Antrouter R1 recension - Antminers Wireless Miner | Swedish.globalsciencecollaboration.org

Antrouter R1 recension - Antminers Wireless Miner

Antrouter R1 recension - Antminers Wireless Miner

En av de mer intressanta produkter som tillverkas av Bitmain (den ledande Bitcoin mining hardwaresupplier idag) är Antrouter R1. Produkten har 2 huvudfunktioner:

  1. Det är bara din dagliga Internet-router - vrida fritt internet i trådlös åtkomst.
  2. Det är en Bitcoin gruvarbetare som tillåter dig att tävla om chansen att gruv Bitcoins.

Enheten kan även användas som en USB-laddare med hög hastighet - Med hjälp av en USB-kabel, ansluta din mobila enhet till R1 för att ladda den. Android-telefoner, iPhones, och tabletter stöds.

Men innan du gaffel över $ 39 Bitmain (sjöfarten ingår ej) och börja gruv Bitcoins, är det viktigt att förstå hur smal dina chanser är att faktiskt mina Bitcoins med Antrouter. Låt oss börja med de tekniska specifikationer:

Frontpanelen Anslut Ethernet-kabel och logga in i ledningssystemet.
Bitcoin Mining Läge AntPool Solo läge (Tvingad)

Som ni kan se Antrouter har en hash takt 5.5GH / s. Bara för jämförelse, den mest effektiva gruvarbetare i dag som förmodligen kommer att bryta även inom 12 månader, Antminer S9 har en hash hastighet på 14 TH / s. Det är mer än 2500 gånger mer än Antrouter R1.

Dessutom, när du gruv med Antrouter du gör vad som kallas "Solo Mining" - betyder det att du inte gå med i en pool av gruvarbetare och få belönas för din del av arbetet. Om så var fallet skulle du göra cirka 10 cent varje månad eftersom du inte bidrar så mycket (beräknat via vår Bitcoin mining calc).

I stället är det du försöker att bryta på egen hand, försöker lösa ett extremt komplexa matematiska problem med en mycket svag dator. Det finns en liten chans att du kommer att lyckas göra detta och bli belönad 12,5 Bitcoins, men det är ännu mindre än chansen att vinna på lotteri.

Efter att ha sagt att jag tror fortfarande konceptet är tilltalande. Jag menar, det kostar inte mycket att köpa denna enhet, har det fortfarande sin egen primära funktion som en router, och tänk vad en historia du har om du verkligen lyckas gruv Bitcoins med det av ren lycka.

Ställa in Antrouter R1 tar lite konfiguration första gången. Men den här guiden är ganska thouroughand tar dig igenom det lätt. Den Antrouter R1 är inte en ny produkt, det först introducerades på marknaden i slutet av 2015 (se den ursprungliga Bitcointalk tråd här). Medan du surfar via användarrecensioner fann jag att de två viktigaste klagomål användare hade är:

  • Fraktkostnader gör produkten mycket dyrare än det angivna priset. När kontaktad, uppgav Bitmain de har en ny leveransmetod (4PX) som minskar kostnaderna för sjöfarten med mer än 70% till vissa länder jämfört med vanliga expressfrakttjänster. Den Antrouter R1 säljs också på Newegg.com för ett pris på $ 49 och skickar den från USA. Detta pris är endast $ 10 över priset på hemsidan, som inte innehåller den internationella fraktkostnad.
  • Vissa användare som har köpt produkten på Amazon anspråk på att ha fått en felaktig produkt. Men de flesta recensioner är positiva.

Domen - är Antrouter R1 värt pengarna?

Om du är ute efter att få dina pengar är värt hålla sig borta från den här enheten. Det kommer bara att kosta mer än en enkel nätverksrouter och chansen att det aldrig kommer att ta in någon vinst. Men om du har tur och vill köpa en billig livstid lotten till Bitcoin mining lotteri detta verkar vara en bra affär. Personligen tror jag att idén är ganska cool, även om det inte hamnar gruv några mynt...

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Virwox recension: Är det Legit eller en bluff?

Post Tacocoin

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Post Tacocoin

2017s bästa Bitcoin skrivbordsplånböcker - 4 plånböcker granskade (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

7 Bitcoin Betalkort Jämfört och granskat (2018)

Post Tacocoin

Coinbase mot Circle - försökt båda med $ 500 här är vad jag hittade

Post Tacocoin

Bitconnect recension: Är det Legit?

Post Tacocoin

Bitfinex recension: Världens största utbyte av volym

Post Tacocoin

Coinbase missbrukar sina referensprogram deltagare?

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånbok för 2014 - Blockchain mot MyCelium mot Coinabse

Post Tacocoin

December ICO-analys - NAGA-granskning

Post Tacocoin

Vilken är den bästa Bitcoin stationär plånboken?

Post Tacocoin

Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig?