De bästa Bitcoin-annonsnätverken granskades | Swedish.globalsciencecollaboration.org

De bästa Bitcoin-annonsnätverken granskades

De bästa Bitcoin-annonsnätverken granskades

Som cryptocurrencies blir mer och mer populärt, kan du nu hitta särskilda Bitcoin annonsnätverk som tillåter dig att visa Bitcoin-relaterade annonser på din webbplats och tjäna extra Bitcoin intäkter.

Ungefär som Google AdSense, Bitcoin annonsnätverk ger annonser på din webbplats. Du får en utbetalning i Bitcoin, som du vanligtvis kan ta ut inom en vecka. Låt oss ta en titt på några av de bästa Bitcoin annonsnätverk att tänka på för din webbplats:

CoinTraffic

CoinTraffichas funnits sedan 2014 och hänvisar till sig själv som en kryptoannonsnätverk. Det erbjuder CPM kampanjer och har ett brett utbud av annonsformat alternativ, inklusive statiska banners och pop-under annonser. Plattformen är enkel att använda, vilket gör kontroll dagliga betalningar och återkalla uppdrag särskilt lätt. Det finns en minimal indragning av € 10, och begäran om utbetalningar brukar behandlas inom 24 timmar.

En fördel med CoinTraffic är att de är selektiva om antalet annonspartners de har. Detta innebär att de är noga med att undvika ICO bedrägerier, i stället helt enkelt koncentrera sig på högkvalitativ trafik med välrenommerade annonsörer och publishers. Stöd erbjuds av CoinTraffic är normalt mycket bra, med snabba svarstider, även om det ibland kan ta veckor för din webbplats ska godkännas eller förkastas.

Pros

 • Plattform är snabb och enkel att använda
 • Support är bra, med snabba svar och hjälp svar
 • Försiktig om annonsörerna de väljer

Nackdelar

 • Du kan behöva vänta ett tag för din webbplats för att ses över

A-ADS (Anonyma Ads)

En av de äldsta Bitcoin annonsnätverk, är A-ADS (Anonyma annonser) fortfarande ett mycket populärt val. Ungefär som Bitcoin själv, är A-ADS reklam plattform baserad på anonymitet: ingen personlig information eller verifiering krävs. Även om det finns en sign-up sida kan du välja att logga in med en Bitcoin adress utan att registrera ett konto.

A-ADS är en etablerad Bitcoin annonsnätverk som är känt för att erbjuda snabba och punktliga betalningar. Användarna har möjlighet att välja att dra till en A-ADS-konto eller direkt till en Bitcoin adress. Du är inte troligt att stöta på många problem, och om det behövs stöd, är A-ADS oftast mycket hjälpsam.

Pros

 • Erbjuder anonymitet, du behöver inte ge personlig information
 • Betalningar är alltid snabb och punktlig
 • Goda erfarenheter av kundsupport

Nackdelar

 • Vissa användare har noterat lägre utbetalningar av sent
 • Skiljer inte mellan annonsörer (kan främja bedrägerier)

Coinzilla

En av de nyare Bitcoin annonsnätverk lanserade Coinzillawas 2016. Den erbjuder både CPM och CPC reklam i form av standard banners, flytande banners och pop-under annonser. Intressant nog kan annonser finansieras inte bara med Bitcoin, men också med Ethereum. En funktion som du kan ha nytta är remiss program som kan hjälpa dig att tjäna 10% av insättningar och uttag av avses användare.

Betalningar på CoinZilla hålls i sju dagar innan de släpptes. Många Bitcoin annonsnätverk som, det finns en minimal indragning av 0,001 BTC. En hake: Coinzilla s utgivare krav på strikt sida, med en hel del användare som har sina webbplatser avvisas. Framför allt inte Coinzilla inte acceptera webbplatser som skapats under de senaste tre månaderna. Medan stödet kan vara långsam under rusningstid, svar är vanligtvis bra, och det finns flexibilitet att lämna ett supportärende via hemsidan eller kontakta Coinzilla via Skype.

Pros

 • Tjäna extra Bitcoin med remiss program
 • Betalningar är tillförlitliga och sällan försenade
 • Annonser kan också finansieras i Ethereum
 • Högkvalitativa annonsörer

Nackdelar

 • Stöd kan vara lite långsam ibland
 • Strikta webbplats krav

CoinAd

CoinAddiffers från de flesta Bitcoin annonsnätverk i den meningen att nya förlag accepteras på en endast bjuda basis. Dessutom har de stränga krav, såsom endast acceptera webbplatser med Alexa rankas på under 100.000 och minst 100.000 dagliga sidvisningar.

Som sådan är denna Bitcoin annonsnätverk bara för mer etablerade webbplatser. Målet bakom detta är att erbjuda högre kvalitet för annonsörer som har möjlighet att välja vilka webbplatser de vill annonsera på, var att placera sina banderoller och hur många visningar de vill.

Det finns många fördelar för publicister som har turen att bli inbjuden. Om du har en pålitlig, hög trafik webbplats, kan du tjäna bra i jämförelse med de flesta andra Bitcoin annonsnätverk. Utbetalningar sker en gång i veckan och kan skickas direkt till en Bitcoin plånbok eller ens ett PayPal-konto. Sammantaget är detta en mycket pålitlig Bitcoin annonsnätverk och väl värt att överväga om du är inbjuden.

Pros

 • Fokus på hög kvalitet
 • Veckovis betalning till Bitcoin plånbok eller PayPal-konto
 • Potential att tjäna mer än de flesta Bitcoin annonsnätverk

Nackdelar

 • Bjud endast med strikta krav inträdes

Mellow annonser

Lanserades 2015, Mellow Adsoffers CPM och CPC-kampanjer, med annonsörerna möjlighet att köpa ett visst antal unika visningar eller klick från annonsutrymmen. Det finns ett urval av banner och pop-under annonser och daglig intäkter tillhandahålls baserat på antalet visningar, klick eller dyker tillhandahålls till nätverket. Mellow Ads tar ut en ganska låg avgift på 10% för nätverkskampanjer, vilket innebär högre potentiella intäkter än många andra Bitcoin annonsnätverk.

Mellow annonser kanske inte för alla eftersom det finns ett antal obligatoriska krav för att ha din webbplats godkänts. Detta inkluderar att ha en topp 100.000 Alexa rank. Om du blir godkänd, har du chansen att tjäna via remiss program, med 50% remiss provision från alla nya konton som du hänvisar till. I allmänhet är det en mycket snabb och tillförlitlig Bitcoin annonsnätverk, även om det inte har den mest tillförlitliga kundsupport med många användare hävdar att inte har fått svar.

Pros

 • Avgifter ganska låga avgifter, vilket kan innebära högre vinster
 • Remiss program med 50% i provision

Nackdelar

 • Din webbplats måste vara i en topp 100.000 Alexa ranking
 • Support är opålitlig, med många frågor går obesvarade

AdBit

En del av BitRush nätverket AdBitworks med hjälp av en pay-per-dag-systemet. Det liknar Google AdSense genom att annonsörerna kommer att bjuda mot varandra för en andel i annonsutrymmet på din webbplats. Ju högre budet, desto mer av en aktie en viss annonsör har och ju mer kan du eventuellt tjäna. Det enda alternativet annonsformat är en banner, även om detta kan bestå av text, en bild eller interaktiva medier, beroende på viss annons.

En av de bästa sakerna med AdBit är att betalningar görs till ditt konto i realtid med varje vy eller klickar på en annons får. Som med många Bitcoin annonsnätverk, det finns en minimal indragning av 0,001 BTC. Ett område där AdBit skulle kunna förbättra är dess stöd, vilket kan vara långsam sida. Detta är dock ett pålitligt alternativ som har potential att erbjuda anständiga avkastning.

Pros

 • Betalningarna sker i realtid

Nackdelar

 • Relativt liten annonsnätverk
 • Inte många annonsformat att välja mellan
 • Kundsupport kan vara lite långsam ibland

Använder du en Bitcoin annonsnätverk vi har inte nämnt? Har du haft någon erfarenhet med de som vi har? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

BitMEX recension - Är det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Bitcoin mot eterum: Cryptocurrency-jämförelse

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading recension

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Kontroversiella problem du måste vara medveten om

Post Tacocoin

Changelly mot ShapeShift - The Instant Cryptocurrency exchanges

Post Tacocoin

GreenAddress.it recension

Post Tacocoin

Här är vinnarna för 2018s bästa Bitcoin-hårdvaraplånbok

Post Tacocoin

Jaxx Plånbokrecension - En Allround Bitcoin Plånbok

Post Tacocoin

Kraken review - Är denna Bitcoin Exchange pålitlig?

Post Tacocoin

Bästa Bitcoin Plånböcker för iOS (iPhone, iPad)