden, kommer de flesta återförsäljare på eBay eller Amazon ut en premie för att få denna "pengar tryckpress" inför nästa omgång.

En förbeställa med Bitmain är förmodligen det säkraste sättet att köpa D3. Medan lokala återförsäljare kommer att leverera den till dig snabbare och ger dig möjlighet att smita importtullar, bör du vara medveten om att många bluff återförsäljare finns och kan dra nytta av efterfrågan på nya gruvutrustning. Om du köper via en återförsäljare, se till att de är seriösa först. Vi personligen blev bränd av en sådan bedragare på Amazon också.

Fraktkostnader och tider från Kina måste också beaktas. Vissa återförsäljare lovar snabba leveranstider och billig frakt inom USA (och några andra regioner). Lång sjöfart förseningar äter till förväntade vinster; som andra får sina D3s och börja gruvdrift, stiger gruv svårigheter i enlighet därmed. Observera att till skillnad från Bitcoin två-veckors fördröjning, retargets Dash svårighet ungefär varannan minut och fyrtio sekunder, eller med varje nytt block hittas.

The Bottom Line: Är Antminer D3 värt det?

Även om andra tillverkare arbetar på nya Dash ASICs, just nu Antminer D3is bästa tillgängliga X11 miner. Dina alternativ är att titta på och vänta på en bättre gruvarbetare eller köpa D3 så snart som möjligt.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos recension - De 5 bästa platserna för Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor recenserade - är det så säkert?

Post Tacocoin

Antrouter R1 recension - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Xcoins recension - är det ett legit sätt att köpa Bitcoins?

Post Tacocoin

HitBTC recenserade: Är det nästa stora utbyte?

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

MinerGate recension: Är det en Legit Mining Operation?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

De bästa Bitcoin Mining Pools (Topp 5 granskade)

Post Tacocoin

GDAX recension - Coinbase Advanced Exchange, hur bra är det?

Post Tacocoin

Ledger Nano S recension - Är det här Bitcoin Wallet Better Than TREZOR?