BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare | Swedish.globalsciencecollaboration.org

BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare

BTC Robot recension - är det en bluff? Verkliga resultat från bitcointalk-användare

Fördelar: Lätt att installera, massor av handledning, stöd som finns.

Nackdelar: Verkar inte fungera som beskrivs alls. Lyckades inte få det att fungera på Silver planen.

Slutsats: Nej, BTC Robot inte en bluff, men jag tror att det är inte lika exakt som beskrivs på BTC Robot försäljning sida. Personligen har jag inte lyckas göra en vinst av det men jag har använt det för 2 veckor. Det som är bra är att 60 dagars pengarna tillbaka garanti gör det en no brainer för någon som vill prova något sätt och bestämma själv.

99 Bitcoins betygsättning

Usr = 5,5]

För mer information om BTC Robot.

Full BTC Robot Review

Låt mig börja höger utanför bat här med att säga detta är inte en annan "ser hur stort mina vinster med BTC Robot". Detta översyn syftar till att verkligt levande forskning att sluta en gång för alla om att köpa BTC Robot är värt pengarna eller inte. Jag har varit i Bitcoin för nästan ett år nu och nyligen fick min hand på BTC Robot och det var först efter en viss INTENSIVEmarket forskning. Min gissning är att om du är på denna sida förmodligen undersöker forska det också, så förhoppningsvis kan jag spara lite tid.

Denna översyn är inte baserat på min personliga erfarenhet endast

Istället för att bara handel med BTC Robot och sedan ge dig min personliga åsikt ensam jag integreras i denna översyn som många online BTC robot recensioner jag kunde hitta på nätet. Jag valde ut de bästa (oftast från Bitcointalk.org) och de värsta (vanligtvis för människor som försöker göra en snabb vinst) och förde dem samman. Jag kommer inte att prata om hur man använder BTC robot i översynen eftersom det är ganska enkelt och det är en komplett steg för steg guide när du köper den.

Söka efter "BTC Robot omdömen" på Google föra nästan 92% är partiska recensioner...

Så efter att ha gått igenom de första 4 sidor på Google för begreppet "BTC Robot reivews" Jag lyckades hitta bara tre recensioner som var värt att kommentera om, resten av recensionerna var vanligt partisk.

Jonathan visar verkligt levande bevis på att du kan vinna (och förlora) med en ärlig BTC Robot recension

Jag lyckades gå för nästan 12 olika recensioner innan man beslutar att köpa BTC robot. Den första översynen jag kom över som var förmodligen den mest användbara var en plats som kallas "Bitcoin World Wide" som var typ av misstänkta ser eftersom det verkar bara vara att främja BTC Robot. Ändå efter att ha läst Jonathan översyn noggrant såg jag att han faktiskt uppdatera hans statistik varje månad inklusive förlust (vilket är något som partisk recensioner sällan gör). Så upp till november 2013 sitt konto var en positiv ROI för% 26,75 men på grund av den stora nedgången i Bitcoin pris i december att han slutade 2013 med en negativ avkastning på% 61,23. Min gissning är att han använde den aggressiva läge som orsakar honom dessa förlorar. Här är hans recap för december.

Michael Summer visar en verkligt levande skärmdump att göra vinst

Efter screening lite mer överdrivet partiska BTC Robot recensioner kom jag över en Vimeo videoof en kille som heter Michael Summers. Nu den här videon är tydligt berättad, men ändå visar han gör faktiska vinster från BTC Robot på runt $ 386,18. Efter ytterligare undersökning jag såg att filmen var upp på januari 2014, men det filmades på juli 2013....Gör du undrar hur legit det är trots allt.

Den första stora webbplats för att granska BTC Robot säger att det är en bluff

Efter lite mer att gräva i, kom jag över en artikel från "The Verge". För att göra en lång historia kort författaren av inlägget på väg hävdar BTC Robot är bara ännu en bluff i världen för att tjäna pengar på nätet. Även om han verkar vara mycket bestämd om det, han inte ta en bit av bevis som stöder hans påståenden. På kommentarer som skickas till den här artikeln BTC Robot laget svarade varje läsare som uttryckte den minsta av frågor som spelar i deras fördel. Om någon försöker lura dig, de vanligtvis inte kommer att ha en sådan bra kundservice.

Vad Bitcointalk forum har att säga om BTC Robot

För er som inte känner till det, Bitcointalkis den största Bitcoin forum på nätet idag, och det tar inte bedrägerier lätt. Användare som anses bedragare markeras tydligt och är oftast startat ur forumet, här är några exempel som inte är relaterade till BTC Robot:

Jag hittade 3 olika befattningar med anknytning till BTC Robot recensioner. De firstwas AA anställd i Bitcointalk. Han skapade faktiskt en total vinst på $ 52,15 genom den tid han handlades men förlora Bitcions. Han var typ av iritated av detta även om BTC Robot representant som svarade på den efterklargöras att vinster är baserade på USD och inte BTC, vilket innebär att om du vill tjäna USD användning BTC robot. Om du syftar till att tjäna Bitcoins så kanske det finns ett bättre sätt.

Den andra threadof BTC Robot översyn på Bitcointalk jag läst värms upp ganska snabbt och fick över 400 inlägg! Jag gick över de flesta av dem (du kan faktiskt inte läsa 400 inlägg). Att gå igenom stolparna jag stötte på en annan video som verkade vara legit och visar vinst.

Det fanns en hel del fram och tillbaka i dessa forum. Mestadels människor anklagade det för bluff men utan egentliga bevis. BTC Robot laget verkade försvara sig våldsamt mot alla anklagelser. Några memberfinally kom med några faktiska handelsdata som visar att de förlorat pengar när roboten och några klagade dålig kundservice. Mot endthe forum bli riktigt aggressiva, sänker BTC Robot team förtroende poäng och ropar programmet att misslyckas.

Slutligen vill jag försökte hitta den senaste BTC Robot översyn, eftersom kanske något har förändrats under den tid programmet har varit igång. Det verkar som om mycket har inte förändrats även om en granskare saidhe haft svårt att få sina pengar tillbaka eftersom han köpte programmet med Bitcoins.

Sist men inte minst, min egen erfarenhet med BTC Robot

Så efter att ha läst så mycket grejer på nätet jag inte har en mycket bra känsla om BTC Robot, men det fanns fortfarande inga direkta bevis för att det var en bluff. Dessutom lovar de en 60 dagars pengarna tillbaka garanti så jag tänkte att jag kan köpa det, leka med den lite och om jag tror att det är skit bara få tillbaka. Inköpsprocessen gick ganska smidigt, bara gå till BTC Robot webbplats väljer din plan (jag valde Silver en) och sedan få omdirigeras till ClickBetter för betalning.

Obs: ClickBetter är betalningen processor för BTC Robot, så om du vill få återbetalas eller har problem under ditt köp du behöver närma sig dem. Ett ord av visdom, inte faller in i alla upp-sälja skit de försöker slå dig när du köper roboten

det är bara billiga marknadsföring taktik.

Jag fick mina API nycklar från BTC-E. Detta gör du genom att bara gå till din profil, välja API nycklar och sedan skapa en ny nyckel. Du kan namnge det vad du vill men då måste du ge den "info" och "handel" behörigheter.

Jag finansierade mitt BTC-E konto med $ 100 som var den mest jag var villig att förlora på detta test. Jag satt roboten att "medelstora" handels inställningarna och väntade för att se vad som händer, gjorde tyvärr ingenting. Programmet kunde inte hämta min BTC-E information och därför var inte handel. Jag skickade ett mail till BTC Robot stöd och fick svara på nästa dag med några instruktioner. Jag beslutade då att ta upp saker ett snäpp och faktiskt uppgraderas till "Gold Plan". Orsaken är att jag har en 60 dagars pengarna tillbaka garanti så det finns ingen risk.

Efter att ha undertecknat upp till Gold planera Bot började faktiskt handel. Jag beslutade att lämna den för de närmaste dagarna och se vad som händer. Detta är mitt konto på den första dagen för handel:

Tyvärr nog har jag inte lyckas göra en vinst även efter flera dagars handel. Det var dags att testa det sista kvar... 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti. Jag skickade en begäran om återbetalning att ClickBetter och väntar på att se om det kommer att fungera som annonseras. Det gjorde, och i 3 dagar jag fick min full återbetalning för båda programmen.

Slutsatsen - är BTC Robot en bluff?

Nej, BTC Robot inte en bluff, men jag tror att det är inte lika exakt som beskrivs på BTC Robot försäljning sida. Personligen har jag inte lyckas göra en vinst av det men jag har använt det för 2 veckor. Det som är bra är att 60 dagars pengarna tillbaka garanti gör det en no brainer för någon som vill prova något sätt och bestämma själv. Om du vill dela dina erfarenheter med BTC Robot bara lägga till din kommentar och betyg på denna produkt nedan.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-jämförelse

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånböcker för iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Från TREZOR till LastPASS: Best Password Managers 2017 recension

Post Tacocoin

Luno (tidigare BitX) Bitcoin Exchange och plånbok granskades

Post Tacocoin

Bästa Ethereumplånboken (2018 Uppdatering) - 5 alternativa granskningar

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos recension - De 5 bästa platserna för Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Antrouter R1 recension - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

7 Bitcoin Betalkort Jämfört och granskat (2018)

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet recension - Det är verkligen en cool plånbok

Post Tacocoin

EToro Cryptofund recension: Investering i Bitcoin, Ethereum och mer

Post Tacocoin

Jaxx Plånbokrecension - En Allround Bitcoin Plånbok

Post Tacocoin

Ledger Wallet granskas av 80 Reddit Users (No Promo Code)