Antminer S9 recension - 6 saker du behöver veta innan du köper | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Antminer S9 recension - 6 saker du behöver veta innan du köper

Antminer S9 recension - 6 saker du behöver veta innan du köper

Med den ständigt ökande svårigheten att bryta Bitcoins det blir svårare och svårare att faktiskt göra en vinst som en Bitcoin miner. Men inte så länge sedan den mest kraftfulla och effektiva miner hittills infördes - The Antminer S9.

Den Antminer S9 verkar vara att endast Bitcoin miner ändå kunna skapa något positivt ROI i dagens miljö. Många recensioner prisa produkten medan andra har sina tvivel. Så jag bestämde mig för att sammanfatta alla för- och nackdelar i en enkel översyn - här är det innan du...

6 saker du behöver veta innan du köper en Antminer S9

1. Antminer S9 den mest kraftfulla miner på marknaden

Den Antminer s9 har en hash hastighet av 12.93TH / s - + 7% (och inte 14 TH / s som annonseras ibland), vilket innebär att den kan generera cirka 0,5 Bitcoins varje månad. Detta är naturligtvis bara intäkter och inte tar hänsyn till el, gruv pool avgifter eller hårdvarukostnader. Jag sprang siffrorna mot tre olika Bitcoin mining calculatorsand de alla visar samma resultat. Runt $ 330 per månad av ren intäkter (vid dagens valutakurs Detta motsvarar cirka 0,5 BTC).

Den Antminer S9 är också den mest effektiva miner på marknaden. Detta innebär att det slösar den minsta mängden energi än alla andra gruvarbetare ute. Om du lägger hänsyn elkostnad samt du kommer att generera lite mindre än så - runt 0.33BTC.

2. Antminer S9 är den dyraste miner på marknaden

Priset på Antmier S9 varierar en hel del. På Bitmain webbplats kan du köpa den för $ 2400. På Amazon kan du hitta den för så lite som $ 2700 och eBayyou kan få det för så lite som $ 2000 (så det är förmodligen det bästa stället att leta).

Detta är den dyraste miner på marknaden idag eftersom dess överlägsna gruv förmågor. För att bryta även med din investering du kommer att behöva bryta för cirka 10 månader med hänsyn till en genomsnittlig kostnad på $ 0,1 / KW el. 10 månader är en lång tid i Bitcoin universum och mycket kan förändras - gruv svårighet kan stiga, växelkursen kommer att fluktuera och alla dessa gör det svårt att förutsäga hur lång tid tar det faktiskt ta att bryta även i denna investering.

3. Du behöver ytterligare PSU att köra Antminer S9

Den Antminer s9 kan inte bara vara ansluten till ett vägguttag, den behöver en PSU (nätdelen). Så när du köper en Antminer tänk på att du kommer att behöva spendera och extra $ 150 på en PSU. Bitmain (Antminer tillverkaren) rekommenderar att man använder APW3-12-1600-B2 som kan hittas på deras hemsida, på Amazon eller eBayat olika prisklasser också.

Så här ställer in miner med strömförsörjningen (märker hur högt gruvarbetare får när du använder det):

Om du äger en PSU av en gammal Bitcoin gruvarbetare du skulle kunna använda det också. Till exempel EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU bör också arbeta med detta gruvarbetare. Men om du inte redan äger en kompatibel PSU kommer det förmodligen vara bäst att bara köpa APW3-12-1600-B2 och lägga till den i din ursprungliga investeringskostnaden. Det förmodligen inte kommer att kosta mycket mer än någon annan gammal PSU du kan hitta.

4. Du kanske vill överväga att få ett gäng S7s i stället för en Antminer S9

Ser som de flesta människor kommer förmodligen att skynda sig att köpa den nya Antminer S9 du kanske vill överväga att få den äldre modellen (Antminer S7) till ett rabatterat pris på grund av lägre efterfrågan. Den Antminer S7 har ca 33% av hash kraft S9 (det körs på 4,73 TH / s), men om du köper 3 används som det kommer förmodligen att kosta mindre. Här är vad en erfaren gruvarbetare hade att säga om Antminer S9:

Min övergripande betyg är en 3,5, eftersom dessa inte förtjänar en 4. Dessa är stora gruvarbetare som kan ersätta ungefär 3 s7s. Men blir gruvarbetare alldeles varm över s7s. Jag kan lätt köra mina 5 s7s i mitt garage i Florida på 55% (som jag måste eftersom alla högre och de gör ett högt whinny brus) medan dessa hålls på 100% och ändå blir för varmt. Jag kan lätt hålla dessa till 100% utan gnägga bullerfrågan och är mer tyst än S7. Om du vill använda s9s då måste de vara i en mycket bättre kontrollerad miljö (som jag kommer att behöva komma med) om du vill behålla dessa varar längre.

Om du går ner den vägen men det är viktigt att räkna lönsamheten som Antminer S7 är mindre energieffektiv än S9. Här är en komplett jämförelse av Bitcoin mining hårdvara finns.

5. Inte alla Antminer s9s är skapade lika

Bitmain levererar sina Bitcoin gruvarbetare i omgångar. Varje parti är annorlunda än den andra och har en annan hash hastighet också. Så det är mycket möjligt att du hittar dig själv köpa en Antminer S9 som har en hash på endast 11,85 TH / s och inte 12,93 TH / s. Det är därför det är viktigt att känna till specifikationerna för den exakta miner du letar in innan du köper den.

Till exempel den nuvarande parti Antminer s9s tillgängliga från Bitmain bara 11.85TH / s, är de mer kraftfulla modeller som säljs ut. Men på eBayyou fortfarande kan hitta folk som säljer den äldre kraftfullare modell. Tänk på att det 11.85TH / s modeller är också prissatt lägre än deras storebror, så det är inte som du bli lurade eller något genom att köpa den modellen.

Nedre raden - se till att veta den exakta specifikationerna för gruvarbetare du köper. På så sätt kommer du att veta att beräkna den exakta ROI och när du kommer att gå jämnt ut.

6. Du får en 90 dagars garanti på miner (om man köper från Bitmain)

Bitmain förse sina kunder med en 90 dagars garanti, dock att garantin kommer med begränsningar. Till exempel kommer garantin inte att gälla om du överklocka miner (kör den med en högre hastighet än vad den är konstruerad för att köras). Dessutom, om du använder ett olämpligt nätaggregat eller generera miljöskador till miner du inte kommer att vara berättigade till en garanti (t.ex. Blixtnedslag, korrosion på grund av fuktig miljö). Vissa eBay säljare kommer också att förse dig med en garanti så se till att läsa information om varje notering försiktig.

Nedre raden - är Antminer S9 värt det?

Om du är intresserad av att komma i Bitcoin mining sedan Antminer S9 är förmodligen den enda logiska lösningen. Svaret på frågan men "är Antminer S9 värt det?" är helt personligt. Det beror på många faktorer såsom:

  • Hur mycket pengar du har tillgängliga att spendera på Bitcoin mining
  • Där du bor (dvs elkostnader, kostnader kylning)
  • Hur mycket tror du Bitcoin värde kommer att stiga i framtiden

Dessutom finns det alltid frågan om ökande svårighetsgrad och hur mycket tid kommer att passera tills Antminer S9 blir föråldrade (vanligtvis detta händer inom 8-12 månader). Om du har fler frågor om Antminer kan du alltid ta hjälp av andra Bitcoiners på den officiella tråden på Bitcointalk. Lycklig brytning!

Klicka här för att hitta de bästa erbjudandena på Antminer S9

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym

Post Tacocoin

Recension: Paxful mot lokala bitcoins

Post Tacocoin

Bitcoin Trader recension - Är det möjligt att göra en 20% -ig månadsavkastning?

Post Tacocoin

BitPanda recension - köp Bitcoin med Skrill, SEPA eller ett kreditkort

Post Tacocoin

Binans recension: Är det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare

Post Tacocoin

Mining mot att köpa Bitcoins - Var kommer $ 10k att få dig?

Post Tacocoin

Antminer T9 mot Antminer S9 - Vem är den bästa Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Bitstämpelrecension: Är det billigaste utbytet för att köpa Bitcoin?

Post Tacocoin

BTCJam recenserade - Min personliga erfarenhet och Reddit användarrecensioner

Post Tacocoin

Electrum Wallet recenserade: Personliga och Reddit recensioner

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading recension